![]() |
Multumesc, Stefan!
Haideti mah, oameni buni (buni pe naiba, e doar un mod de-a spune), jucati-va, lasati porcariile! Suntem niste copii inocenti, curati, care nu cunosc notiunile de ura, dispret, ranchiuna, si am iesit cu totii la joaca in parcul cu metafore.... (eh, zic si io, sunt sigura ca zic degeaba) Deci ce a zis Pitbull e Amza Pellea? Se valideaza au ba? Pitt, dormi sau citesti scenariul postat de mine in atelier? :P Ghici metafora mea: daca ar fi un handicap, ar fi surdo-mutenia sau autismul. |
Originally Posted by marx:
pt stefando: how does THIS qualify k provokre?? nostim cum nu vedeti, intotdeauna, decit paiu din okiu meu, nu si ditamai birna (limbaj d mahala etc) din okiu tov marx... da ma rog, c sa ma mai mir, doar e 'omu vostru' :( re: amza pellea - park era vba sa fie regizori (regisori, pt pitbull), nu actori?? :? |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
uite asa folosesti tu dubla masura. intai arunci injurii, ti se raspunde si tot tu te vaiti. penibil. |
sunteti amandoi la fel de rai, parc-ati face competitie
ia sa vad, pot sa va interzic accesul in cafenea? hm, in acest moment nu :P dar se face, daca nu va potoliti amandoi |
:x
Cine le plombeaza ciocurile astora doi? |
obtureaza :)
|
hai sa incerc si eu in stilul pitbullian:
ce-ar fi daca ar fi... 1. Instrument muzical: saxofon 2. Mancare: pui prajit 3. Bautura: whisky 4. Operatie medicala: circumcizie. 5. Fruct: banana. 6. Obiect casnic: aparat de radio. 7. Generic de film: alb - negru. cam astea ar fi indiciile :) |
mda, a discuta/polemiza cu als e o mare pierdere de timp. cel mai benefic lucru e sa-l evit ca pe un lepros.PUNCT.
|
Originally Posted by Proletar:
|
da, am fost prea evident in stangacia mea... :happy: |
eu tocmai voiam sa reped un "duffy duck", da' mi-a luat marx inainte :D
|
sa ma joc si eu umpic:
Fantome/cu plete/ in flacari... [regizor] |
Esti prea laconic....mai adauga ingrediente....vrei sa spui ca regizorul are plete? Sau fantomele? :) |
sunt repere pt titluri din filmografia sa
|
Alejandro Fernando AmenĂ¡bar ? lol
..sau e vreun big fish? -:) |
d unde i-o fi venit ideea asta aiurea k m-ar interesa sa 'discut/polemizez' cu un neajuns k el?? indi-vidu asta n-a inteles oare k il dispretuiesc? :o ps rog sa s consemneze faptu k m-a facut 'lepros; coroborind si insultele trecute - verifikbile p ac forum -, cre k am toate motivele pt a cere banarea lu marx!! |
Originally Posted by silver_boy:
deci: Fantome / cu plete / in flacari Goya's Ghosts / Hair / The Fireman's Ball ;) |
uhhh Milos Forman
incerc si eu, tot un regizor sentiment atavic / calator / buze groase |
Originally Posted by silver_boy:
|
pasaj subteran cu efect de clepsidra.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:24. |