![]() |
Sunt atât de fricos încât mi-e teamã ºi de ziua de salariu.
|
Care e diferenta între o gäinä?
|
din categoria one liner mai pot face parte:
- legile lui murphy "A gresi este omenesc, dar pentru a incurca lucrurile complet iti trebuie un computer." - citate celebre, calambururile "Mereu am vrut sa ajung cineva, dar ar fi trebuit sa fiu mai exact" - replici de agatat "Am invatat cumva la scoli diferite impreuna?" - replici din sitcomuri, stand-up-uri, comedii, filme, care functioneaza ca poante in sine "Femeile frumoase ne fac sa cumparam berea, cele urate sa o bem" - categoria "yo mama is so fat" "Yo mama is so fat she's on both sides of the family!" - categoria "culmea ..." - categoria "perle ale elevilor" - perle din armata - perle ale soferilor si multe altele care pot spune o poanta intr-o fraza. la extrem pot fi considerate si urmatoarele (two-liners, de fapt) - "care e deosebirea dintre/care e asemanarea intre" - bancurile scurte cu blonde (intrebare-raspuns) - seci sau absurde, de genul: "Alo, greseala?" - "Nu." |
Si räspunsul la întrebarea mea... :?
Originally Posted by Pitbull:
|
|
E mai mult lungã decât latã. :sleep: |
Nu!!!
Are piciorul stâng mai egal decât dreptul! Räspunsul täu e vag influentat de räspunsul corect la o altä întrebare existentialä: Care este diferenta între un crocodil? |
are ambele picioare paralele mai putin primul de ce are elefantul coada? ca sa nu se termine brusc un vultur era plesuv si unul era sa cada mesaj pe un tricou pe care este imprimat un scaun cu rotile: nu sunt handicapat, sunt lenes |
|
Asta e burta de la corpul meu ?! - replica unei amice, uitandu-se la un set de fotografii pe suport digital.
|
Imräzpunde simie cineva??? :x
|
E mai mult lung decat lat, nu? :? |
NU!!! E mai mult lung decât verde! Da' stii si de ce? (Foarte important!)
|
E tot o linie. Dar sa va povestesc.
Eram intr-un grup de prieteni la Traviata la ONB. Actul I - salonul de receptii al Violetei - pereti stralucitori din mucava. Actul final - dormitorul violetei (deci o cu totul alta camera), insa aceiasi pereti ca la sala de bal, luminati lungubru, gagica bolea si era pe moarte. Plictisit de spectacol, cascam la greu si asteptam sa se termine. Ma aplec catre urechea prietenei din stanga mea si ii soptesc, fara sa imi dau exact seama de ce. "Auzi? Da' peretele ala....era din alta camera!" :x - (This is the one liner) Cum grupul era in starea aia comic-imbecila in care e de ajuns sa misti un deget sau "sa faci din urechi" ca toata lumea sa izbucneasca in ras, am creat o situatie exploziva, replica s-a transmis fulgerator in sirul de scaune pe care era amplasat grupul nostru. Efectul a fost o serie de rasete inabusite in icnete, lacrimi de ras, muscaturi de limba, priviri in sus, palme puse pe gura si alte comportamente destinate indepartarii senzatiei comice, intrucat eram la opera si - nu e asa? - nu aveam voie sa deranjam spectacolul pt ca puteam fi dati afara. Or, e stiut ca pe cat de strict e interzis rasul intr-o situatie, pe atat incerci sa te abtii mai mult si pe atat iti vine sa razi mai tare... N-a fost o atitudine prea intelectuala din partea noastra, dar asta e.... |
Pentru cã are un unchi la Sascut?? :w00t: |
Ete, pula, unchi la Sascut! :hmm:
Pentru cä lung e si de la cap la coadä, si de la coadä la cap, pe când verde e doar pe spate - pe burtä-i alb! |
ete,"Bine cã eºti tu deºtept!" ;) |
Te rog sä nu-mi trunchiezi citatele!
Eu n-am scris "p***", cä nu-s AmbraBlurica. |
alea-s puncte de suspensor, pardon, de suspensie. Un om din Tecuci avea un motor, dar nu i-a folosit la nimic. |
Propoziþia urmãtoare este adevãratã. Propoziþia precedentã este falsã.
Mã bucur cã avem gusturi comune. ªi mie îmi plac pisicile! Tu cum le prepari? |
All times are GMT +2. The time now is 15:00. |