![]() |
All right! Maine ne razboim. Pe Dealu' Cucului la ora 13:00. Acu' ma culc cu gandu' la ardelence focoase si la armament. Ma excita orice arma de foc si sper sa posed some day permis de ardeleanca.
|
Originally Posted by Pitbull:
Ia ba d-aici si citeste: "Si eu sunt de dreapta, nationalist, filolegionar, eurosceptic, profund credincios, si totalmente dezgustat de dezastrul absolut al asa-zisei noastre clase politice." Stii cine-a scris asta? Chiar tu. Asculta aici bey loaza si asculta bine: tu nu esti altceva decat un mincinos patologic, dezechilibrat psihic si probabil poponar. Doar asta explica instabilitatea si discursul tau isteric. Un "nationalist filolegionar, profund credincios" dupa cum te-ai auto-descris, nu vorbeste ca tine si a-si paria, nu arata ca tine. Vai de sufletul tau.. |
Originally Posted by Neuptolem:
Vezi cä mâine ai de la mine trei castane! Si-un bobârnac! |
puuuºca ºi cureauaaa latãããã.... :sleep:
|
Originally Posted by Eufrosin:
Well, well, well! Ai venit pe forumul CineMagia! Sa produci spaime in inimile noastre. My name is Neuptolem si iti spun atat: BAGA-TI SPAIMELE IN FUND SI MISCA-TE IN PUII MEI DE PE TOPICUL ASTA !!!! SI SCRIE SI TU DESPRE FILME CA NOI TOTI !!!! CA ASTA FACEM NOI AICEA !!!! NU NE JUCAM CA TINE CU TINICHEAUA !!!! Nici tu poze cu arme, nici documentatie de specialitate despre eficienta armelor! Eu pregatesc un razboi, un razboi creat pt oameni ca tine. Pt asta am nevoie de arme, arme de asalt, daca ma poti ajuta cu ceva trimiti un camion pe adresa: Str. Popa Sapca, Nr. 31, Slatina. My Soldier va fi la receptie. In caz contrar, risti un razboi cu mine, un razboi nemaintalnit niciodata pe Internet in Romania de dupa 1989. Fratii mei de spada! Ne-am adunat azi aici pe Dealu' Cucului in miez de noapte cu luna plina sa intampinam armata celor 2 aschimodii ale lui Eufrosin! Sunt net superiori noua numeric care suntem doar unul! Some day la batranete , pe patul de moarte, blah blah, ... SI NU VOM REGRETA ATUNCI, CA AZI, AICI, PE DEALU' CUCULUI NU AM AVUT CURAJUL SA...blah blah! Nu-i asa?!? Cine e acest Eufrosin?!?...priviti a sa armata!... BUM-BUM ...armata lui de 2 aschimodii care... BUM-BUM ..Nu-i asa ca ne vom aminti aceasta zi, pardon! noapte! pe dealu' Cucului?!? BUM-BUM PT CA NOI SUNTEM AICI SA NE CASTIGAM!... BUM-BUM CASTIGAM... FREEEEEEEEE-DOOOOOOMMM !!!!! :w00t: |
Si-altä datä, si-altä datäää...!
Chiar, Prolly, tie ce-ti inspirä mai mult - milä, sau silä? Cä eu, uite, nu mä pot hotârî - am ajuns sä nu mai dorm noaptea din cauza asta. Stii ce nasol e? Hai un poll. @Neuptolem Gata, nu-ti mai dau castane! Nici bobârnack! :) Simt cä Petrosin va deveni un personaj recurent în scenariile tale! Ceva gen copilu' handicapat pe care fiecare, are n-are treabä, îl ia de picioare si dä cu el de perete, când are draci. |
nici una, nici alta. eu nu prea inteleg absurdul, sunt dezarmat in fata lui. la redactie venea intr-o vreme un tip care redacta un fel de ziar propriu, pe coli A4 scrise de mana si capsate. intra tacut, il lasa la secretariat, cam in maniera in care lasa surdo-mutii obiectele alea de vanzare pe bancheta compartimentului de tren. bineinteles, asa zisul ziar de apartament continea tot felul de elucubratii, de la asalturi bioenergetice asupra tipului din partea politiei, pana la demascari de securisti aflati in asociatia de locatari. cam asa sunt si articolele lui eufrosin. fara un rost anume. |
E pe post de tinta mobila cand ne incercam noile mitraliere de la unguri. |
Da, Prolly, ai mai descris odatä personajul, mai succint, dar mi-l imaginez si-l înteleg perfect. Am întâlnit multi din-ästia la viata mea - si, pentru cä s-a nimerit sä traduc si oarece volume de psihologie si psihiatrie, am ajuns sä le cam înteleg mecanismele.
Sigur, cum bine stii, mie absurdul îmi place la nebunie, mä fascineazä... Notiunea de gratuitate totalä, conceptul derizoriului absolut, al inutilitätii depline, al nonsensului suprem... De fapt, este tocmai opusul Divinitätii, care cumuleazä la modul desävârsit ratiunea, logica, scopul, ordinea, echilibrul, justificarea, necesitatea, substanta. E foarte interesant cum aceste mici entitäti malefice, expresii instinctuale ale negativismului, ale haosului, ale diabolicului, încearcä stângaci sä-si asume prerogative divine - atât într-o încercare de autojustificare si sedutie, cât si pentru a compromite, finalmente, valentele Ordinii Demiurgice. Mä rog, ar fi multe de spus, dar mai am de lucru... @Neupto: Bunä si aia cu tinta - mai ales cä-i funariot! |
Originally Posted by Proletar:
|
Bai nene, eu vreau si optiunea in poll "deja detineti arma de foc".
|
Petrosineee...!!! Mutä-ti, fä, curu-ncoa', si bagä-n pull optiunile "deja detin armä de foc", "deja detin pistol cu apä", "deja detin invizoacä".
Hai cäzdau un bubon. |
|
Cred cä Petrosin, cu pulsiunile lui vadimiste, adorä armamentul ca al lui Nea Nae - vorba cântecului:
(fragment) In luptele de la Vidin Nea Nae-a prins un submarin, In luptele de la Vidin Nea Nae-a prins un submarin! Refren: Da, da, e-adevãrat, Nea Nae trebui' decorat, Da, da, e-adevãrat, Nea Nae trebui' decorat! ªi cu-o torpilä de cãcat, Nea Nae l-a ºi scufundat, ªi cu-o torpilä de cãcat, Nea Nae l-a ºi scufundat! Refren: Da, da, e-adevãrat, Nea Nae trebui' decorat, Da, da, e-adevãrat, Nea Nae trebui' decorat! Chiar bäi, ästa ar merge de minune ca Imnul lui Petrosin! Petrosine! Ia-n' fä-te-acilea, fä! Iti place cântecaciu'? Il vrei ca Imn Petrosinic? Ia-l, ti-l fac cacadou! :) :love: :happy: |
Ce mizerie de topic.Eu nu stiu ce-are Pitbull si cu userul asta.Cred ca trebuie sa-si verse nervii si el pe cineva,cand i se pune pata pe cate unul(la intervale neregulate).Dar ca moderator...nashpa.
|
Uräsc extremistii de tip rasist, antisemit, sovin, homofob, fundamentalist-teocratici. Ei sunt una dintre categoriile cele mai nocive, fiindcä prin excesele lor compromit valorile nationaliste si crestine. In conditiile debusolärii totale a tineretului nostru actual, pericolul prezentat de ei creste exponential.
Apropo, în topicul ästa a mai scos o balegä pe gurä: "vânätoarea = sport minunat". Cu asta, a depäsit o limitä netä; simt nevoia sä-l cotonogesc si fizic, nu numai verbal. Pauline, nu mai apära jegurile. Foloseste-ti bunätatea, inteligenta, caracterul si energia în sprijinul valorilor. |
Pit,n-am stat sa citesc ce-a scris tipu'.Poate ca e un teribilist,poate ca vrea sa se dea mare pe net ca sa compenseze niste frustrari,poate e un pusti de shaishpe ani...Dar incearca sa-i raspunzi cu umor,cu barbatia care te caracterizeaza,aspru si dur,fara sa te cobori la nivelul lor de intelegere,daca ma intelegi ce vreau sa zic.Adica fii superior magistere si in cearta.
|
Ai dreptate. Incerc sä mentin acel nivel. Din päcate, am si eu släbiciunile mele - anumite zone sensibile unde nu mä mai pot stäpâni si ripostez la fel de murdar. In parte, le-am enuntat chiar în mesajul de mai sus.
Dacä pânä si Iisus, care era Divin si de o blândete supremä, si-a pierdut cumpätul în fata negustorilor care transformaserä Casa Tatälui în mall - ce pot face eu, un biet om, la vederea unora care scälâmbäie Cuvântul lui Dumnezeu în pretext pentru urä, intolerantä, violentä, sadism si alte perversiuni? |
Inteleg.Tu esti prietenul meu mai mare si mai destept si toti avem ce sa invatam de la tine,dar aura din jurul tau trebuie sa fie mereu luminoasa,daca intelegi ce vreau sa zic,iar.Asa merita circopitecii(ups,am comis-o) dar nu pe forum si cand te cheama Cineva .Nu da bine la imagine.
Pot sa mai las semnatura aia o saptamana ? E banala dar e primavara,la multi ani,azi e ziua fetelor, fatucilor,femeilor, femeiustilor, damelor, babelor, tarfelor, curtezanelor, mahalagiaoicelor, exhibitionistelor, graselor, uratelor, gospodinelor, mamelor,mamaitzelor, etc, mai pune si tu.Mergi cu mine in Thailanda? |
Nu mä idolatriza, iubire - taman spusei mai sus cä-s doar un biet om.
Pune si tu blancuri dupä virgule, cä sare lungimea mesajului din tâtâni. Mie-mi place semnätura ta orientalä, din parte-mi poti s-o tii si definitiv. In Thailanda...? As propune Geneva, da' cu criza de-acum, sunt nevoit sä dau cu pas anul ästa. Eventual Ibiza. |
All times are GMT +2. The time now is 00:18. |