Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   îmi place (îmi plac) - nu-mi place ( nu-mi plac) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93911)

Floydman 30 Apr 2009 12:47

nu imi plac inaltii demnitari publici si functionarii subordonati lor care:

- nu cunosc legile pe care sunt chemati sa le aplice dar bajbaie ca sa creeze senzatia ca le cunosc;

- au o atitudine slugarnica pe fatza dar in realitate dispretuitoare fata de orice initiativa din sectorul privat de la care NU iau spaga;

- folosesc in intalnirile profesionale cu sectorul privat limbaje de lemn, neavand idei, nici viziune de ansamblu, nici notiunea detaliului bine definit in domeniul pe care il "pastoresc" ca lupul pastorind o stana, ci doar clisee politice gen "desigur, ne intereseaza, dvs faceti parte din strategia noastra de dezvoltare pe termen lung si noi incurajam,....etc"

- spun tot timpul "se rezolva, dar trebuie sa ...." dar nu sunt capabili sa raspunda la intrebarile "cand se rezolva" si "cum se rezolva"

Cu alte cuvinte , nu imi plac, cu unele posibile exceptii, Guvernul Romaniei si nici Ministerele pe care le subordoneaza. :))

Pauline Kael 30 Apr 2009 19:19

Floydman,dar ce iti place?

Floydman 01 May 2009 16:51

fotbalul:-?

Dragomara 09 May 2009 21:46

şters

Dragomara 09 May 2009 21:47

şters

halebardul 10 May 2009 13:13

imi plac pisicile, orice ar face. Le ador.
Imi plac oamenii care au simtul umorului si schimba o virtuala cearta intr-o gluma.
nu-mi place sa fiu in tramvai/autobuz si cel de langa mine sa aiba o sacosa care se balangane si care mi se tot loveste de glezne.
I really hate that!

Dragomara 10 May 2009 15:58

şters

StefanDo 12 May 2009 17:10

eşti off-topic, dar întreb: era Cleo sau Celo?

Dragomara 12 May 2009 17:46

on topic

şters

halebardul 12 May 2009 18:46

Originally Posted by Dragomara:

am avut şi io o dată o pisică. o biramneză pierdută de careva pe scară la ai mei.

Originally Posted by StefanDo:

eşti off-topic, dar întreb: era Cleo sau Celo?

si era biramneză sau anamneză?

Originally Posted by Dragomara:

nu-mi placi tu, Ştefane, pentru că nu ştii nici tu ce rol joci aci.
nu-mi palce Hale petnru că tot încearcă (fără succes) să-ţi ia rolul.

si era palce sau petnru?

da, stefane, vreau sa-ti iau locul; inca din momentul cand am refuzat sa fiu moderator era destul de vizibil, dar acum chiar e evident.

Asa ce-mi place Draghomara!

illotempore2002 07 Jul 2009 22:15

imi plac le nebunie camasile lui Alain Delon :x

nu-mi plac echipele antitero din fata casei ambasadoarei Israelului care sta langa mine si care ma angoaseaza de fiecare data cand plec si vin acasa :-S sunt multi, mari, inarmati pana-n dinti, incordati, tensionati si efectiv ma apuca groaza cand tre sa plec/ajung acasa....daca da nenorocul sa ma sune cineva in clipa in care trec prin fata casei, nici nu-mi trece prin minte sa bag mana in geanta sa raspund :-S

silver_boy 12 Jul 2009 05:19

...Dimineţile crude, de vară, mirosind a tei şi-a copilărie...bulele de aer din paharul cu coca-cola care-mi par, nu ştiu de ce, spuzeală de stele peste bolta-ntunecată...mucul incandescent al ţigării cu lumina ei "interioară", tonică şi vie...ploaia sacadată care-mi bate în pervaz, unind - vorba lui Cărtărescu- toate ploile pe care le-am trăit vreodată...cotoarele pestriţe ale cărţilor din biblioteca de pe birou...chipurile ( imaginate ) şi neştiute ale cinemagicienilor pe care - probabil - n-o să-i întâlnesc niciodată...tăria de plumb a palincii pe care o beau acum... sentimentul de a fi viu, bucuria - fără seamăn - de a citii o pagină de literatură adevărată...chipul unui prieten vechi, amintirea - irizată - a primei iubite....imaginea domestică a patului cu cearceaful încreţit şi perna boţită, refrenul ăsta pe care-l rotesc necontenit de fiecare dată când mă despart de un prieten : "mâine dimineaţă, vom începe o nouă viaţă"...

djinjis 12 Jul 2009 20:49

ai iesit la agatzat? pica ceva? "mâine dimineaţă, v-om începe o nouă viaţă" asta e dintr-o piesa a lui mihai constantinescu? mie-mi place aia cu "vitezomanu' gica". aia stii s-o canti? "lovit de sentimenteeee si de iubire greeaaa" super

All times are GMT +2. The time now is 13:50.