![]() |
Originally Posted by Pitbull:
PS Pit, sa-mi bag picioarele dac-o stiu pe Iulia!!!! :eek: |
Aproximativ 500 de tineri, studenti basarabeni si ieseni, s-au strins marti seara in Piata Unirii, din centrul orasului. Tinerii si-au manifestat solidaritatea cu manifestatiile ample din Republica Moldova si striga lozinci impotriva regimului comunist de la Chisinau.
Protestul de la Iasi a avut loc in acelasi timp cu alte proteste din tara, organizate in principalele orase si in Bucuresti. Mobilizarea s-a facut prin telefon si prin internet. "Rezist. Sint anticomunist", "Jos comunismul", "Libertate" - sint citeva dintre scandarile tinerilor din Piata Unirii. La fata locului au fost mobilizati si mai multi jandarmi, pentru a preveni eventualele incidente. Studentii basarabeni vor organiza si miercuri un miting de protest, incepind cu ora 10, in fata Palatului Culturii. |
Originally Posted by Judex:
http://www.cinemagia.ro/actori/iulia-verdes-26673/ |
Nu. Am auzit de el, e cu aia blocati in lift. Am sa-l vad.
On topic:
Quote:
|
|
Quote:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7989360.stm |
Apropo, meditam zilele astea - câtä desertäciune, câtä ipocrizie, câtä lipsä de moralitate, coerentä si substantä, în politica internationalä...
In unele state nationale, independente si suverane, dar conduse dictatorial si autocratic, ca Afghanistanul sau Irakul, e "firesc", e o "onoare", sä-ti trimiti armatele ca sä rästoarne regimul si sä impunä guverne marionetä (sângeroasä mascaradä la care si noi ne aducem contributia - apropo, deunäzi a murit degeaba al paispelea român în Afghanistan). Sä nu uitäm nici implicarea N.A.T.O. în diversele räzboaie din fosta Iugoslavie, contributia la dezmembrarea ei, cu recunoasterea fäcäturii Kosovo, si mai ales bombardamentele din 1999 (comparabile cu înscenarea de la Târgoviste - cä în fond, Milosevici si Ceausescu erau aproape clone). In schimb, o fabricatie falsä ca asa-zisa "Republica Moldova", lipsitä de orice identitate nationalä ca si de realä independentä si suveranitate (fiind guvernatä prin telecomandä de la Moscova, si prin telepatie din ghena istoriei), e recunoscutä de curvele de la O.S.C.E. si de multe alte boarfe ale bordelului international (inclusiv institutiile de cäcat ale statului românesc, de când le-a oträvit mintile Ilici, în 90-94), si pânä si simpla IPOTEZA cä unele persoane, grupäri sau forte din România (tarä din care Basarbia face parte - de jure, dacä nu de facto) ar fi aläturi de revolta anticomunistä de-acolo, e privitä ca o anatemä. Motivele se cunosc, desigur, si în sens pragmatic nu avem ce face - dar nimeni nu ne poate opri sä privim, sä întelegem si sä judecäm. |
Suport pentru o Basarabie fara comunism.
|
Originally Posted by Dragomara:
Voiam s-o semnez pe loc (nu ca altii!), da'... nici un link! |
Nu numai a ta, draga Dragomara, asa ca ai numai o particica mica, o dala din vreo piata din Suceava, poate.
|
@Dragomara, nu-ti modereaza nimeni comentariile, stai linistitta. :D
|
Exact de JN Online vorbeam si eu. :D
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Dumnezeu sä-l ierte.
Am väzut funeraliile. |
Deci ai putea sa ma crezi pe cuvant, in primul rand. :D
|
Deci pe bune, asta-i de antologie. E drept ca n-ai de unde sa stii de ce ar trebui sa ma crezi pe cuvant. :D
|
Soparla din tufis
Soparla din tufis
Din cate stie orice om avizat, revolutiile oranj poarta marca CIA, nu FSB, iar ce avem aici, poarta toate atributele clasice ale unei asemenea facaturi, croite pe spatele Basarabenilor de buna credinta care s-au saturat. Nu spun ca rusii n-au si ei o mana in cratita, dupa cum s-a intamplat si la noi in '89, dar beneficiarii schimbarii guvernului pro-rus Voronin, sunt fireste, altii. Sa nu uitam ca Medvedev l-a felicitat entuziast pe Voronin in urma castigarii, asa cum a fost ea, a alegerilor. Chiar Victor Roncea, recunoaste ca ruta de primire a instructiounilor politrucului Vladimir Sokol, include Washingtonul. http://www.youtube.com/watch?v=MtYXaMkCdTU Aici e vorba de matrapazlacuri americane, care dupa cum au dovedit pana acum, nu se dau inapoi de la nimic pentru a rani de moarte Rusia. Stiu ca nu va fi populara opinia, dar adevarul a fost si este de regula nepopular, pana devine acceptat. Doresc din inima caderea comunistilor, dar nu doresc transformarea Basarabiei NOASTRE, dintr-o colonie rusa, intr-una americana. Firesc ar fi sa se reintregeasca tara si sa scapam de cutrele si lacheii care distrug acum Romania. Dupa cum se spune, doua rele nu fac un lucru bun: Avem acum ocazia, sa transformam raul planificat, in giganticul bine nedorit de catre mai marii lumii, dar nu fara a ne asuma responsabilitatea care merge mana in mana, cu calitatea de Roman. |
Asteptam s-aparä si paranoicul ästa ipocrit, pescuitor în ape tulburi! Evident, aberând ca un colon rectal pe timpul noptii, dupä ce s-a încärcat cu fasole la masa de searä!
Froso, vezi cä netu' nu-i populat numai de fätäläi ca tine - ia uite ce-avem noi aici: http://elucubratie.wordpress.com/200.../#comment-2257 Pentru cui i-e lene sä dea click pe link, zice asa: Vesti din blogosfera :) ) Adevarata identitate a acestui Eufrosin este: - Nicolae Zeriu, 42 ani, Cluj-Napoca, inginer mecanic, 2 plozi. Spread the word! |
Hop-ppaaa, stai asa cä Frosulicä, simt eu, tocmai coace un räspuns... ;)
L.E. - Hehe, a postat räspunsul, dupä care a väzut cä i-o luasem înainte, s-a speriat si l-a sters... si acum nu stie ce sä facä! Stä buimac si clipeste din ochi în display, ca o gäinä cäzutä-n cap. (Nici un minut nu l-a läsat, numa' ce l-am väzut de-afarä, si pân-sä intru sä-l citesc - lulu! Mu-mai-era!) |
Originally Posted by Dragomara:
|
All times are GMT +2. The time now is 16:29. |