![]() |
8 voturi??? :w00t:
cine a bunavoit sa ma voteze in criza asta? :oops: :love: |
Un vot e de la mine.Felicitari! Si poti sa le iei si pe alealalte ale mele. :love:
|
ms mult pt vot Pauline esti o extrasimpaticasuperdulcemeganice ,dar nu ar fi corect sa iti iau celelalte voturi...imi place sa fie fair-play :love:
|
Originally Posted by EgOisM:
|
Originally Posted by Neuptolem:
si nici nu ar vrea sa ma cunoasca pentru ca sunt periculoasa ...am acasa bici si catuse si daca este nevoie o iau si pe Pauline si...si...si....II LAMURESC!!!! 8) ce imi place cand te bagi in seama :love: :love: |
Juriul daca binevoieste sa dea note pt proba a 2-a (texte pt o fotografie) pe care o consideram inchisa
proba 4 continua pana la 1 martie (desi cam toata lumea a facut-o) iar proba 5 e pana maine la 10.30. Mi se pare foarte misto proba 5, astept niste dialoguri interesante/amuzante. |
|
nu ati mai produs nimic?
Lazy girls! semnat: LedZy boy. |
Juriul inca n-a binevoit sa ne dea notele la proba 2. Asteptam notele, ca sa ne incurajeze pentru proba 5 :D
|
Lazy Jury.
Pierd vremea pe aici, cred ca o sa merg sa mai critic un pic Nunta Muta si las fetele sa se desemneze de la sine. Prea mult Misserupism. :? |
pai e mult miserupism pt ca sunt cam multe probe si cam prea solicitante, cronofage
io nu pot sa fac par exemple nici una din probele alea, sunt prea lungi ar fi mers ceva mai fun! |
:shock:
proba cu imbracat machiat inzorzonat bronzat incaltat capturat editat uploadat postat mi se parea mult mai lunga. |
hai sa fie o proba spre exemplu: cum ne-am imbraca pentru Oscar :love: este fun :love:
|
|
se aproba:
Proba nr 6 Cum v-ati imbraca pentru Oscar si ce discurs ati tine (alegeti voi ce premiu ati luat). |
gaseste o chestie din aia cu dress up numai cu rochii si tinute glamour :love:
|
pai crezi ca n-am cautat, pana am gasit jocul ala care era cat de cat mai complet? Nu mai caut. Descrieti in cuvinte.
(totusi, asta e un forum unde prin definitie se scrie, dar observ ca aveti retinere in a scrie texte pt probe. quot contradictia) |
Depinde de probe.
|
Hai, fetele, ne miscam si noi mai cu talent?! :)
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 18:04. |