![]() |
Da, si e mai scientologic decât Papa! :sleep:
|
si sa nu uitam, "nascut pe 4 iulie"...poate marele sau rol. inca un motiv in plus sa il lasati in pace. :happy:
|
Hai cä parc-ai fi Madam Cârnat, care s-a burzuluit pe petitia noasträ, cä cum ne permitem sä ne luäm de Daneliuc si Nicolaescu, ar trebui sä-i läsäm în pace, cä ce filme au fäcut ei acu' dooj-patruj dä ani! :happy:
|
maestre, m-am abtinut de multe ori sa nu pun tzinta misto-urilor forumistice pe tine (atat aici cat si intr-un forum din trecut), dar si cand o sa o pun, nu o sa iesi foarte intreg... cat te crezi tu de spiritual si atoatecantaritor si judecator...
e interesant de observat la tine ca te-ai obisnuit sa iti permiti foarte multe lucruri atunci cand le faci pe seama unor prieteni si libertatea asta pe care ti-o iei de multe ori nu e de loc normala, chiar daca nu realizezi. |
O, dac-ai sti de câte ori meditez la asta...! Si de câte ori mä abtin, mä cenzurez, tac - din scrupulozitate...
Când chiar vorbesc, n-o fac pentru mine, ci ca sä ajut. Cum poti, mäi, sä-mi vii cu argumente din-astea - cä sä fim îngäduitori cu Tom Cruise, ce dacä s-a fäcut de râs cu von Stauffenberg, când rolul ästa ar trebui sä i se contabilizeze tot în contul lui "Born in 4-th of July", fäcut acu' doojdä ani? Uite - ANUL TRECUT (nu-n '89!) - l-am admirat si läudat, pentru rolul din "Tropic Thunder". Ce-i bun, e bun. Da' asta nu-i scuzä penibilitatea din "Valkyrie". |
da, Tom Cruz e esenta de penibil in filmul asta, de ce nu o recunoaste toata lumea?
it's so obvious! |
se vede ca nu meditezi suficient de vreme ce ai astfel de iesiri gen funny names. ai reflexul de a ataca imediat la persoana, atunci cand nu iti convine ceva. oamenii de felul tau ar trebui sa discute despre idei , nu sa scalambaie imaginea interlocutorului prin tot felul de postari care tie ti se par umoristice, dar care in realitate jignesc.
|
Eeee - teoretic, as putea räspunde oarecum la fel, dar n-o fac; stiu cä nici unul dintre räspunsurile tale deranjante nu e cu rea intentie.
|
plus ca e insurat cu o fata mai mica decat el cu 16 ani!
pai ce-i asta? majoretele sunt rezervate ptr. irinel, tiriac...nu ptr. cazatura asta scarboasa de t. cruz :) |
Originally Posted by ulrich:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Iarasi nu am vazut filmul,
Originally Posted by illotempore2002:
Tom Cruise sustine ca biserica scientologica l-a ajutat sa se vindece de dislexia de care a suferit in copilarie, pacat insa ca nu i-a dat si mai multa minte. Tom Cruise este pentru mine unul din cazurile de actori in care ma intreb cum poate un om atat de putin dotat intelectual sa practice meseria de actor, ba inca sa devina si vedeta internationala. |
Fäcând abstractie atât de fenomenul gregar al turmei lui Hubbard, care nu poate inspira decât repulsie, cât si de diversele roluri în care Cruise a dat cu bâta-n baltä, explicatia e totusi cât se poate de simplä: la baza actoriei stä un anume instinct, destul de rar si foarte greu de definit, care nu are nimc în comun cu inteligenta. Au existat actori uriasi (Giugaru, de pildä - si altii, încä în viatä, asa cä nu-i nominalizez), oripilant de slab dotati intelectual - dupä cum, dimpotrivä, oameni cu o inteligentä sclipitoare pot fi definitiv incapabili sä interpreteze, oricât de asiduu s-ar pregäti (si aici am o droaie de exemple). Evident, cele mai fericite cazuri sunt acelea unde se îmbinä talentul si inteligenta - actori ca Marin Moraru, Vali Uritescu, Ovidiu Iuliu Moldovan (Dumnezeu sä-l ierte), Caramitru, etc. Tom al nostru nu face parte din categoria asta, asa cä unele roluri îi zbârnâie, altele-i fâsâie.
|
Ce coincidenta,
Originally Posted by Pitbull:
Stiu ca a fi inteligent nu este o conditie sine qua non pentru un actor, dar in cazul lui Tom Cruise uitasem ce mult face si un bun marketing. Ca sa nu fiu totusi nedreapta cu el, mi-a placut in tineretile lui in filmul "Top Gun"(1986) unde a jucat cu una dintre pereferatele mele de atunci, actrita Kelly McGillis. P.S. - Erai cumva nascut la acea vreme ? :D |
Stai sä-mi amintesc... :?
...1986, zici? Päi äla a fost anul premierei lui "Al patrulea gard lângä debarcader", debutul lui Bogdan Uritescu ca actor - rol pe care l-am ajutat sä-l primeascä în vara lui '85, pe vremea când el voia sä dea la regie si lua meditatii cu mine. Sunä-l si-ntreabä-l cum i-am strecurat scenariul printre usile de la Cinemateca Eforie, cu o zi înainte de probele filmate, ca sä aibä un avantaj fatä de ceilalti candidati, în frunte cu Toto si Zoli! :D Deci, se pare cä eram nu doar näscut - ci si näscätor de actori! ;) |
Daca as suna dupa atatea ani,
Originally Posted by Pitbull:
|
Un detaliu de procedurä forumisticä:
Atunci când räspunzi imediat cuiva, nu e nevoie sä folosesti functia "Citat", un simplu "Räspunde" e de ajuns. Folosim citatele în douä cazuri: - când între timp s-au mai postat mesaje, iar noi vrem sä räspundem unuia anume, de mai sus; - când vrem sä räspundem doar unui anumit fragment din mesajul respectiv (indiferent dacä e mai vechi, sau imediat anterior) - si atunci, când în fereastra noasträ de postare apare mesajul în cauzä (între codurile lui de citare), stergem restul, si pästräm doar fragmentul cäruia îi räspundem. Iatä douä exemple:
Originally Posted by Teonna:
Originally Posted by Teonna:
|
AI VAZUT ASTA ?!
"Sotia lui Tom Cruise, asa cum speram sa n-o mai vedem niciodata: supta la fata, nespalata pe cap si cu oja sarita( 2 martie 2009 – "Ziua") - Lucrurile par sa mearga din rau in mai rau pentru actrita Katie Holmes, daca e sa ne luam dupa cum arata. Tanara sotie a lui Tom Cruise i-a socat pe cei care au vazut-o aparand la o cina in Los Angeles, duminica seara. Cu parul nespalat, unghiile cu vopseaua sarita si fara urma de fard pe fata supta, actrita e de nerecunoscut, conform mail online".
Sarmana Katie Holmes, are deja creierul spalat. :? |
Quote:
|
:lol: :((
|
Originally Posted by redmen:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:50. |