Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Expresii diplomatice (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95335)

corinka 08 Apr 2009 19:12

Din pacate pentru tine, legislatia romana prevede ca orice contract prenuptial este nul.

Judex 08 Apr 2009 19:15

Din fericire pentru mine, nu am de gand sa mai inchei vreo casatorie care sa se supuna legislatiei romanesti. Ba chiar zilele astea incep demersurile necesare pentru a muta firma de-aici.

Pitbull 08 Apr 2009 19:17

Si uite-asa mirosiräm noi cäci Corinka-i avocatä!

corinka 08 Apr 2009 19:22

Originally Posted by Pitbull:

Si uite-asa mirosiräm noi cäci Corinka-i avocatä!

Hm, mirosi tu ceva, dar n-ai ghicit aroma. :D
Pot fi si judecator, procuror, consilier juridic...
Asta-mi aminteste de un banc, o sa-l postez la bancuri.

Judex 08 Apr 2009 19:25

Ooooo, dar eu mi-am dat seama de multisor ca activeaza in zona juridicului. Au ei un mod aparte de a construi fraza. E adevarat ca si eu tot la avocatura m-am gandit prima oara.

Pitbull 08 Apr 2009 19:35

Spune-mi cä nu esti judecätor...! Te rog, tine-mi în viatä optimismul!

corinka 08 Apr 2009 19:36

Originally Posted by Judex:

Ooooo, dar eu mi-am dat seama de multisor ca activeaza in zona juridicului. Au ei un mod aparte de a construi fraza. E adevarat ca si eu tot la avocatura m-am gandit prima oara.

????? Da' ce fraze asa specifice zonei juridicului am construit eu pe forumul asta?

Judex 08 Apr 2009 19:39

Glumeam mai. :D
Am o droaie de prieteni avocati - am facut liceul la uman, 3 sferturi dintre colegi au dat (si au intrat) la drept - si imi place sa-i iau in balon cand o dau la bere pe juridice. :cool:
Mi-am dat seama, de fapt, de la "achiesare". :p

Edit:
Postarea anterioara a corinkai poarta nr. 666 - e procuror! :D:D:D

corinka 08 Apr 2009 19:40

Ce vrei sa spui cu asta? Ce-ar avea daca as fi judecator? Crezi ca as judeca prost, dupa cum ma manifest pe forum sau ce?! :eek:

Pitbull 08 Apr 2009 19:49

Nu, nu e nimic personal - dar sunt categoric împotriva inflatiei de femei-judecätor din România. Färä misoginie sau prejudecäti. Statistic, femeile sunt mult mai potrivite în alte functii - pentru care, la fel de statistic, bärbatii sunt jalnic de incapabili. Chestie de echilibru si profil psihologic. Pot exista femei judecätor excelente - dar nu atât de multe! Cel mult jumätate din total - nicidecum majoritatea! In toate procesele prin care am trecut, am avut parte numai de judecätoare. Douä au fost admirabile; patru au fost niste pizde proaste. Iar avocatii cu care am discutat mi-au confirmat proportia.
(Dacä tot esti judecätoare, mäcar fii ca Monica Macovei!)

Pitbull 08 Apr 2009 20:11

Don't worry, am experimentat eu, si a mers!

Judex 09 Apr 2009 09:07

Originally Posted by corinka:

Ce vrei sa spui cu asta? Ce-ar avea daca as fi judecator? Crezi ca as judeca prost, dupa cum ma manifest pe forum sau ce?! :eek:

Na ca asta am omis-o. Care este parerea ta despre cazul Becali?

corinka 09 Apr 2009 22:25

Originally Posted by Judex:

Na ca asta am omis-o. Care este parerea ta despre cazul Becali?

Ce sa zic? Nu cunosc prea bine imprejurarile. Am gasit pe net incheierea de sedinta, dar n-am avut rabdare si chef sa o citesc toata, are peste 30 de pagini.
A cam picat in plasa Becali, mai bine nu incerca sa isi faca singur dreptate. Nu asa se procedeaza.
Dar ma roade ceva. Ma irita cand vad ca hotii masinii sunt bine mersi. Tot ei au ajuns victime! :-?

Sincer, m-a cam surprins arestarea lui Gigi. Ma asteptam sa-l scoata Mateut. Se pare ca mai are si el zile proaste.

Judex 10 Apr 2009 03:42

Gigi e cam nevinovat.

bre 10 Apr 2009 08:41

e cam nevinovat in cazul asta....dar cum a scapat cu basma curata din alte "situatii", poate-i prinde bine "sejurul"

Bogie 10 Apr 2009 12:57

Imi pare rau ca vad si pe aici simptome ale maladiei care distruge societatea noastra, impostura: cand cineva nu are o pregatire care sa-i permita o opinie referitoare la un caz, ar trebui sa taca si sa-si vada de ale lui; "cazul Gigi Becali" (la care o sa comentez pentru prima si ultima oara) este o gogorita de presa, este urmarea NORMALA a unor infractiuni savarsite; toti au sarit de cur in sus, punandu-si intrebarea gresita "de ce Gigi?"; intrebarea normala in tara asta trebuie sa fie "de ce nu se procedeaza la fel si cu altii?" (vezi dom'Costel) nu "de ce e arestat Becali". Punct.

Pitbull 10 Apr 2009 13:03

Evident. Si nu e singura oarä.
La fel si atunci, nu demult, cu - cine...? Piturcä? Nu mai stiu, un fotbaliator, ceva, selectionerul nationalei, sau altä mâncare din acelasi peste, pe care l-au luat în custodie de la aeroport fiindcä se tot câcâia sä dea cu subsemnatu' la procuraturä - si toti au särit în sus: vaaaai, da' de ce el?
S-au obisnuit atât de mult cu impunitatea, încât cu rarele ocazii când se aplicä legea, o iau ca pe un afront!

Judex 10 Apr 2009 14:48

Problema e ca Gigi aici e un cetatean care si-a recuperat bunul. El e victima, iar borfasii sunt in libertate.

corinka 10 Apr 2009 14:54

Ce-ar fi daca toti ne-am face dreptate singuri?
OK, si-a recuperat bunul, trecem peste asta, dar cine l-a pus sa-i aduca pe hoti in Pipera la "judecata"?

Cu partea a doua sunt de acord. Nu vad ce masuri s-au luat impotriva hotilor. Nu prea s-au luat. Autoritatile trebuia sa se autosesizeze in acest caz, nu era necesara plangerea pagubitului.
Si nu exista scuza ca nu au aflat. Furtul chiar a fost mediatizat la vremea respectiva.

Judex 10 Apr 2009 15:03

Exact, Cori. Este mai mult decat o eroare. Actiunea asta va avea consecinte catastrofale in plan social.

All times are GMT +2. The time now is 14:51.