![]() |
nu eram eu cu statisticile despre rambo,eu as vrea niste statistici despre "neinvinsa-i dragostea",da se pare ca nu prea a auzit nimeni despre el.
@neuptolem,tu sigur esti ala care zicea ca remake-urile sunt mai bune pt ca au efecte speciale mai bune,deci esti cantitate neglijabila |
Semioltene, ti-a venit mutunachele, treci la aparat!
|
E foarte distractiva discutia (in special replicile lui Pitbull), ma duc sa-mi iau o punga de popcorn, un suc, ma asez in fotoliu si urmaresc discutia.
|
Originally Posted by larinho80:
That's it! Who mess with Pit, messes with me. Nea larinho80.. nu ai alta treaba? Vezi daca nu cumva ti s-a racit laptele.. |
OK, vä las vouä jucärioara, distrati-vä - da' cu grijä sä n-o stricati si mai räu. (Emi, nu-i da popcorn, o sä se creadä la o partidä de Rambilici.) Eu merg pe la Cafenea, sä väd ce mai e si pe-acolo.
|
ZOMG!!! neuptolem si films4all intr-un singur topic! :w00t:
|
si un topic despre revista Cinemagia ;)
|
Originally Posted by Supastar:
stai asa..ca nu inteleg.. care e treaba? (eu intru putin mai rar pe forum) deci..explicati-mi si mie ..va rog..care e treaba intre me si neuptolem .. ca partea cu me si cinemagia e limpede. Deci..? |
deci tu si neuptolem scrieti de parca ati imparti acelasi creier.
|
:)) lool
pai..nu prea are cum.. pe langa faptul ca el e in Brasov si eu is prin sin city... nici nu prea vorbim :)). dar nu ca nu prea vorbim .. dar nici nu vorbim despre forumul cinemagia. o singura chestie e de zis aici: eu am o datorie de 10 lei la el.. pe care sper sa-i dau candva.. Banii mi i-a imprumutat cand am fost pe la Brasov cu-n film in festivalul Best. Dar ca sa vezi, obijnuit cu luna si controlorul, m-am urcat in RATB-ul brasovean fara bilet. La ultima statie, tac pac amenda de am cam ramas fara bani. Nu mi-am luat bani multi la mine..pt ca era o calatorie scurta; ajuns, festival.. plecat. Well..daca nu era neuptolem caruia ii multumesc, cam ramanem prin Brasov pana venea cineva sa ma ia. So.. merci neuptolem. mie nu mi se pare ca scrie ca me sau eu ca el :-"" ORI.. :lol: voi probabil, credeti ca mi-am facut clona :lol: ceea ce..tre sa recunosc..ar fi stupid :P |
Cea mai simpatica discutie din ultimul timp :)
|
Originally Posted by films4all:
Nu cumva in filmografia ta intra si Star Wars (animatia)? Pacat ca a derivat discutia inspre science-fiction. Mi s-a cam terminat popcornul...si a plecat si jucarioara noastra... |
nu..nu intra.. niciun star wars. dar.. nu ar fi stricat. dar sigur pe viitor are sa intre.. unul mai bun ca star wars, din toate punctele de vedere pentru ca sunt indragostit de filme.
pai normal ca a plecat.. i-am zis eu sa vada de lapte..sa nu dea p-afara. @redmen :lol: |
ma amuza ca au aparut repede si lingaii lui pittbull pe aici.let me guess,maxim clasa a ix-a?
|
Semioltene, ti s-a-ntors jucäria! Dacä ar avea neuroni, nu mecanism, în cutiuta aia pictatä, ar merge sä-i explici cä iar a dat-o-n barä. Asa, doar scoate-o din prizä - cä-i unspe treiscinci noaptea, si-ncep vecinii sä batä-n teavä cä-i face gälägie si-i deranjeazä.
|
a inceput pitbullul sa muste cu dintele lui
|
larinho80 are internet in toaleta, foarte fain.
|
altu care e degeaba
|
Nu cred cä de-acolo mänâncä, s-ar putea sä-si fi adus un pachetel la net-cafe (la ora asta, e putinä lume si nu prea are cine sä-l dea afarä).
|
spre deosebire de altii care nu au bani nici sa se suie in lift
incep sa imi aduc aminte cu placere de discutia ta cu nightwane la topicul cu inland empire :D |
All times are GMT +2. The time now is 15:04. |