![]() |
eu zic ca nu mai e nevoie de noua legea de a da in vileag conversatii private...il avem pe N. :D
|
Bine zis Cinemania :lol:
It's like we are already doomed! |
:) Imi place ca sunteti rai. Nu cred sa fi urmarit intelegere din partea voastra, sunt un tip de neinteles uneori (daca nici eu, va spun sincer, nu ma prea inteleg, cum ar putea sa ma inteleaga altcineva?) si asta, poate, pt ca sunt unic. Imi plac oamenii unici si calculati, echilibrati, care gasesc limita marginalizata in bun simt, in onoare, respect si obiectivitate.
Bannare? Chiar credeti ca ma sperie bannarea? Daca as sta cu frica bannarii nu as fi putut deschide acest topic. E vorba de nonconformism, libertatea de exprimare si curaj. In tara asta au murit oameni pt astea si pt multe altele. Vad afara o jungla in care cel mai bine dotat fizic il invinge pe cel mai slab fizic, chiar daca acesta din urma e un om inteligent si civilizat; pur si simplu sistemul nu permite ca valorile sa reuseasca. Eu am ceva impotriva unui sistem, nu am nimic personal cu vreunul din voi, asa cum aveti voi cu mine. Iar lupta asta cu morile de vant va fi explicata mai bine intr-un scenariu de film, atat de traznit incat regulile scenaristicii se rup ca doua corzi de chitara fragile si uzate, pe cat e de socant-nonconformist, pe atat e de bine plasat pe ceea ce ar putea iesi un film excelent. E un scenariu ce nu va fi ecranizat niciodata. Dar eu voi arata ca se poate, voi deschide niste porti pe care nici Mungiu si nici Caranfil nu le-au deschis. E despre cum sa faci arta in acelasi timp cu mercantilul, cum sa atragi spectatorii in cinematografe si sa fii in acelasi timp neinjurat de critici exigenti ca Mihnea Columbeanu. Din acest motiv ma aflu pe acest forum de 2 ani si ceva..nu am vazut niciun om de film din tara asta sa creada ca se poate asa ceva. Zig-zag-urile mele psihopatice sunt inspirate din "Joker" interpretat genial de regretatul Heath Ledger si de alte surse de inspiratie pe care nu le voi dezvalui acum; datorita lui Nolan am energia asta nebuna, el a demonstrat la nivel mondial, eu voi demonstra la nivel de forum CineMagia. Si stati linistiti, o sa mai fie zile fara Neuptolem pe forum, nu e nevoie de o bannare, ca sa pot scrie chestia aia trebuie sa lipsesc ceva, altfel e imposibil de lucrat la randament maxim. Am vrut doar s avad cum ar reactiona niste oameni normali in fata unui tip care nu are ce pierde si nu are presiunea nici unui fel de ingradire psihica. Suntem liberi sa facem ce vrem atata timp cat nu facem rau nimanui. Am facut eu vreun rau? Lui safenikafilie care era pur si simplu imbatat cu iluzii utopice? Consider ca dusul rece ii va folosi. Lui films4all care se chinuie sa invinga morile de vant? Daca nu are o strategie ca sa atace flancul care trebuie degeaba arunca cu sulitele in linia I caci nu face decat sa-si descopere lipsurile. Lui Pauline Kael?? Ca am postat un mesaj care a fost scris cu un singur motiv: sa fie facut public, altfel "valoarea" lui se ridica doar la nivel de patologie si instanta! Am jignit eu cu ceva aceasta "faptura minunanata"?!? Lui Miriam? De ce? Pt ca spune ADEVARUL?!? Doare? Pt unii? Sa doara! Nu agreez prefacatoria si politetile formale, nici spaga, nici mita, nici "cadourile", nici "zambetele de rigoare", nici multe altele. Nu pt asta au murit oamenii aia in decembrie! Eroul nostru nu face decat sa incalece pe armasarul lui Hatlatita alaturi de Miriam si sa plece cat mai departe, in munti la o cabana sa scrie. Am un plan! Un plan creat sa distruga alte planuri, planurile care ne-au adus in halul in care suntem. Astept la cabana doar pe cei care imi sunt alaturi si pe Mistah J. Omul asta e atat de crazy incat atunci cand ai nevoie de o mana de ajutor, el mai mult te impinge in groapa, e pur si simplu genial, te face sa inveti sa te adaptezi, ca atunci, la necaz, sa reusesti sa nu mai cazi din groapa tot in groapa. E pur si simplu fantastic! Good-bye!!!! |
Originally Posted by Neuptolem:
to the bone...
poate cei care te cunosc personal ar putea avea ceva cu tine...sa arda torta..pardon gazu' luptei impotriva sistemului
scrii la 'Atelier'?
abia astept
Freud?
niet...esti inofensiv..cel putin la nivel non-personal [/i] |
Cuvinte mari graiesti. Bine ca iti plac astfel de persoane, dar te-ai gandit daca tu faci parte din acel tip care iti place tie asa de mult sau calitatile alea vrei sa le vezi doar la altii? Cat bun simt, onoare si respect iti trebuie sa pui pe un forum o discutie total idioata de pe messenger si mai ales un mesaj privat al unui user. |
Dude, you're freaking me out... :shock: And not in a good way either. :? |
Asta ar trebui banat pt cretinism, fratilor!
Paulina, esti beton! Oricum, nu trebuie sa va enervati cu individu, e studiu de caz la spitalu' 9! Later edit: Terminatoru' p.u'lii imi da si mesaje private.. se crede pe chat aci.. primu' mesaj in patru ani si ceva pe care il sterg fara sa-l citesc .. lasa'neeee, lasa'neeeee .... |
E bine sa vad ca ati inceput anul in forta :lol:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Kinky Pauline :D |
Am citit toate mesajele din topicul acesta, inclusiv primul, conversatia aia de pe mess.
Concluzia: Neuptolem, Joker-ul ar fi mandru de tine...la cat de schizofrenic esti ai putea sa-i fii chiar nepot. Pacat ca nu esti si amuzant. |
All times are GMT +2. The time now is 19:19. |