![]() |
Cand l-am vazut la cinema mi-am spus:"Chiar nu este rau!",apoi am iesit din sala si am realizat ca filmul asta chiar sucks!!!!
In primul rand asta este un film despre mizeria americanilor......:slujbe de toata jena,droguri ilegale,jocuri video si strip clubs.Oamenii o tin una si buna "cat de genial a fost filmul asta",si nu am nicio idee de ce...dialoguri deplasate,personaje "umflate",storyline nasol.Recunosc ca asa cum au spus mai multi,cameramanul a facut o treaba geniala.Mie una mi se pare un exemplu clasic de tocilari care incearca sa faca filmul sa mearga dupa carte..Fratilor daca un film este unic si neconventional nu inseamna ca este si bun. |
nu mai comentez. avem idei si sensibilitati diferite. fiecare cu filmele lui.
|
We agree to disagree. :)
(Dar sunt si putin dezamägit, fiindcä iubesc întotdeauna provocarea unei contraargumentatii competente: fie îmi relevä propriile greseli, fie mä ajutä sä-mi fortific pozitia. E asa de plicticos sä schimbi doar "da, da, ai dreptate"-uri!) |
yes, we agree to disagree :)
din punctul meu de vedere, daca un film reuseste sa-mi transmita o emotie frusta, neprelucrata, chiar si prin intermediul unui singur personaj, nu are cum sa fie un film prost. ca prestatia respectiva e venita fie din cursurile de actorie, fie din experienta de viata, e joc secund;) nu e un film sofisticat..nici ca poveste, nici ca regie. mi se pare un film onest, one single way, despre un om care incearca sa-si refaca viata. ca poti empatiza cu el sau nu, e alta discutie. cred ca exigentele in cazul asta, au fost putin prost plasate. nu poti comenta un meci de box ca si cum ai comenta patinaj artistic, sa te plangi ca piruetele nu au fost executate corect. povestea asta simpla, putea fi facuta doar in modul asta. orice smekerie vizuala, ar fi dat intr-o zona kitsch. e vorba de o poveste americana. so what? asta inseamna ca nu mai pot vedea fat city-ul lui huston sau ca nu mai pot citi hemingway sau cheever? |
M-ati facut sa vad filmul.Il aveam ,dar l-am ocolit.
|
Yay!! :D Tot suntem si noi buni la ceva!
|
@ Pitbull - daca pentru tine The Wrestler este un film prost si Aronofsky un regizor fara stil , parerea mea e ca ar trebui sa incerci ceva mai soft, daca filmele astea nu le intelegi - am auzit ca Larry the cable guy a scos un film nou.
|
Te-ai trezit si tu agitandu-te dupa ce au incercat altii inainte.Calmeaza-te,nu te agita ca un cUi intr-o caldare.Si alt film nu gaseai pt asa-zisa comparatie,"Tipu' de la cablu" nu e asa naspa.
|
Originally Posted by Pauline Kael:
pai acu' am citit ce-a scris. si aici si la "the fountain" |
Super,dar unde sunt argumentele tale?
|
ce argumente, daca el insusi a spus ca n-a inteles "Fantana".
|
Am vaga impresie cä cineva pe-aici inventeazä.
Sau poate delireazä. Nu-i bai - vorba ta, Pauline, au mai palpitat si altii. Continuati. Eu mä duc sä beau o bere-n Expirat cu studentii mei, avem un Lumière Fest de särbätorit! :happy: |
Originally Posted by tank240388:
Ce e Lumiere Fest,ceva frumos?(n-am accent grav) |
Päi sä nu vä uitati pe forum... :hmm:
Cä d-aia vä logati acilea, ca sä nu vä uitati... :sleep: http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=18274 |
Eu nu prea intru la romanesti.Si nici nu pot sa particip la vizionari,intruniri de-astea.Asa ca te burzuluiesti dijaba.
|
|
Am inteles,o sa ma informez,di dragu' tau.Dar am vazut "4,3,2' si "Legaturi bolnavicioase" si nu m-au atins la naturelul simtitor.
Sunt cantitate anodina,cat un puf de la sulfina. :) |
Dacä "432" nu te atinge, înseamnä cä n-ai naturel simtitor, ci artificiel amortit, si te reneg! :x
|
Originally Posted by marcusARCUS:
|
Originally Posted by corinka:
pe mine m-a impresionat filmul per ansamblu ºi nu sunt de acord nici cu cei care considerã cã numai datoritã lui Mickey Rourke (care evident face rolul vieþii lui), cã el þine în spate tot filmul (iar la Oscar tot Sean Penn a meritat). reuºita filmului aparþine regizorului. eu unul am o slãbiciune ºi pentru Evan Rachel Wood. ºi eu înainte sã-l vãd am plecat de la prejudecata cã un film despre un sport stupid nu poate fi decît prost. dar am fost plãcut surprins sã nu fie aºa. pînã la urmã existã sporturi ºi mai stupide ºi idioate decît wrestlingul, cum ar fi baseballul sau fotbalul (despre primul n-a reuºit încã nimeni sã facã vreun film decent, suportabil, iar despre al doilea doar Oliver Stone) |
All times are GMT +2. The time now is 13:03. |