![]() |
fetele au facut azi treaba buna la gimnastica, chit ca nu au luat medalii. amandoua au reusit sa-si imbunatateasca pozitiile din calificari. nu stiu nimic insa de ce-a de-a treia romanca...
am vazut si eu evolutiile americancelor, si cred ca medaliile au fost meritate. tinem pumnii stransi pentru finalele pe aparate. m-am bucurat ca fetele de la handbal au batut din nou chiar daca sunt deja calificate in faza urmatoare. imi place ca descopar romani in tot felul de competitii...avem un sportiv destul de bun si la pistol viteza, care sper sa se descurce bine si in continuare... |
Care te uiti pe la Olimpiada ca n-am timp.La ce s-a luat aurul,la canotaj fete? Bravo.
|
...încântãtor efortul olimpic al atletei Constantina Diþã Tomescu...pur ºi simplu strãlucitoare...la 38 de ani sã câºtigi medalia de aur la una dintre cele mai grele probe olimpice (maratonul) mi se pare o dublã performanþã...felicitãri ºi Sandrei Izbaºa, seraficei noastre gimnaste... care, prin prestaþia de ieri ºi prin medalia de aur, certificã lumii cã suntem bine ancoraþi la sol...urmãresc Jocurile Olimpice pe apucate dar de fiecare datã când iau cunoºtiinþã de o victorie româneascã simt cã (într-un fel) e ºi victoria mea...keep going the good work
|
victoria la maraton a romancei noastre este superba, memorabila... stilul in care a facut-o este aproape unic - evadand din pluton dupa km 20, alergand de una singura, mentinand ritmul... pe scurt: o victorie exemplara la aceasta olimpiada, intr-un top 3, dupa delirul medalistic al lui Phelps si sprintul lui Usain Bolt...
sper ca macar in aceste 3 cazuri sa nu se descopere un background farmaceutic... mi-ar parea rau. Sandra Izbasa e valoroasa si frumoasa. a avut un exercitiu la sol aproape perfect. victorie meritata. urmaresc olimpiada. competitia, sportul ma umple de energie... alerg, beau bere si scriu poeme melancolice :) ... |
daca as fi sportiv la Olimpiada, m-as uita la reclama asta de fiecare data inainte sa concurez...
http://uk.youtube.com/watch?v=-ae3tFI8wXE mi se pare geniala! |
...trist peste poate de rateul lui Marian Dragulescu la al doilea exercitiu...asta dupa ce inghetase asistenta cu o prima saritura de maestru, obtinand cea mai mare nota din concurs: 16. 800...
|
ieri afost o zi foarte proasta pentru majoritatea sportivilor romani care au concurat...
nici azi n-a inceput prea bine... :( |
4 medalii de aur...
...that's it... |
mi-as dori mult ca Marian Oprea sa ia o medalie la triplusalt. asta ar da o patina urbana atletismului romanesc... insa tare ma tem - vorba lui papa Paler - ca iar va rata...
in rest, mu mai am sperante la vreo medalie. nu cred ca baietii lui Patzaikin pot urca pe podium. |
s-a terminats si cu JO 2008.
|
Da?
|
mie mi s-a parut foarte tare ca si daca luam clasamentul in functie de numarul de medalii de aur si daca-l luam in functie de numarul total de medalii, tot pe locul 17 suntem.
cred ca ne-am descurcat bine la olimpiada asta. se putea si mai bine si asta ne da speranta ca data viitoare vom castiga mai multe medalii! mi-ar placea ca cei din conducere sa faca ceva sa imbunatateasca conditiile de pregatire ale sportivilor, desi nu-mi pun prea multe sperante in asta! |
cei din conducere ar trebuia sa motiveze oarecum sportivi romani. fara motivatie....
|
gimnastica romaneasca
Sunt o fana a gimnasticii romanesti si tocmai de aceea sunt foarte dezamagita de ce se intampla cu gimnastica feminina care nu mai este ce a fost! Dupa ce ani de-a randul am detinut suprematia la acest sport! Oare nu vom mai avea niciodata gimnaste de talia Nadiei Comaneci?
Cat despre Marian Dragulescu (le gimnastica masculina) mi-e foarte necaz ca a ratat fie si o medalie de bronz prin rateul de la sarituri. :( |
Gresit draga Mafalda.
Nadia, daca nu ma insel nu a mai concurat pentru tara noastra din 1984 (Los Angeles), si totusi am fost in top, am avut in primul rand continuitate, sa nu uitam Milosovici, Gogean, Szabo, Amanar... (cine a luat ultima nota de 10 la olimpiada? si parca au fost "numai" 3 si in editia aia). Poate ca putem spune ca performanta gimnasticii in Romania a inceput cu ea, e oarecum real, dar gimnaste de talia ei au mai fost. Toti tipam sus si tare ca nu mai este gimnastica noastra unde a fost, dar nu cred ca a sesizat nimen ceva zis de Forminte ("daca paralel se face numai dupa ce ajung la lot"). Gimnastica noastra a cazut in performante in momentul in care a fost desfiintat centrul de la Deva. E bine ca au realizat tampitii (si asa e putin zis dar nu am alt termen) care au desfiintat centrul ala, ca este nevoie de el pentru a avea performanta. Nu avem inca cultura sportiva resursele financiare necesare pentru a lucra in sistemul american. |
Ai perfecta dreptate!
|
All times are GMT +2. The time now is 17:34. |