![]() |
@ marx
ia uite.....ce-ai dragutza, ti-e rau? Sa stii ca nu pe tine te faceam constipat....adica si tu esti, un pic asa, dar sunt altii ohohooooo....ii stim cu totii.... Hai, gura mica, asta pare sa fie un forum cu potential de liniste, armonie si .... poezia de Godard! |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Bai, si cum conduce Godard! Degajat!
:love: |
Originally Posted by marx:
Iar de la "cinefilie", mi-a venit direct "hemofilie". (N-a fost aluzie, a fost sinapsä.) |
Originally Posted by Pitbull:
|
auzi, max, se poate vora de mai multe ori pe poll-ul asta?
ca vai, de cand am zis ca Godard rules, a crescut drastic cota lui Truffaut.....ia zi, pe cine ai momit sa voteze pt domnul T.? |
au mai aparut doua voturi. cred ca Fanny Ardant si Depardieu vor sa te faca sa plangi.... :oops:
|
yeak, nu-mi place Ardant deloc....nu mi-a placut de la Aldi la delle nuovole (daca am scris corect, mi-e lene sa verific) i-am mai dat totusi o sansa la Roman du garre al lui Lelouch....mi-e total antipatica, ma respinge....
Si Depardieu doamneeeeee, nu mi-a placut niciodata..... |
deci: nu-ti place ultima generatie de actori-fetis ai lui truffaut....
|
Fara legatura cu Truffaut....nu-mi plac aia doi.
|
Am votat cu Resnais pentru finetea de care da dovada in "Hiroshima mon amour", seducator cantec despre memorie si uitare.
|
Mda, Hiroshima ... e cu totul alta specie filmica, adica ar trebui sa fie Nouvelle Vague si Hiroshima....
|
vreau sa mai voteze cineva pt Godard.....cine nu a votat, haidetzi!
adica sa votati daca va place, nu asa aiurea in tramvai! a votat toata lumea? :D |
godard :) ( a bout de soufle ) :> superb !
|
HUGE HUGS!
:D |
eu zic sa-ti mai faci un cont sau mai multe si sa il votezi pe Godard pana nu mai poate fi ajuns :D
cred ca daca lumea ar vota sincer, intre FT si J-LG, primul ar trebui sa casige detasat. am inteles ca G e poezie, e geniu, e talent si ce mai vrei, dar Truffaut e mult mai agreabil, seamana mai mult a cinema. T spune povesti frumoase, isi iubeste spectatorul si inversul e inevitabil. Godard e rece, pedant, prea elitist chiar snob ceea ce personal ma enerveaza. nu ii contest valoare (ar fi o prostie), doar ca mi se pare firesc ca intr-un meci T-G, T sa aibe mai multe voturi tocmai prin prisma accesibilitatii filmelor lui care ating mai multa lume. |
Originally Posted by Cristi Weed:
sa vezi 'Le mepris' si dupa aia mai vedem cu cine votezi. |
klein, doar nu vrei sa ne impui cu tarnacopul sa ne placa mai mult Truffaut! In fond sunt la fel de multi admiratori ai lui Godard cat si ai lui Truffaut! Cred ca diferenta numarului de fani este foarte mica!
Eu nu ma supar pe nimeni caruia ii place Truffaut si nu as duce munca de lamurire cu ei...lasa oamenii sa se exprime liberi...eu am facut apel doar la cei carora le place Godard! :D Da? |
Originally Posted by klein:
Da, inteleg ce vrei sa zici: Truffaut e asa, mai pe intzelesul tuturor, Godard e mai abstract si deci mai greu digerabil! Ai dreptate, nu te pot contrazice!Later edit: pt Klein Scenariul lui A bout de souffle nu e semnat de Truffaut....este doar o idee veche a acestuia pe care o abandoneaza.....nici macar nu a scris scenariu de fapt....Godard a luat aceasta idee (o idee poate sa insemne doar un rand, ca exercitiile noastre de la atelierul de scenaristica :D ).... |
All times are GMT +2. The time now is 13:14. |