![]() |
Atata vreme cat regulamentul nu prevede o lista cu raguri 'interzise', de ce nu-i dati omului astuia rangul dorit, adica bozgor?
Si de ce-l ignorati pe redmen? Are si el o preferinta... |
şters!
|
Pe la noi inseamna ungur, in zeflemea. Am auzit ca ei ne-ar spune la misto vlahi. Eu nu m-as simti jignita daca un maghiar si-ar alege rangul vlah.
|
off-topic: ei spun olah. iar ca expresie jignitoare, budos olah.
|
Originally Posted by corinka:
Nu mai am nevoie Corinka. |
şters!
|
Eu as vrea totusi 'bozgor', cu referire la preconizatul meu autoexil si la alte cateva dudite care ma seaca in Romanica. Dar daca intr-adevar se pune problema duritatii termenului ca formula de adresare jignitoare, merge si 'Momentan filomaghiar' - in cazul asta trimiterea fiind clara catre unguroaicele-mi iubite.
|
Stimați administratori, pentru că am atins numărul de 1.000 de postări, vă rog să-mi schimbați rangul din „Guru” în „Discipolul Diavolului”. Mulțumesc!
|
Si lui Redmen:
Old School Hollywood |
Alo! Domnilor administratori! Ipu vă deranjează din nou.
În mesajul cu numărul 1000 v-am făcut o rugăminte. În prezentul, cel cu numărul 1100, îmi îngădui să v-o reamintesc. |
Măi MJ, greu te mai prinzi! :-* Aia a fost încă o dovadă de sănătate mintală înfloritoare. ;) :P
|
Vai de capul ei! O îngrijorează numai bolile altora. În loc să se mărite, să facă un copil...
Era un entuziast pe aici care o mai diagnostica în mod gratuit. Din păcate, ăluia i-au fost suspendate și primul cont, și cel de-al doilea, prin intermediul cărora (el) îi mai indica (ei) uneori tratamentul de urmat. ;) |
Eu vreau : Cavaler de Veste Buna ...
|
Dupa noul regulament, doar la 2000 de postari primesti asa ceva, pina atunci ciuciu...>:)
@hell, mai bine confirma sau infirma verdictul meu de la ghiceste jocul, decit sa te tii de narcisisme.>:) >:) |
>:) I will ...
Mi-au trebuit 3 ani sa strang 1000 de postari :)) |
In privinta lui Hellsteed ar trebui aplicata regula veche: modificati-i omului rangul, ca e de nu stiu cand in zona! ;)
|
Cum iti suna Old Timer hell?:D
|
Suna bine. >:)
|
Originally Posted by Windom:
Și încă ceva, unde este afișat noul regulament? |
E vorba de o Ordonanta de Urgenta, inca nu a aparut pe forum.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:23. |