![]() |
Corinka,mai esti?Ma asteptam la ceva mai fancy la Kate,Annla fetele care adopta doar alb,negru si culori terne.Mi-a placut colierul lui Amy.
|
mie mi se pare cam prea gros colierul lui amy. si beyonce s-a cam ingrasat.
|
imi place penelope. e asa eleganta. si prefer colierul ei.
|
Da,se poate,e mai mult de zi...Asa a fost.
|
Penelope a fost si mai bine,si Kate.Dar ele pot fi si goale ca sunt misto. :lol:
|
meryl streep si fiica ei mi se par prea terne. una din ele putea sa se imbrace intr- o culoare mai vie.
|
La talentul ei<Meryl poa' sas-i puna si un sac.Stiu ca e un cliseu,dar femeia le are.
|
Rochia lui Marion Cotillard cred ca e my fave si i se potriveste atat de bine. De abia astept sa o vad prezentand Best Actor.
![]() |
Ai sa razi,dar pe marillon vine bine orice.daca o vedeai pe vreo straletta nu ti-ar fi placut.marillon stie sa nu regrete rien:)
|
Sper sa ii mentioneze numele lui Johnny sau in cel mai bun caz,sa dea trailerul pt Public Enemies.Mai dau trailerele in timpul ceremoniei :D.
|
pana acum cred ca e 3-4 duelul BB-Slumdog.
cred ca Slumdog ia mai multe statuete, dar BB ia best picture. |
Originally Posted by corinka:
Shhhh :x Daca il ia Slumdog si nu BB,voi toti tre sa imi luati DVD-uri cu filmele mele preferate :D. |
Da comanda, repede! Hai "The Reader"!
|
Originally Posted by buticut:
|
Bre,io plec nitel.Sa-mi ziceti ce a fost,vaaaaaaa rooooooog.,
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
Pai mai imi trebuie 2 pt 7 DVD-uri :). |
1 acum :).
|
Aci e topicul cu rochii ,poze si barfe :lol:
|
Anul acesta Oscarul se pare ca a stat cel mai prost dpdv financiar,asta din cauza recesiunii sau a crizei economice...De altfel,petreceri la Vanity Fair nu prea au fost,nu s-a mai mancat caviar ,ci....hamburgeri.Statuetele au fost facute de un roman.Peste toate,s-a compensat cu placerea revederii unor nume mari,care au prezentat si inmanat premiile principale.
Costumele au fost ...frumoase,dar clasice si cam uniforme.In alti ani mai vedeam o rochie scurta pana la genunchi(rochia rosie a lui Rachel Weisz sau cea albastra a Salmei Hayek).Anul asta toata lumea ,rochie lunga,umarul gol in mare voga,cerceii lungi si coliere mai putin,lipsa de inspiratie,posete neasortate(e ok).Culorile predominante: alb,negru,gri,albastru,rosu.Pastelate deloc,sau surprize placute.Daca nimeni nu are placerea de a barfi tinutele,nu-i bai,eu le arat cu drag :) http://omg.yahoo.com/ |
LA BELLE FRANCAISE &THE ENGLISH ROSE
LA BELLE FRANCAISE &THE ENGLISH ROSE
Mai sus aveti imaginea lui Marion si aici Kate:(moment culminant emotional,cand Marion i-a vorbit emotionata,diafana,inefabila unei Kate sensibilizate) http://omg.yahoo.com/blogs/a-line/ka...ning-style/142 Totusi,cred ca a fost mai bine imbracata Kate alta data :) Prea teapan-oficial mi s-a parut griul ala petrol,si parul,si cam tot.La Bafta a fost mai bine,si tinutele colorate si pastelate din alti ani,si parul pe umeri ii veneau mai bine.Si s-a cam ingrasat un pic. |
All times are GMT +2. The time now is 01:42. |