![]() |
Da,plotul cam tras de par,povestea cu scartaieli,dar filmul prinde.Daca avea si un substrat sau o morala,era beton.Dar ai zis bine,e doar actiune.
Si eu il admir pe Jason,imi place tot la el,si culmea,presimt ca nu ma va plictisi :) vreodata. Foarte violent filmul,daca mama ta tresarea cand te vedea ca joci chestia aia cu accidente rutiere provocate,si pe mine m-a socat ideea de violenta gratuita in film,ideea ca intr-o zi ,americanu' dornic de entertaiment din asta ar putea face in realitate un asemenea concurs,in fond care e morala,aia sunt oricum condamnati pe viata,sau condamnati la moarte etc. SPOILERCe n-am inteles,cand fata iese la sfarsit imbracata ca Franckenstein,cum de nu e impuscata pe loc(cotoroanta voia razbunare) mai ales ca era incercare de evadare.Si a zis ca a avut probleme cu actele,or,eu cred ca nu mai iesea de acolo,dupa incercarea de evadare.Si prietenia aia din final dintre afro-americanu...Joe(gay) si Jason...Poza rupta,cum l-a mai gasit pe nenea ala care ii crestea fetita,daca a rupt poza? :P In rest,la chestiile pur tehnice n-ai cand sa te concentrezi din prima,trebuie revazut... Intrebare: exista jocul PC"Death Race"? |
Uneori avem nevoie de asemenea filme, nu doar de cele profunde si serioase (precum Sweeney Todd :lol: ). Pe scurt, Death Race e un film cu care sa nu-ti bati capul, ca asa gasesti o gramada de plot holes si strici tot amuzamentul.
Yup, jocul a fost facut dupa Death Race 2000 din cate am inteles. A fost lansat in 1991 pe Nintendo Entertainment System: http://www.gamespot.com/nes/driving/...ace/index.html |
Multumesc.Esti o comoara la casa omului.
"Death Race 2 "nu cred ca.. |
Apropo, faza asta m-a amuzat copios :lol: :lol:
![]() de parca ar fi un avertisment pentru emisiunea Jackass! Daca nu vedeam chestia aia scrisa, sigur ma puneam sa fac tumbe cu masina :D. |
Dispensabil; cromatica salveaza mult, iar din trailer am prins cele mai reusite scene. Statham e fals rau, sper sa ma dreg cu Transporter, ca tot a iesit teaseru' de curand. Natalie e ok.
|
Da,Statham sigur ca e fals,Lecart,ca ne place noua fetelor.Si Natalie she's a bomb..
Transporter 3,abia astept si eu.Primul a fost asa si asa9fazele de cascadorie si le-a facut singur ca fost campion olimpic la scufundari si lupte nu stiu care stil),al doilea bunicel,al treilea trebuie sa fie tare... |
Originally Posted by Pauline Kael:
Exact, admir perspicacitatea ta. Spre deosebire de The Bank Job, unde s-a descurcat decent, in filmu' asta l-a jucat regizorul ca la 3rd shootere. Sau mi s-a parut mie, nu stiu, cutez a-l discredita, ca nu-s critic, mi se permite. 8) Statham mi-a placut in gems-urile lui Ritchie, dar asta din cauza filmului in sine. Topul arata exact ca in Fallout.. sau Ridge Racer.. sau ceva pe-acolo. |
Yeah, lista aia seamana putin cu un top de joace. Oricum mie mi-a placut imaginea din film, frumos editata cu filtre cu tot. Ce mi-a displacut a fost scenariul usurel si complet previzibil. Plus cum putea fi tipa aia directoare de puscarie, mai ales la fizicul el... :((
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Are morala, o zice chiar Jensen Ames: "Someone once asked me if I was the best future for my little girl. No one in this world is perfect. Heaven knows I'm not. But I love her more than anyone else possibly could. In the end, that's all that matters." Si mai are una la sfarsit, dupa credite: "Ok cocksucker, fuck with me, and we'll see who shits on the sidewalk.". Atat ca asta e mai dura. :lol: |
pentru filmul asta trebuie sa iti lasi creierul acasa si sa-ti iei boasele la plimbare...nu e nimic altceva decat un adrenaline shot...actiune de vara, cum se mai obisnuieste pe la americani, asa ca sa-ti mai umpli timpul
Statham m-a plictisit cumplit...cum spunea si Lecart: a fost fals Joan Allen parca era constipata daca nu-l regiza Anderson sau daca incapea pe mana vreunui neica nimeni probabil ar fi iesit un dezastru |
Eu m-am distrat.Nu cred ca ar fi contact jocul actorilor,a fost un film-raliu,personaje decorative si atat.Gagica ziceai ca are nice boobs.Mai conteaza ce a mancat? :P Si ,noua fetelor,inca ne place de Jason.Inca n-a dat-o de tot in bara,inca mai e interesant. :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:43. |