![]() |
Dar la ºcoalã?afarã?Copii pot fi foarte rãi când vor.
|
Din päcate. E un avatar al nivelului nostru redus de civilizatie - pe care, cum spuneam, îl vom depäsi; cât de repede sau de încet, depinde numai de noi!
(Cu ocazia asta, iatä încä o datä de ce e imperios necesar sä ne debarasäm de relicvele eufrosiniene, care pervertesc sufletele acestor copii, propagând intoleranta si ura. Si de ce sunt atât de periculosi alde ästia; n-ai ce sä "discuti" - îi stârpesti, si mergi înainte.) |
Nu toti sunt rai,si copiii se imprietenesc usor,se cearta,se impaca.Parintii care au preconceptii ii strica.La scoala, intre elevi vei vedea mereu o concurenta neloaiala datorata perintilor.Ei strica frumoasa copilarie a odraslelor lor.
|
Îs prieteni.Da' te asigur cã nu s-ar putea împrieteni cu un copil ai cãrui pãrinþi îs gay.Eu când eram în a ºaptea îºi bãteau joc de o colegã,foarte de treabã de altfel,pentru cã venea de la þarã.
|
Se vor putea - mai curând decât crezi! Eu sunt încä tineri, curati, pot fi recuperati usor spiritual - nu ca maturii îmbätrâniti în rele.
|
Ce nu te omoara,te face mai puternic.Si eu stau la tara,si eu sunt subestimata pt ca sunt femeie,exista la orice pas si oriunde discriminari.Si daca acel copil cu parinti la fel(gay) va fi frumos educat isi va gasi macar un prieten si ii va fi de ajuns.
|
Ei da.Da pânã sã se recupereze,copilul cu pãrinþii gay trãieºte 2,3,4 poate chiar ºi mai mulþi ani în batjocurã.
|
Nu existä progres färä sacrificii. E greu, e trist, n-ar trebui sä fie asa - dar asa este, si asa träim. Nu NOI alegem sacrificarea acestor câtiva copii - ci turma care dä cu pietre (sau, mai räu, instigä!). Noi, dimpotrivä, vrem sä punem capät acestei sälbäticii.
Acesti câtiva copii traumatizati acum vor purta recunostinta milioanelor de copii cu o viatä nomalä din viitor. (Si, de vreme ce atunci, peste decenii si secole, ei vor fi morti de mult, si de Dincolo îsi vor putea privi retrospectiv aceastä viatä, vor întelege si vor zice: "Dragä Traiane si Bogdane, vä multumesc! A fost greu, dar a meritat - iatä câti copiii sunt acum crutati de persecutii! Asta a fost karma mea, si sunt mândru de ea.") |
Mulþi s-ar sinucide din cauza depresiilor.Mai bine le condamnãm copilãria sau chiar viaþa,sau le interzicem gay-lor sã aibã copii?
|
Bine ai zis: unor copii care mor de foame si frig pe strazi,abuzati si maltratati sa le luam sansa de a fi crescuti intr-un camin curat,cald ,trimisi la scoala de un cuplu de gay!Heil Hi...
|
Sunt destule fundaþii care se ocupã de copii.ªi cel mai bun lucru pe care pot sã-l facã gay-ii îi sã doneze bani acelor fundaþii.
|
Da-mi tu exemplu de niste fundatii care sa inlocuiasca mai bine caldura unui camin,a unei familii.Cati copii sunt pe strada cu tot cu fund-atii? :P
Homosexualitatea nu e o boala ,e o stare a vietii,in lumea animala,umana.Homosexuali sunt cele mai mari genii ale lumii,pot fi oameni pasnici prinsi intr-un corp gresit,de alt sex decat cel pe care il are creierul( ti-a explicat Pit ,descarca de pe Discovery si de pe net materiale).Nu generaliza,homosexualii nu sunt infractori,pedofili,zoofili,asa cum nu toti hetero sunt buni crestini. |
Nu piratez.Am mai zis pe forum.
Homosexualitatea îi o fiþã cel mult.Faza cu femeie în corp de bãrbat sau invers sunt doar scuze.Ca sã crezi aºa ceva insinuezi cã Dumnezeu a greºit,deci nu-i Atotºtiitor ºi Atotputernci ºi se duce pe râpã toatã baza creºtinãtãþii. |
Nu judeac astfel.In Biblie sta scris"incurcate sunt caile Domnului".ba da,e adevarat,au fost cazuri de copii hermafroditi,sau de copii care au avut organe sexuale interne si s-au dezvoltat aiurea,e posibil orice,din pacate am uitat documentarul de pe Discovery ,l-am vazut mai demult.Exista si acele tumori care seamna cu fetusi,exista orice.Dumnezeu ne incearca oricum si oricand pt ca ne iubeste,iar daca nu e creatia Lui toate au un rost.El stie care.Il vezi pe Dumnezeu? Nu,atunci nu te indoi nici de creatia Lui."Nu credem in cele ce se vad si trecatoare,ci in cele ce nu se vad si eterne."
|
Încurcate,nu greºite.
|
Nu, Suspy. Dumnezeu NU a gresit! A stiut El de ce a läsat sä existe aceastä particularitate. In finalul cronicii la "Milk", chiar îmi exprim câteva posibile ipoteze. Lumea creatä e Dumnezeu e echilibratä si frumoasä si dreaptä, inclusiv cu homosexualii. Ura, îngâmfarea, suficienta, ignoranta, sunt cele care o strâmbä, o urâtesc, o pervertesc.
Te rog, nu mai exprima opinii categorice despre ce nu cunosti. Zi mai bine: "Nu stiu, nu mä amestec." Iti va face cinste. |
O particularitate atât de mare,cum ar fi „bãrbat în corp de femeie” ar fi fost 100% pomenitã în Biblie.
|
Originally Posted by Eufrosin:
De unde pânã unde balega intrã la categoria mâncare? :shock: |
La Eufrosin acasä asa se obisnuieste. :hmm:
Originally Posted by Suspect de bizar:
De unde stii cä n-a fost pomenitä? Biblia nu e O CARTE scrisä CAP-COADA de UN AUTOR cu o viziune UNICA si COERENTA - este o culegere de texte profetice, cronicäresti, poetice, etc., compilate de cärturarii din vechime datoritä imensei lor valori spirituale si comuniunii de idei, mai ales sub aspect teologic. Fii 100% sigur (vorba ta!) cä au existat numeroase alte scrieri de valoare si semnificatie similarä, care s-au pierdut. (Deja stim cä din Noul Testament lipsesc multe evanghelii apocrife, respinse din motive discutabile, în care politica religioasä a jucat un rol însemnat; se pare chiar cä s-au pierdut scripturile care descriu învätäturile lui Iisus despre karma si reîncarnare - pe care, de-atunci, Biserica le neagä, sub acelasi pretext superficial: cä "nu scrie nicäieri"!). Prin urmare, orice întelegere a Bibliei trebuie sä stea sub semnul acestei rezerve: e cu sigurantä incompletä. NICIODATA nu vom putea nega un lucru DOAR fiindcä "nu e pomenit în Biblie"; e nevoie de mult mai mult decât atât - si, în primul rând, de o judecatä limpede, rationalä, sänätoarä; pe care n-o putem realiza decât accesându-l pe Dumnezeu PRIN NOI INSINE, nu prin conductori exteriori. |
Originally Posted by Pitbull:
perfect de acord! |
All times are GMT +2. The time now is 07:45. |