Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Dincolo de America" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93833)

E.Floares 29 Sep 2008 14:11

Originally Posted by Olive:

[bla bla bla...] "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" care noua femeilor din Romania ne trezeste amintiri de cosmar!

Asta a sunat ciudat rau.

films4all 29 Sep 2008 14:30

Eu as dori sa mai vad un film facut de Mihnea Columbeanu mai bun decat "Dincolo de America" Daca se poate!

Poti sa mai astepti.. mult si bine!
Dar.. care e de fapt problema ta?

Olive 29 Sep 2008 14:45

Originally Posted by E.Floares:

[bla bla bla...] "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" care noua femeilor din Romania ne trezeste amintiri de cosmar!

Asta a sunat ciudat rau.

Da' de ce suna rau?
Daca un film romanesc a fost premiat in strainatate nimeni nu mai are curajul sa-i arate defectele? Il tamaiati la unison, chiar daca nu va place?
Sunteti fatarnici!

Pitbull 29 Sep 2008 14:48

Stai asa, cä Olive e medium! :)
Stie, prin telepatie pasä-mi-te, ce gândim - stie cä-l "tämâiem" nesincer, si de fapt nu ne-a pläcut, da' n-avem curaj sä-l criticäm!
S-o vedem ce zice la "Megatron", premiat si el tot în sträinätate - ba încä, potriveala naibii, tot la Cannes, si tot cu Palme d'Or! - pe care l-am criticat!
(Da' nu-i nimic, gäseste ea o explicatie si acolo, cä are o imaginatie foarte creatoare. Probabil va zice: "Il criticati, desi vä place!" - sau altä perlä de logicä similarä)

Olive 29 Sep 2008 14:55

Originally Posted by films4all:

Eu as dori sa mai vad un film facut de Mihnea Columbeanu mai bun decat "Dincolo de America" Daca se poate!

Poti sa mai astepti.. mult si bine!
Dar.. care e de fapt problema ta?

Nu-mi plac ratatii care improasca cu noroi in cei care reusesc sa realizeze ceva!
Nu inteleg un lucru: daca esti regizor, de ce nu faci filme si te alaturi unei gasti de critici care nu stiu decat sa latre ca o haita de javre turbate!

films4all 29 Sep 2008 14:59

Tu punctezi bine anumite lucruri..n-am ce zice doar ca.. nu e acesta Pitbull. Nu-l cunosti. Daca l-ai fi cunoscut cred ca ai fi avut cu totul si cu totul alta parere.
Iti inteleg frustrarile and all... dar incearca sa le tii pentru tine daca nu stii cu adevarat care este problema. :)
Nu intelege gresit, nu sunt lingaul lui Pitbull.. doar ca il cunosc suficient de bine cat sa .. apreciez niste treburi.
Intelegi? :)

Pitbull 29 Sep 2008 15:01

te alaturi unei gasti de critici care nu stiu decat sa latre ca o haita de javre turbate!

I-a scäpat porumbelu' din gurä! :D
Voil�* nivel! :sleep:

films4all 29 Sep 2008 15:02

E.. si tu Pit acum. Nu mai pune gaz pe foc. Off :((

E.Floares 29 Sep 2008 15:06

Originally Posted by Pitbull:

Stai asa, cä Olive e medium! :)
Stie, prin telepatie pasä-mi-te, ce gândim - stie cä-l "tämâiem" nesincer, si de fapt nu ne-a pläcut, da' n-avem curaj sä-l criticäm!
S-o vedem ce zice la "Megatron", premiat si el tot în sträinätate - ba încä, potriveala naibii, tot la Cannes, si tot cu Palme d'Or! - pe care l-am criticat!
(Da' nu-i nimic, gäseste ea o explicatie si acolo, cä are o imaginatie foarte creatoare. Probabil va zice: "Il criticati, desi vä place!" - sau altä perlä de logicä similarä)

Am fost la un festival unde a participat si domnul Marian Crisan si chiar am avut un foarte scurt schimb de replici la un moment dat cand cobora de pe scena...pot spune ca e un regizor foarte ok si abia astept sa vad si Megatronul.

Draga Olive, vorbesti numai prostii. Imi pare rau ca ai trecut printr-un avort in perioada comunista dar e o vorba: "ti-ai facut-o cu...mana ta".

StefanDo 29 Sep 2008 15:30

Imi pare rau ca ai trecut printr-un avort in perioada comunista dar e o vorba: "ti-ai facut-o cu...mana ta".

gandesti ca un pusti pentru care comunismul e o poveste cu zmei spusa de bunici.

E.Floares 29 Sep 2008 15:43

Raspunsul meu a fost pentru ce a zis ea, si anume: "<<4 luni, 3 saptamani si 2 zile>> care noua femeilor din Romania ne trezeste amintiri de cosmar!"

Nu cred ca e ea in masura sa vorbeasca in dreptul tuturor femeilor, si aici nici nu cred ca se practica terapia de grup in care sa-si impartaseasca supararile vietii. Eu nu am venit aici sa spun ca nu mi-a placut filmu X pentru ca mi-a murit bunicul in ziua in care s-a lansat sau ca filmul Y nu e bun pentru ca descrie povestea unui om persecutat de militie, iar omul ala se aseamana cu un prieten de-al meu, etc.

Am spus ca imi pare rau prin ce-a trecut, mai ales in perioada comunista. Cu ce-am gresit? Ca si-a facut-o cu mana ei e foarte adevarat, nimeni nu a obligat-o sa intretina relatii bla bla bla. Inca o data: cu ce am gresit, exact?

films4all 29 Sep 2008 15:45

iar asta confirma gandirea pustiului...

E.Floares 29 Sep 2008 15:46

Originally Posted by films4all:

iar asta confirma gandirea pustiului...

Eh na, ia zi tu, batrane, ca tu esti mai intelept, cum sta treaba?

StefanDo 29 Sep 2008 15:55

Ca si-a facut-o cu mana ei e foarte adevarat, nimeni nu a obligat-o sa intretina relatii bla bla bla. Inca o data: cu ce am gresit, exact?

daca eu as veni maine la tine si ti-as spune sa faci sex neprotejat m-ai asculta? daca te-ai duce la farmacie si n-ai gasi prezervative ce-ai face?

ce faci tu acum e sa le spui zecilor de mii de femei care au trecut prin aceasta experienta traumatizanta "de ce n-ati avut grija, proastelor!"

pozitia ta se vede foarte bine si in acel "bla bla bla". Pe vremea aia nu era bla bla bla ;)

E.Floares 29 Sep 2008 16:19

Reprosul care vroiam sa reiasa din ceea ce am spus mai sus e acesta: Nu pune nota unui film din cauza trailor tale personale. Daca gresesc in fata cuiva cu ce am spus, sa ma ierte.

Nu sunt un pustan care a aflat de la bunici de comunism ca de o poveste cu zmei. Existau metode de prevenirea unei sarcini nedorite si atunci. Nu ma mai luati asa de sus, va rog. Iar tu, Tudor, incearca sa argumentezi cand incerci sa spui ceva.

films4all 29 Sep 2008 16:31

Pai.. a spus Stefan tot ce era de zis. Eu doar am observat si am tras concluzia. Nu prea mai incapea nimic de zis in afara celor zise de Stefan.
ma rog poate doar:
NU reprosa tinerilor, care au trait in perioada aia, nimic. Pur si simplu nu aveau .. aparatoare :D
Mmm ..daca stau bine sa ma gandesc in ziua de azi gasesti peste tot protectii dar nu prea mai sunt asa doritoare fetele :P
Poftim si argumente. :P

E.Floares 29 Sep 2008 16:38

In primul rand: cine esti tu sa vii sa tragi concluzii pe baza argumentelor spuse de altcineva?
In al doilea rand: Cei care au trait in perioada aia nu mai sunt tineri de mult.
In al treilea rand: erau si inca sunt alte metode de contraceptie.

films4all 29 Sep 2008 16:54

Deci.. tot vina saracilor [fosti] tineri.. este nu? :P

Pitbull 29 Sep 2008 17:02

In schimb, foarte multe femei care au trecut prin experiente similare, afirmä despre "432" (uitati-vä pe net, sunt o multime) lucruri de genul: "E tulburätor de adevärat, ar trebui sä-l vadä cât mai multä lume, sä stie prin ce-am trecut noi atunci...!" Oare cine are mai multä dreptate: cine fuge de o amintire dureroasä, sau cine are täria de a-i sustine perpetuarea, întru luare aminte?
Apropo, nonfilmul cu "...America" ar încerca si el, särmanul, sä reînvie amintirea unor vremuri de veritabil cosmar, pentru o altä generatie (teroarea stalinistä din anii '50), dar n-o face... O batjocoreste, doar, transformând-o în circotecä ieftinä.

redmen 29 Sep 2008 18:51

Nu stiu la ce va certati cand probabil persoana din spatele userului Olive nici macar nu a avut parte de o intamplare similara (avort fortat samd).Pur si simplu a vrut sa imprastie cu cacat,pentru ca asa e la moda la noi.Nu dati apa la moara.

All times are GMT +2. The time now is 17:42.