![]() |
Originally Posted by Floydman:
|
Bowfinger, comedie beton, il recomand, daca nu-l aveti il pun pe transfer.ro.
Hollywood Ending, Woody Allen. |
Re: Cele mai bune filme despre... filme si tot ce tine de fi
Originally Posted by films4all:
|
ce nu s-a zis:
"The Cameraman" ('28 ) "The Bad and the Beautiful" "La signora senza camelie" "Peepind Tom" "All That Jazz" "Stardust Memories" "A Cock and Bull Story" "Tropic Thunder" subscriu la "Le Mepris", "8 1/2" si "Singin' in the Rain" |
Now THIS is what I call ONE PIECE OF A BIIIG GREAAAAAT SURPRISE! :w00t:
Welcome back, Master - si sper cä pe termen lung! :) |
Thank you, I'm blushing... :oops: :P Si ma simt ca Michey Rourke... comeback-wise! ;)
|
Pacat ca si-a distrus fatza Rourke..Btw,in "Yes Man" Carey zice ceva de fata lui :lol:
De ce si Tropic Thunder?Cata satira de bun gust si cata nimereala,balmajeala? Despre filmele clasice,sunt cel putin 50 de suflet. PS: e forum ,pot sa ma bag in ciorba. :P |
Originally Posted by MinRep:
bine ai revenit x3 :D |
Thanks, Cinemania... :)
Originally Posted by Pauline Kael:
Plus ca acopera destul de mult teren (regizor disperat, actori cu fite si dependente, impresar habarnist, producatori aroganti, autori mincinosi, public netolerant.....) si totusi nici nu se compara cu seria de dezastre de la filmarile la "Apocalypse Now". ;) |
Originally Posted by MinRep:
|
twilight
AM SUBTITRAREA DE LA FILMUL TWILIGHT 2008 CORECTATA DE MINE. CINE O VREA (K AM VAZUT K NU PREA ESTE PE NET) SA MA CONTACTEZE PE [email protected].
|
Suuuuuuuper Cow!!!!!!!!!!
|
Cow & Chicken? :shock:
|
Originally Posted by nume:
|
Cred ca ii prima oara cand il prin e MiniRep pe forum, dar ii urez Bine ai revenit.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
Si mi-am amintit inca unu': "Bajecni muzi s klikou" (Acei oameni minunati cu aparatele lor de filmat...sau asa ceva) |
"Marchand d'amour"
de Edmond T. Gréville Cineastul Jack Stephen este victima producatorilor care se gandesc numai la incasari. Dupa ce realizeaza filmul vietii sale, este huiduit de public in timpul proiectiei. O poveste despre soarta artistului in industria cinematografiei, pusa pe seama unui personaj inspirat de un mare regizor: Eric Von Stroheim. |
vad ca nimeni n-a zis pana acum de living in oblivion - dragut in sinea lui si mai e si cu buscemi
|
salut tuturor
Originally Posted by Se7en:
plz msm :p |
Originally Posted by razi:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:04. |