![]() |
Multe din filmele pe care le aºteaptã buticut le aºtept ºi eu.
buticut la „Nine ai scirs ceva de genu' „Daniels sings,Daniels wins” ºi cred cã vroiai sã zici „Daniels sings,Depp wins”. |
Nu,nu vroiam :).Ma gandeam ca ar fi ironic sa castige IAR Daniel pentru rolul sau dintr-un musical,in timp ce Depp nu a castigat.Sigur,imi place mai mult scenariul cu Depp wins,dar nici macar o nominalizare nu e sigura...sunt multe filme de vazut anul asta, multe roluri cu potential.
Mai adaugam si Bad Lieutenant al lui Herzog :D. |
Originally Posted by Chambord:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
bine draga Paulina de la New York Times, ai dreptate. Dar trebuia sa fii si matale mai delikata cu sperantzele prietenei tale :) |
She's a tough girl,cum ati englezi-o voi.E un must be,cand tii la cineva sa-l critici nitel.Stiu ca a muncit cu lista :)
|
@buticut, nu pot sa cred ca l-ai exclus cu buna stiinta pe Rage din lista ta :P
|
Rage, a fost calificat la unison de toti criticii (inclusiv StefanDo in transmisia din Berlin) drept: prost de 'rage'. Asa ca nu mai e sperantza :D
|
De aia nici nu l-am trecut...desi mi s-a intamplat sa imi placa un film complet disecat de critici :).
Inca unul pe lista: Giallo: http://www.imdb.com/title/tt1107816/ in regia lui Dario Argento,cu Adrien Brody :D. EDIT: am editat lista mare si am pus linkuri IMDb pentru fiecare film,ca sa va fie mai usor sa va documentati :D. |
In Giallo am inteles ca joaca si logodnica lui Brody care e mai cunoscuta datorita lui decat datorita talentului ei actoricesc, nu prea am sperante mari de la filmul asta, desi celelalte thrillere cu Brody pe care le-am vazut au fost chiar ok.
Iar Rage, eu refuz sa cred ca poate fi prost, it just can't. Plus ca nu as rata pentru nimic in lume ocazia de a il vedea Jude Law in travesti, calca pe urmele lui Gael si ale lui Cillian :P |
Uuuu http://www.imdb.com/title/tt1081935/ de Tornatore,din nou cu Monica Bellucci si cu cutie Raoul Bova :D [/url]
|
Originally Posted by buticut:
|
Booooo..."The Tree of Life" nu mai apare in 2009,ci abia la anu' :(.
|
Originally Posted by buticut:
Nuuuuuu, spune-mi ca glumesti, asta e filmul pe care il asteptam cel mai tare anul asta. Speram sa fie la Cannes :(( |
Originally Posted by miercuri:
Si "The Tree of life"... |
Pai mai e de asteptat, n-a aparut inca, ziceam ai vazut, in sensul de check it out :p
|
Se adauga pe lista si Metropia :D
|
Whaaaaaaaa?!
|
All times are GMT +2. The time now is 16:53. |