![]() |
Who are you and what have you done to Led-Ze-Pencil?!! :((
|
putine clone sunt reusite...na ca am zis-o :D
|
Clar.De la Dolly n`am mai vazut una reusita :)
|
Aia din filmul cu Hello...?
|
Nu cred ca ar iesi o clona mai buna ca originalul.Unul dintre clasice care sigur nu va fi remake,ca nu vor scoate profit studiourile :)
|
vad ca ati depasit limita celor 3 ore acordate pt misto-uri. Dar fie.
precizari: Clona Dolly nu a fost mai prejos ca originalul din cauza ca o chema Dolly. Daca numele ar conta atat de mult, ia ganditi-va ca pe Marcel Iures il cheama Marcel. Marcel!!! Stiu un mecanic auto, un tigan lautar si un baiat de la tara nu prea destept pe care ii cheama Marcel, dar niciodata nu am facut vreo legatura intre ei si Marcel Iures, care suna foarte bine tocmai datorita brandului pe care si l-a creat. Sunt nume si pe forumul asta care in sine nu suna bine dar care din cauza celui care se afla in spatele lor s-au transformat in branduri solide. Nu dau nume. O sa iau cu mine si catel si purcel din ce era la LedZep si sa-l las pe respectivul in fundul gol (fetelor, fiti pe faza!) astfel incat sa nu se piarda nimic prin transferul de personalitate. avantajele schimbarii de nume: nu mai apas trei shift si doua cratime cand imi scriu numele nu mai e englezism snob nu se mai incalceste limba la pronuntare nu mai e un joc de cuvinte pretentios si pueril in plus, imi creeaza si mie senzatia ca incep o viata noua, ceea ce e un sentiment foarte placut. |
iar am ras de m-am stricat, bravo halebardule- si pitbulle, pacat ca am votat hai-hui la mister, acum sunteti in top 5 ;)
|
continuare de pe Finala Miss Cinemagia
Originally Posted by buticut:
Cã nici eu nu pot sã te alint, tu fiind deja alintatã, buticuþicule.
Originally Posted by corinka:
|
Originally Posted by halebardul:
Originally Posted by halebardul:
|
Originally Posted by Pitbull:
dar sunt invitati sa treaca mai intai prin fata, sa-si incalzeasca putin buzele. |
Iti plac lingäii si pupincuristii...! :shock: Ce deceptie - da' nuuu m-asteptam... :((
Si la întrebarea a doua n-ai räspuns. |
de ce ma provoci? :) vrei sa vezi o alta personalitate la halebard decat la ledzep?
las' ca nici tu n-ai votat la miss cand am cerut. |
Päi ca sä votez, trebuia sä stiu cä se voteazä.
Si ca sä stiu cä se voteazä, trebuia sä citesc. Si ca sä citesc, trebuia sä intru-n topic. Si ca sä intru-n topic, trebuia sä mä intereseze. Si ca sä mä intereseze... (...s.a.m.d.) Tot n-ai räspuns la întrebarea a doua. :sleep: |
dar sunt foarte interesante topicele de genul:
"salut, deci a-m vazt decat un film care era cu unu care avea o banuiala mare si niste rai au furat un tablou si mai mult num-i amintesc dar era misto si-l caut dizperat." sigur, e vorba despre film. ca sa raspund la intrebarea a doua ar trebui sa ma intereseze. |
De multe ori, umorul involuntar e mult mai savuros decât cel deliberat - cum îi spunem si lui what's-his-name (l-a jucat pe Manu), la premiera cu "Dincolo de America".
Care film? |
e plin netul de forumuri cu umor involuntar.
toata tara asta are un umor involuntar nemasurat. poate ca ar fi o treaba daca l-am mai delibera putin. (stii, e ca si cu legea entropiei, trebuie s-o stavilesti) film, cinema - erau discutii despre cinema acolo, la Vreau sa stiu. |
Ce-i mult, nu-i bun.
De-aia, îmi limitez consumul de umor involuntar doar la zonele de pe net pe care le frecventez de obicei. Recunoaste: n-ai înteles întrebarea a doua. |
mi-e clar, chiar vrei povestea lui Doctor Ledzepencil and Mr. Halebard.
2001: A Space Odyssey |
Ai ghicit.
Ai stiut. |
aici are loc o schimbare de par (nu de narav) sau o rebranduire ?! :shock:
|
All times are GMT +2. The time now is 16:05. |