![]() |
Originally Posted by StefanDo:
dar nu e atat de deranjanta Dragomara in noul ei look. als nu mai intra pe aici (tot tu, stefane, l-ai banat...), asa ca nu are cu cine se certa. deci, o vreau pe Dragomara inapoi. e inteligenta, dar nefericita... chiar nu se intelege asta?! |
Originally Posted by herbert:
Si eu o vreau pe Picasa,Dragomara,cum o cheama.Isi poate face un topic personal,un mini jurnal,ceva..N-are decat sa ma jigneasca,am observat ca daca e tratata cu respect si nu se baga in seama micile hachite sau atacuri personale(probabil a suferit)e absolut ok.E lipsa de useri si nu am vazut nimic mai mult sau mai putin indecent la ea decat la alti useri,din contra e provocata si limita rezistentei are si ea o ..margineFoarte subtil provocata,e un mare defect al ei ca e..sincera.Daca ar trebui sa fie corectitudine pana la capat,atunci multi useri de aici ar mai trebui banati pentru indecenta,jigniri,intimidare si ipocrizie. Si inca " Nu loviti o femeie care deja e lovita si e la pamant" asta o spunea Hugo.Nu e cazul ei,dar ,totusi. Oricine merita oricand o sansa. Si cum spuneam si pe alt topic sa se debaneze si ALS .Sa se impace toata lumea cu demnitate si barbatie.Daca nu sa se evite.Ce e asa greu. Sa fie vesel,prietenos,sociabil,util,inteligibil forumul,sa se respecte lumea ca la inceput.. :love: Herbert,ai cea mai frumoasa semnatura.Peace and love. |
Originally Posted by Pauline Kael:
pai, in cazul asta n-ar fi mai potrivit un blog ? |
si eu zic ca toata lumea a fost cam cainoasa cu Dragomara si inclusiv eu zilele astea ... are si ea ranchiuna de oferit pe post de desert otravitor in fiecare clipa, dar toata lumea a contribuit la perpetuarea acestei ranchiuni....
din pacate multi dintre noi suferim de un Ego prea puternic (sau prea slab, de fapt) si alunecam foarte usor de la polemica asupra filmului la atacuri asupra persoanei....ceea ce e o mare si infecta dovada de imaturitate.... Stefan, chiar cred ca nu trebuie sa fim cu totii copii trase la indigo si ca intr-adevar, merita inca o sansa (probabil i s-au mai dat sanse) |
sincera sa fiu, pe mine m-a socat StefanDo cu decizia de a o bana...
de multe ori nu sunt de acord cu ce zice, si probabil n-am stat suficient de mult sa ma enerveze, dar nu injura, nu scuipa...are si ea dreptul la o opinie chit ca este diferita de mare majoritate...eu votez pentru readucerea ei...sper sa nu regret... revenind la subiectul calaturiilor lui Pitbull...carligul din fata supermarketurilor de unde sa-ti legi cainii este mic copil pe langa castronasele de apa si mancare pentru caini pe care le-am vazut in restaurante in Germania si Austria si chiar in Olanda la McDonalds. Aceasta parte de civilizatie are insa si un revers, cainii avand voie sa-si face nevoile doar la WC-ul de caini (adica anumite portiuni de verdeata marcate corespunzator)... :P |
Castronase cu mâncare si apä sunt si în Elvetia.
Pe majoritatea stâlpilor sunt cutii cu pungi pentru a aduna murdäria fäcutä de câini pe sträzi- ceea ce nu mi se pare un "revers", ci ceva absolut normal. * * * A.S.L. a fost bannat doar pentru douä zile, ca avertisment. Poate reveni oricând - dacä mai si vrea. |
hai ca ati luat-o razna, stam sa vbim despre cacatii cateilor din tarile europei, Jeesus, what is wrong with you?
|
Originally Posted by Pitbull:
Si in Olanda sunt pisoare pe strada,vitrine cu prostituate frumoase(adica erau) si lumea e f civilizata.La noi spiritul balcanic nu e atat de ...fresh,apropos de aerul curat din Elevetia si de cutiute cu pungute cu.. :sick: Altceva nu mai e in Elvetia? ALS se va intoarce cand va avea la ce,presupun,cu tot bunul simt... Vreau sa vina Herbert ca un cavaler al dreptatii si s-o salveze pe Picasa si toata lumea sa se impace cu toata lumeaaa. :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( Later Edit: Nu inteleg.Ati vazut atatea tari si vorbiti de lucruri fara substanta si importanta,chiar minimalizand.Povestiti ceva interesant,aceia care ati umblat..Eu daca vin in Bucuresti nu vad lucrurile mizere,ci Teatrul National,pomisorii aceia in forma de caluti(daca mai sunt),pescarusii,arhitectura interbelica extraordinara a Micului Paris,(ce a mai ramas din ea),actorii care ma emotioneaza pe strada,bucurestenii sadea care se diferentiaza net de cocalari si manelisti,etc. Ce n-as fi dat sa vad si eu Europa de Vest,si nu numai eu. |
Originally Posted by Pauline Kael:
cand treceam in clasa a 11-a am fost intr-o excursie cu niste colegi de liceu, cu varamea, cu mama si cu matusa mea, prin europa. Cel mai mult am stat in Franta. In excursia respectiva am abordat sistemul de cultura la kg. Vizitam efectiv tot ce se putea viztia...70000 de biserici, muzee, monumente...rezultatul a fost ca am trecut printr-o gramada de chestii exact ca Voda prin loboda si ca acum nu mai stiu aproape nimic din ce-am vazut atunci. idee e ca daca vrei intr-adevar sa simti si sa vezi o chestie diferita, si sa te bucuri de o cultura asa cum este ea de fapt, trebuie sa iei lucrurile treptat si s ale lasi sa se aseze. O tara straina nu inseamna doar monumente si muzee. Insemana oamenii de acolo, cum se poarta ei, cum merg pe strada, ce e normal si ce nu normal pentru ei, cum relationeaza cladirile cu locuitorii, cum isi promoveaza ei valorile... toate detaliile astea nesemnificative conteaza de fapt... cand vizitezi o tara straina trebuie sa ai exact atitudinea pe care ar trebui sa o ai fata de vizionare unui film. daca te uiti la un film doar ca trebuie, da bine, si nu stiu cine iti zice ca iti foloseste la cultura cinematografica, mai bine nu te mai uiti. iar daca te duci intr-o tara straina doar ca sa te uiti la muzee si monumente, mai bine nu te mai duci. o sa vezi ca e incredibil cat de usor uiti chestiile daca nu le relationezi cumva cu tine si cu experienta traita intr-un anumit loc. |
Originally Posted by ricutza:
|
:P
au fost prea multe idei pe care am vrut sa le indes in postul precedent. am avut de ales: fie scriam un roman fluviu kilometric, fie mai scoteam o parte din ele afara. am ales varianta 2... se pare ca acest compromis a fost daunator intrucat mesajul meu a incetat sa "mai faca sens". |
ideea pe scurt era sa nu va mai luati de mine si Pitbull ca vorbim despre ce se intampla cu cainii in strainatate si nu despre muzee and co., pentru ca toate aceste nimicuri fac parte din experienta unei alte culturi, si din toate castigi ceva.
|
Esti draguta Ricutzule,dar daca tot va laudati ca ati fost p-acolo povestiti-ne ceva ce n-a vazut Parisu',ceva socant,inedit,placut vazului citibil,nu descuamari antagonic anacronizante.
Sunt sigura ca Pitbull care e un domn si e foarte iertator cu toate doamnele si domnisoarele(miau)...si-a facut niste notite undeva si ni le va impartasi.Daca nu, hedonismul empiric si buddismul zen sa fie la el acolo.Pace voua. |
Sa va zic eu despre sobolanii din Paris ? :lol:
|
Ouiiii...Ce sont -ils comme Ratatouille? :lol: :lol: :lol:
Adica zi. |
Or fi niste rude mai indepartate ... ca nu stiu sa gateasca ... dar isi petrec timpul prin restaurante.
|
Cu lux de amanunte ,nu asa laconic.
|
sunt de acord cu Ricutza, cand mergi intr-o tara straina cem mai misto mi se pare sa iei pulsul real al acelui loc, sa vezi cum traiesc oamenii, cum gandesc, filosofia lor de viata, obiceiurile....in aceasta idee io cand merg undeva iau toate bodegile la rand si toate cluburile de noapte :D
si, evident, cinematografele 8) si pietele si centrele de inchiriat biciclete p.s. in materie de muzee detest muzeele cu arta mai veche de 60 de ani, asadar gust doar muzeele de arta contemporana si orice show artsy, instalatii, manifeste actuale....nu mi-as pierde vremea nici moarta in Louvre sau Versailles |
velolib :D
|
? ce e aia?
|
All times are GMT +2. The time now is 12:41. |