![]() |
@ Toate panzele sus! mi s-a parut de-a dreptul genial...De fiecare data l-am revazut cu placere
@ Pistruiatul, in schimb, mi se pare de-a dreptul pueril |
rocky. primul din serie.
pot sa ma uit la el over and over again. |
Alien si Terminator 2, vazute pe nemti. n-am inteles nimic si totusi am inteles tot.
Videodrome si The Fly. dac-as putea, as alege sa ma fi uitat la ele mult mai tarziu de varsta de 6 ani. Smokey and the Bandit. L-am revazut recent, foarte relaxant. Sunt curios daca Home Alone, filmul pe care-l vizionam zilnic pe vhs, m-ar mai prinde si azi. Stand by Me era filmul meu favorit cand eram in clasele primare. Nu stiam cum se numeste, il prindeam intotdeauna din minutul 5 sau 10 cand il dadeau la tv. Faceam planuri cu pustii din vecini sa plecam de nebuni, sa gasim Dumnezeu stie ce. L-am revazut acum doi ani, dupa o lunga pauza. Pur si simplu superb, m-a rupt. nu-l pot judeca obiectiv. |
Filmul copilariei mele clar a fost Cosmar pe Elm Street si Candyman. Mi-au marcat serile de groaza cand ma jucam in spatele blocului si ne speriam unii pe altii, imitandu-l pe Freddy (ne puneam cornete de hartie pe degete si ne duceam sub lumina unui felinar sa ni se vada umbra ghearelor pe zid...)...creepy pt mine atunci. :))
|
Originally Posted by Supastar:
|
in tm, la rcs, nu merge cu audio secundar
|
In copilarie, aveam vre-o 6-7 ani, m-a dus tata la un film pe care n-o sa-l uit pana o sa mor: "Calaretul faca cap". Cand a aparut pe ecran trupul ala decapitat calare pe cal, iesind dintr-o noapte cetoasa si lugubra, eu am crezut ca o sa coboare de pe ecran in sala si o sa vina fix la mine. Si cand am inceput sa urlu, am ridicat in picioare tot publicul spectator din sala de cinematograf! M-a luat tata de-o aripa si m-a scos afara. Multa vreme dupa aventura mea cinematografica, de cate ori faceam pozne, tata ma ameninta ca daca nu sunt cuminte ma duce la cinema! :w00t:
|
Eu sunt cam mic.Nu am apucat acele vremuri pentru ca ma-m nascut in 1992.Dar am si eu filmele mele chear daca sunt mai noi.Ma-m uitat la ele cand eram mic:
-Tom Sawyer (1973) -Casper Meets Wendy -Batman (1989) -Batman Returns (1992) -Superman (1978) -Superman III (1983) Cam atat imi aduc aminte.Eram chear mic. |
CHIAR !
|
Originally Posted by mafalda:
imi aduc si eu aminte de filmul exact asa cum l-ai descris tu. Cu toate astea eu sunt convinsa ca l-am vazut intr-o duminica dimineata la televizor. n-a contat prea mult ca era duminica si dimineata, ca tot m-am speriat groaznic. |
Pentru mine a fost o mare dezamägire... Fusesem un fan al romanului, si mä asteptam la o transpunere fidelä...
Apropo, uite-l: http://www.imdb.com/title/tt0202080/ |
Un film care m-a fascinat in copilarie a fost "The blue bird" in regia lui George Cukor dupa capodopera lui Maurice Maeterlinck. Dar sensurile profunde, filosofice avea sa le inteleg mult mai tarziu cand l-am re re re vazut. Si ce distributie: Elisabeth Taylor, Jane Fonda, Ava Gardner!
"PASAREA ALBASTRA" e un film pentru copii de la 5 la 70 de ani! :love: Un alt film cu care am crescut a fost "VRAJITORUL DIN OZ" cu Judy Garland Am auzit ca s-a facut un fim recent despre vrajitorul din Oz si papusile Muppetz. Imi poate spune cineva cum pot sa dau de el? |
|
BD-urile, Toate panzele sus, Declaratie de dragoste, Liceenii. Acestea sunt filmele copilariei mele. Acum depinde de fiecare in ce perioada a copilarit.
|
Nu se uita nimeni la Back to the future cu Michael J. Fox?
Tales from the Cript? |
Pistruiatul, Seria BD, The Mask, Dumb and dumber. Astea imi vin in minte momentan :P
|
Pe mine m-a impresionat Strada Hanovra. Mic fiind eram "tarat" la doua chestii : la filarmonica si la cinematograf. Si ce m-a impresionat din cinematografie am scris mai devreme. Inca am unele flashback-uri cind il revad. Parerea mea.
Cu cel mai al dracu respect, |
Originally Posted by foxyroxy:
Yep! Tales from the Cript rupe stilu' ! Si acum imi vin in minte cateva secvente din promo: modul in care erau coborate scarile ( pe fundal o melodie sinistra ) si finish-ul cu domnu' schelet povestitor cum tzasneste din sicriu si rade precum un tembel ! on : Terminator 2 , Universal soldier , Predator , Alien , Beetlejuice si multe alte filme... |
Originally Posted by Lelouche:
stii ce ma mira? Strada Hanovra nu era un film pentru copii.Mai degraba, pentru adolescente indragostite pana peste cap.....(Ford in tinerete arata bestial) sunt curioasa. iti placea? |
Serialul "The Shining" , Liar Liar, Dumb and Dumber etc.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:01. |