Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Clasic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=247)
-   -   Cel mai nouveau dintre nouvellisti (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92750)

illotempore2002 07 May 2008 14:41

@ marx
ia uite.....ce-ai dragutza, ti-e rau?
Sa stii ca nu pe tine te faceam constipat....adica si tu esti, un pic asa, dar sunt altii ohohooooo....ii stim cu totii....

Hai, gura mica, asta pare sa fie un forum cu potential de liniste, armonie si .... poezia de Godard!

marx 07 May 2008 14:58

Originally Posted by illotempore2002:

Hai, gura mica, asta pare sa fie un forum cu potential de liniste, armonie si .... poezia de Godard!

mda. iar povesti cu zen-e....

marx 07 May 2008 15:05

Originally Posted by Pitbull:

...Cu al täu punct "H" hemofilic!

n-am prea inteles aluzia cu acest punct "H"

illotempore2002 07 May 2008 15:10

Bai, si cum conduce Godard! Degajat!

:love:

Pitbull 07 May 2008 15:19

Originally Posted by marx:

...Cu al täu punct "H" hemofilic!

n-am prea inteles aluzia cu acest punct "H"

Päi dupä nu vine Hî?
Iar de la "cinefilie", mi-a venit direct "hemofilie".
(N-a fost aluzie, a fost sinapsä.)

marx 07 May 2008 15:34

Päi dupä nu vine Hî?
Iar de la "cinefilie", mi-a venit direct "hemofilie".
(N-a fost aluzie, a fost sinapsä.)

aha, din inertie...

illotempore2002 07 May 2008 15:36

auzi, max, se poate vora de mai multe ori pe poll-ul asta?
ca vai, de cand am zis ca Godard rules, a crescut drastic cota lui Truffaut.....ia zi, pe cine ai momit sa voteze pt domnul T.?

marx 07 May 2008 15:46

au mai aparut doua voturi. cred ca Fanny Ardant si Depardieu vor sa te faca sa plangi.... :oops:

illotempore2002 07 May 2008 15:49

yeak, nu-mi place Ardant deloc....nu mi-a placut de la Aldi la delle nuovole (daca am scris corect, mi-e lene sa verific) i-am mai dat totusi o sansa la Roman du garre al lui Lelouch....mi-e total antipatica, ma respinge....

Si Depardieu doamneeeeee, nu mi-a placut niciodata.....

marx 07 May 2008 15:53

deci: nu-ti place ultima generatie de actori-fetis ai lui truffaut....

illotempore2002 07 May 2008 15:56

Fara legatura cu Truffaut....nu-mi plac aia doi.

thequietsurfer 07 May 2008 16:01

Am votat cu Resnais pentru finetea de care da dovada in "Hiroshima mon amour", seducator cantec despre memorie si uitare.

illotempore2002 07 May 2008 16:38

Mda, Hiroshima ... e cu totul alta specie filmica, adica ar trebui sa fie Nouvelle Vague si Hiroshima....

illotempore2002 19 May 2008 15:44

vreau sa mai voteze cineva pt Godard.....cine nu a votat, haidetzi!

adica sa votati daca va place, nu asa aiurea in tramvai!

a votat toata lumea?

:D

Cristi Weed 19 May 2008 16:08

godard :) ( a bout de soufle ) :> superb !

illotempore2002 19 May 2008 16:11

HUGE HUGS!

klein 19 May 2008 16:21

eu zic sa-ti mai faci un cont sau mai multe si sa il votezi pe Godard pana nu mai poate fi ajuns :D
cred ca daca lumea ar vota sincer, intre FT si J-LG, primul ar trebui sa casige detasat. am inteles ca G e poezie, e geniu, e talent si ce mai vrei, dar Truffaut e mult mai agreabil, seamana mai mult a cinema. T spune povesti frumoase, isi iubeste spectatorul si inversul e inevitabil. Godard e rece, pedant, prea elitist chiar snob ceea ce personal ma enerveaza. nu ii contest valoare (ar fi o prostie), doar ca mi se pare firesc ca intr-un meci T-G, T sa aibe mai multe voturi tocmai prin prisma accesibilitatii filmelor lui care ating mai multa lume.

klein 19 May 2008 16:24

Originally Posted by Cristi Weed:

godard :) ( a bout de soufle ) :> superb !

ce spuneam! e superb in mare masura si gratie lui Truffaut care semneaza scenariul.
sa vezi 'Le mepris' si dupa aia mai vedem cu cine votezi.

illotempore2002 19 May 2008 16:28

klein, doar nu vrei sa ne impui cu tarnacopul sa ne placa mai mult Truffaut! In fond sunt la fel de multi admiratori ai lui Godard cat si ai lui Truffaut! Cred ca diferenta numarului de fani este foarte mica!

Eu nu ma supar pe nimeni caruia ii place Truffaut si nu as duce munca de lamurire cu ei...lasa oamenii sa se exprime liberi...eu am facut apel doar la cei carora le place Godard!

Da?

illotempore2002 19 May 2008 16:35

Originally Posted by klein:

eu zic sa-ti mai faci un cont sau mai multe si sa il votezi pe Godard pana nu mai poate fi ajuns :D
cred ca daca lumea ar vota sincer, intre FT si J-LG, primul ar trebui sa casige detasat. am inteles ca G e poezie, e geniu, e talent si ce mai vrei, dar Truffaut e mult mai agreabil, seamana mai mult a cinema. T spune povesti frumoase, isi iubeste spectatorul si inversul e inevitabil. Godard e rece, pedant, prea elitist chiar snob ceea ce personal ma enerveaza. nu ii contest valoare (ar fi o prostie), doar ca mi se pare firesc ca intr-un meci T-G, T sa aibe mai multe voturi tocmai prin prisma accesibilitatii filmelor lui care ating mai multa lume.

Da, inteleg ce vrei sa zici: Truffaut e asa, mai pe intzelesul tuturor, Godard e mai abstract si deci mai greu digerabil!

Ai dreptate, nu te pot contrazice!Later edit: pt Klein

Scenariul lui A bout de souffle nu e semnat de Truffaut....este doar o idee veche a acestuia pe care o abandoneaza.....nici macar nu a scris scenariu de fapt....Godard a luat aceasta idee (o idee poate sa insemne doar un rand, ca exercitiile noastre de la atelierul de scenaristica :D )....

All times are GMT +2. The time now is 13:14.