![]() |
Republicanul mocofan
Va zice despre-un gentleman Plin de bun-simt si de bon-ton, Cum cä ar fi un filfizon. C-asa-i românul, cum se stie: Märgäritar peste chelie, Si dä din gurä färä har Tot despre ce n-are habar. Când rage, ce mai poti sä zici? Precum Vadim sau ca Ilici, Scuipând cätre regala rudä, Doar el i-adevärata... dudä! |
Originally Posted by Pauline Kael:
Pauline, Pitbull inca nu-si pusese mintea cu noi, iar atunci cand a facut-o, s-a vazut diferenta...(vezi postarea de mai sus, una excelenta, dupa parerea mea ) |
Originally Posted by nibo:
Nibo,felul asta in care alegi sa te subestimezi nu-ti aduce servicii pe viitor.Experienta poate fi batuta usor cu sutu' de prospetime si talent.Ambitia e foarte importanta.Dar daca stai sa-ti faci chip cioplit,n-ajungi sa-l mai recunosti p-al tau in oglinda. Unui june talentat Iti cauti stilul imbatat de elocventa, Stil ascutit ca Plaut sau dulce ca Horatiu, Uitand de aspra lupta cu propria-ti consecventa, Te pierzi printre maestrii ,pierzi timpul,si n-ai spatiu. "Cei mai mari Versificatori nu sunt cei mai mari poeti, dupa cum Desenatorii cei mai grijulii fata de reguli nu sunt cei mai mari pictori."Jean Baptiste du Bos |
Originally Posted by EgOisM:
"Whose grim aspect sets every joint a-shaking; What terror 'tis! but she, in worser taking, ..." The Rape of Lucrece ,William Shakspeare :P :P :P |
E clar cä nu m-am referit
La cel Vadim al lui Brigitte. Prin ghiers, mi-am îndreptat custura Cätre patronul lui Mitzura. |
Originally Posted by Pitbull:
paiata ,Yorrik,cum sa-i spun? Mitzura nu canta odata? Sau la pian e ea...sonata? Ah,se cuvine deci erata: Cella era tanti dotata.(Delavrancea) Domnu' Pitbull alegeti un cuvant. :w00t: |
Despre Mitzura, ai dreptate:
E-o panaramä, peste poate. Dar cel tribun, va fi de-a dreaptä... Poate abia la Sânt' Asteaptä! Deci vrei s-aleg cuvânt cu zvâc? Aflä-mi o rimä la Bâzdâc! |
Bazdac
hagialac shontac fastac(ati zis?) spac baldabac babalac sparc(fortat) sfarc(fortat) smarc(fortat) Ma mai gandesc,sa vina si inspiratia,ca asta vine nechemata.Si versuri? |
Nu le forta, cä nu-i nevoie.
Ai reusit sä-mi intri-n voie. Când te citesc, atât mai zâc: Cä nu mai pot sä fac nici "mâc"! |
[quote="Pitbull"]
Quote:
O fi de rau,o fi de bine? Sa scriem versuri libertine! De tristete vreau sa zac Imbracata in iashmac Adormita-n flori de mac. Cuvantul urmator"femeie". |
mi-am adus aminte niste versuri hazlii...
Rabla din perete...Bate ora 7 La cocioaba-n poarta,oare cine bate? -Eu sunt fa maritzo,sotul tau tampit, Eu si de la crasma ma intorc pilit... Dar deschide poarte,cainii ma-nconjor, Sunt pisat pe mine si mi-e frig de mor! -De esti tu acela dute inapoi si mai ia o sticla, S-o bem amandoi. |
@Pitbull,mi-am amintit inca vreo doua turcisme:
farafastac matrapazlac caravan-serailac Am cautat si pe net dar n-am gasit,asa ca tot mintea mea proasta e mai buna :P @Nibo,te-ai suparat pe versuri? :) Ti-am scris ceva cu o pagina in urma,dar nu ti-a placut :( :) |
intamplator am dat peste poza asta... mi se pare vag cunoscuta dar nu-mi dau seaama de unde.... http://www.esreality.com/?a=post&id=1591517#pid1591517
|
Originally Posted by Pitbull:
De vrei sa scapi de-angoase ,sorrows, Citeste William S.Burroughs, Povesti de Creanga si cu "zbac", Si dand cu tifla,zicand "sac"! :) Bonus: http://www.unusus.com/bib/editor/0121.htm http://ro.wikisource.org/wiki/Povest...4%83_cel_prost + poster film: ![]() ![]() |
Cand e prima...premiera?
Si ce film a mai iesit? Cine stie , :love: negresit, Cine nu,tot sta...si spera. :P Care-i filmul de-l preferi? Spune repede ce-ti vine, Dar s-o faci cu ritm si rime, Dau o bere ...doua beri! :P |
sau, varianta mea, dedicatie pentru tinerele sperante:
Care-i filmul ce-l preferi? Pun'te repede pe vine, Dac-o faci cu ritm si rime, Ai o bere de la mine... |
Originally Posted by djinjis:
Nu stiu ce pozitii speri, Dar cum e asta" pe vine"? |
crouch1 [krautʃ] verb
to stand with the knees well bent; to squat Example: He crouched behind the bush. Arabic: يَجْثُـم Chinese (Simplified): 蹲伏 Chinese (Traditional): 蹲伏 Czech: krèit se Danish: sidde på hug Dutch: kurken Estonian: kükitama Finnish: kyykkiä French: s'accroupir German: hocken Greek: στέκομαι με τα πόδια καλά λυγισμένα Hungarian: leguggol Icelandic: sitja á hækjum s�*num Indonesian: jongkok Italian: accucciarsi Japanese: かがむ Korean: 쭈그리다 Latvian: pietupties; tupēt Lithuanian: tupėti, pritūpti Norwegian: huke seg ned, sitte sammenkrøket Polish: przykucn±æ Portuguese (Brazil): agachar-se Portuguese (Portugal): agachar-se ROMANIAN: a sta pe vine Russian: сидеть на корточках Slovak: krèi» sa Slovenian: poèeniti Spanish: agacharse, ponerse, *estar en cuclillas Swedish: huka sig, krypa ihop Turkish: çömelmek |
Quote:
:lol: :D |
All times are GMT +2. The time now is 07:44. |