![]() |
Amiiin,amiin. :love: :love: :love:
(Acum va citesc creatiile,n-am uitat). Nu pup mana si nu te gandi la prostii. |
Ti-am zis eu cä-mi place cum gândesti. ;) :love:
|
Nu o lua ca pe o insulta directa, nici macar indirecta, era doar o simpla parafraza.
|
Nu pot sa zic nici ca mi-a placut filmul, nici ca mi-a displacut. Totusi sunt cateva lucruri destul de cusute cu ata alba, cum ar fi intrebarile din joc, insusi jocul, isteria maselor in legatura cu ce se intampla intr-un joc TV de pe un oarecare program... Ar mai fi happy-end-ul - tiganul urat ramane cu femeia frumoasa si cu o gramada de bani si asta e! Mai aveau putin si scriau pe genericul de final "si au trait fericiti pana la adanci batraneti!". In rest a fost film.
|
Da ce-aveti fratilor cu filmul asta? V-ati asarnat impotriva lui de parca ar fi cine stie ce gunoi. Sau da bine sa fii impotriva curentului (de premii)?
Da, e ultra-melo, da e ultra-romantic. ei si? ce are a face daca personajul se nimereste sa stie raspunsurile? nu a spus nimeni ca firul povestii trebuie sa fie realist. E o fantezie si trebuie luat ca atare. Ce, nu mai putem crede in povesti? Mai ales cand sunt spuse cu atat verva. Filmul asta are energie, culoare, muzica ii impregneaza un ritm care il face pur si simplu irezistibil. singura pista neexploatata suficient e aluzia la stilul bollywoodian, care, daca ar fi fost prezenta mai mult (nu numai in termeni plastici ci ca tip de story, si nu numai in genericul de final) i-ar fi dat filmului o alta alura. |
E foarte bun(Vezi parerea mea)
|
Originally Posted by marcusARCUS:
|
Originally Posted by klein:
|
da, si mie mi-a placut mult slumdog, din aceleasi motive de ritm si culoare, mentionate mai sus de klein. irezistibil, rezon. :)
|
L-am vazut. Deci si un sirop bollywoodian poate fi transformat in ceva de calitate, daca adaugi ingredientele care trebuie! :)
|
Despre filmuletetul asta n-o sa se mai auda nimic dupa ce va avea loc festivitatea Oscarurilor,lumea (de rand si cu bun simt) va regreta ca a fost atat de premiat un film banal.De actorii aia(principali din film) pe care ii vad acum pe toate canalele tv mondene n-o sa se mai auda,mai ales ca protagonistul din "Slumdog.." e pe cat de uratel pe atat de lipsit de perspective.Fata in schimb e draguta,ca un bobocel care incepe sa infloreasca(fosta model).Si regizorul e de treaba,dar filmul e supraevaluat pana la lacrimi. :(( :lol:
|
dev patel tocmai a primit un rol principal in trilogia lui M. Night Shyamalan, deci nu-i deloc lipsit de perspectiva ;)
|
Sa vedem cum se va descurca.Mie nu-mi place,ca talent actoricesc pur si simplu ,mi se pare mai putin inzestrat decat multi alti tineri.Abia stie sa lege trei cuvinte intr-o propozitie,unde e marea inteligenta? A,atunci nu poate juca decat intr-un singur registru: roluri de pampalau si atunci e neinteresant.
|
sigur nu confunzi rolul cu actorul? si uiti ca are doar 18 ani sau ca Slumdog a fost primul lui film
|
Se poate.Dar nu mi se pare atat de deosebit.Dar are timp sa demonstreze ca e .Poate mai repede in Bollywood.La americani e mai greu.
|
In urma cu cateva saptamani, fimlul imi ramasese indiferent, dar acum, deja, nu prea-l mai suport. Incep sa ma gandesc ca regizorul filmului si ceilalti, nu prea au urmarit jocul ala TV. Pauza nu poti lua dupa ce ti s-a pus intrebarea si dupa ce ai primit si variantele de raspuns. In fine... Boschetarii, cersetorii si cei care mai provin din zona suburbana nu au ce cauta in astfel de concursuri.
|
e preluata ideea, nu si toate regulile concursului
mie mi-a placut, e plin de culoare, dar nu e filmul anului 2008 |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by titip:
are formã dar n-are fond filmul ãsta. entertainment ºi atît. chiar mi s-a pãrut un film drãguþ la care m-am simþit bine. mi-era teamã ca supraevaluarea sa sã mã facã sã-l detest post-vizionare. încã nu s-a întîmplat dar dacã ia oscarul la altceva decît categoriile tehnice s-ar putea sã ajung... pãcat |
General knowledge much? India e o fosta colonie britanica si inca face parte din Commonwealth. Engleza e limba oficiala administrativa si majoritatea populatiei vorbeste o forma dialectala de engleza, indiferent de limba lor materna (urdu, bengali, guajarati, hindi etc).
|
All times are GMT +2. The time now is 08:29. |