![]() |
Originally Posted by razi:
din Last Days am vazut doar o secventa pe youtube si deja a sarit multe locuri in fata in lista cu filme de cautat, pt mine ... daca v-au placut paranoid park, elephant sau gerry , atunci last days e un Must see ! Minimalism at its very best. Bine, e mai mult pt cei care pot sa stea macar 5 minute sa priveasca un munte sau o floare pe un camp si simt ceva facand asta. Pt ceilalti nu recomand, se vor plictisi teribil. |
A mentionat cineva The Elephant Man al lui David Lynch?
|
Originally Posted by corinka:
oh dear mama :shock: mi s-a parut unwatchable. de fapt eu n-am rezistat nici la Eraserhead chit ca sunt interesat de avangarda si experimentalism. |
ciudat elephant manu e poate cel mai cuminte film a lu lynch ca na era constrans de datele biografice, totusi e un film frumos
|
demult vreau sa vad Che, dar n-am apucat... anyone?
|
Straight story e totusi cel mai cuminte film de David Lynch :) |
ok, nu e unwatchable, am exagerat, dar totusi cat de frumos sau ne-frumos, e greu de vazut daca nu ai starea necesara. |
Originally Posted by larinho80:
just |
Originally Posted by Chambord:
|
Amadeus. :love:
|
scuzati am uitat de straight story pare atat de nelynchian incat am si uitat ca e de el.
|
Originally Posted by corinka:
(Desi e biografic doar în subsidiar - ba chiar, mai mult decât "romantat": bate în fictiv ; e un film despre conditia geniului - si despre mântuire.) A, si:
Originally Posted by Chambord:
|
@Pitbull: thanks 4 the tip. ar trebui sa-l revad si eu intr-o zi.
|
eu vreau sa revad Gandhi
citesc "Indian Summer" (care va fi ecranizata in curand) si mi-a adus aminte de film |
Cautand pe you tube am ajuns la Zorba The Greek si mi-am amintit cu drag de Anthony Quinn in Stradivarius.
|
"Ragging Bull" & "GoodFellas".
|
Coal miner's daughter, despre Loretta Lynn, care este si coscenarista acestui film. Oscarul lui Sissy Spacek.
O piesa controversata a Lorettei: http://www.youtube.com/watch?v=JdBaMLxrkU8 |
factory girl - despre edie sedgwick
|
foarte frumos Factory Girl, foarte frumoasa ea, dar cam distrusa si destul de gratuit si stupid distrusa......dar filmul e tare prin prisma generatiei pe care o oglindeste, a artei la momentul acela si prin cinismul acela crud, ingrozitor....ce m-a intrigat pe mine intotdeauna a fost cum de ajung sa fie venerate niste modele negative. cum e chiar cazul Edie, care nu a facut nimic in viata ei decat sa se drogheze si sa faca shopping....ok, ca a jucat in niste filme, cool, dar activitatea era aceeasi - droguri si haine misto in fata unei camere de filmat.....a vazut cineva vreun film cu ea? |
Se gasesc pe youtube filmele lu` Warhol in care a jucat si ea.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:43. |