![]() |
Eu am incercat sa schimb avatarul, am incarca o noua imagine, dar o vad tot pe cea veche. Redman mi-a zis ca imi vede noua imagine. Ce imagine apare sub nick-ul meu? Uma din "Pulp Fiction" sau Uma din "Kill Bill"? Eu o vad pe cea din Pulp.
|
Eu o vad pe Uma din Kill.
|
Originally Posted by corinka:
Si eu tot pe cea din Pulp o vad... |
Voi ce avatar vizualizati: Fight Club ori Legends of the Fall?
Nu reusesc sa-l modific. A descoveryt careva misterul? |
Eu vad "Legends of the Fall". Tu? Asta ar trebui sa fie sau "Fight Club"?
|
Stergeti poza veche .. uploadati pe cea noua .. sa nu aiba mai mult de 100kb ... si trebuie sa apara.Refresh la pagina .. verificati pe un topic unde aveti mesaje daca a aparut .. daca nu mai uploadati odata .. login again daca e si ar trebui sa apara :)
|
Redmen,e Piaff sau nu ,la tine?
|
Mais oui.C`est PiaF :)
|
Originally Posted by redmen:
|
Originally Posted by redmen:
|
test
se pare ca schimbarea avatarului (in timp util) functioneaza incercati si voi ;) |
test 2
da, la mine a mers cu un simplu refresh ;) |
Am incercat sa imi schimb avatarul dar nu merge:|...ce fac:( ?
|
1. Mergi la profil (User CP)
2. Edit email & password 3. Sterge avatar 4. Browse + selectezi ce poza vrei tu 5. Clic pe modifica 6. Refresh Eu asa am facut. Intial nu vedeam noua poza, o vedeam tot pe cea veche, dar altii o vedeau pe cea noua. Din ziua urmatoare am vazut si eu noul avatar. Succes! |
Merci...dar s-a rezolvat ...de dimineata cand am descis calculatorul avatarul era deja schimbat:D
|
Esti frumoasa, semeni cu Dana Magdici.
|
Fugi fata draga cat mai poti!:D Esti minora?;) Sunt niste nene pedo p-aici,adica iubitori de pedagogie.
|
Neuptolem iti recomand un site de matrimoniale :D ...
|
Scumpa,lasa cititul si scrie ceva din ce iti place.lasa complexele de orice fel,nu suntem snobi.daca te supara cineva ii dam na-na.
|
test.oi fi avand avatar? cu ce o fi?
|
All times are GMT +2. The time now is 16:52. |