![]() |
"consemnez: azi intre 10-17, plictiseala totala pe forum."asta nu e personala,e mesaj subliminal.:-x sunteti prosti ce pana mea,eu raman la toate rece,sunt nemuritor si frigid ca Hyperion.,etc
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Nu-i obositor deloc. Mai bagam un film clasic, din cand in cand, sa ne relaxam. :) Da pe razi nu-l chemi ? Adica va plimbati sub clar de luna pe forum si dupa aia il uiti ? :p |
Frumos anacronism.Bogdo.
|
Originally Posted by halebardul:
bineinteles ca ai voie. doar ca era de bun simt sa nu ne informezi ca te pishi pe ce scriem noi. |
:D :D :D
Halebu ,nu te superi,glumim da? |
Originally Posted by Chambord:
Film clasic...da,buna metoda de a combate orice plictiseala...Cu ce actor,alegi tu actorul,fetele anul si subiectul si eu propun lista:D :D |
Originally Posted by Chambord:
Daca faceam asta nu ma mai plictiseam. Sincer, nici nu am mai citit ce scriati acolo de la un moment incolo, ca era previzibil: uite poza, uite numele. Era joaca voastra, nu ma mai interesa. Ce oameni sensibili! Cine a mai scris in perioada aia? Ca sa-i cer scuze ca nu m-a distrat distractia lui. |
halebardule, biciueste-te in piata publica mai bine :D :p ;)
pauline, pe cand cheful ala in 4:p ? |
Originally Posted by bre:
SWINGERS?! :eek: |
Originally Posted by Pauline Kael:
aa, avatarul lui e eroul din 'Vremea tiganilor' de Kusturica, nu cred ca-i periculos, ii dam sa bea bine si il rugam sa ne cante ceva la acordeon :) numai sa avem un pic grija la buzunare :p de ales filmele, facem un juriu ad-hoc |
Ce plictisealaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa!!!
|
Da chiar! :)
|
E vara mah, ce naiba, parca nu ati sti....nu va mai vaitatzi atata :-*
|
in cealalta emisfera e iarna ;)
|
mmmm, si vine si Mos Craciun?
|
Plictiseala mea nu are legatura cu forumul.Daca ma plictiseam aici nu mai intram.
|
Originally Posted by redmen:
|
Originally Posted by Neuptolem:
|
Zi`mi tu un hobby din care faci bani ... si o sa iti urmez si eu exemplul.
|
daca faci bani din hobby, nu mai e hobby!
|
All times are GMT +2. The time now is 15:18. |