Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme din copilarie pe care inca le urmariti... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92669)

Pashpix 21 Apr 2008 08:49

@ Toate panzele sus! mi s-a parut de-a dreptul genial...De fiecare data l-am revazut cu placere
@ Pistruiatul, in schimb, mi se pare de-a dreptul pueril

EgoN 21 Apr 2008 14:03

rocky. primul din serie.
pot sa ma uit la el over and over again.

jeleu 26 Apr 2008 13:13

Alien si Terminator 2, vazute pe nemti. n-am inteles nimic si totusi am inteles tot.

Videodrome si The Fly. dac-as putea, as alege sa ma fi uitat la ele mult mai tarziu de varsta de 6 ani.

Smokey and the Bandit. L-am revazut recent, foarte relaxant.

Sunt curios daca Home Alone, filmul pe care-l vizionam zilnic pe vhs, m-ar mai prinde si azi.

Stand by Me era filmul meu favorit cand eram in clasele primare. Nu stiam cum se numeste, il prindeam intotdeauna din minutul 5 sau 10 cand il dadeau la tv. Faceam planuri cu pustii din vecini sa plecam de nebuni, sa gasim Dumnezeu stie ce.
L-am revazut acum doi ani, dupa o lunga pauza. Pur si simplu superb, m-a rupt. nu-l pot judeca obiectiv.

Lady B. 27 Apr 2008 13:54

Filmul copilariei mele clar a fost Cosmar pe Elm Street si Candyman. Mi-au marcat serile de groaza cand ma jucam in spatele blocului si ne speriam unii pe altii, imitandu-l pe Freddy (ne puneam cornete de hartie pe degete si ne duceam sub lumina unui felinar sa ni se vada umbra ghearelor pe zid...)...creepy pt mine atunci. :))

Leonard 06 May 2008 01:08

Originally Posted by Supastar:

@mono
depinde c distribuitor de cablu tv ai. de ex. UPC-ul iti permite sa pui CN-ul in engleza d l telecomanda. RDS-ul nu!

ºi RDS-RCS cablu merge în englezã pe audio secundar. iar la TCM au bãgat în sfîrºit titrare în ro.

Supastar 06 May 2008 08:56

in tm, la rcs, nu merge cu audio secundar

mafalda 13 Aug 2008 09:59

In copilarie, aveam vre-o 6-7 ani, m-a dus tata la un film pe care n-o sa-l uit pana o sa mor: "Calaretul faca cap". Cand a aparut pe ecran trupul ala decapitat calare pe cal, iesind dintr-o noapte cetoasa si lugubra, eu am crezut ca o sa coboare de pe ecran in sala si o sa vina fix la mine. Si cand am inceput sa urlu, am ridicat in picioare tot publicul spectator din sala de cinematograf! M-a luat tata de-o aripa si m-a scos afara. Multa vreme dupa aventura mea cinematografica, de cate ori faceam pozne, tata ma ameninta ca daca nu sunt cuminte ma duce la cinema! :w00t:

criss robi 13 Aug 2008 11:57

Eu sunt cam mic.Nu am apucat acele vremuri pentru ca ma-m nascut in 1992.Dar am si eu filmele mele chear daca sunt mai noi.Ma-m uitat la ele cand eram mic:

-Tom Sawyer (1973)
-Casper Meets Wendy
-Batman (1989)
-Batman Returns (1992)
-Superman (1978)
-Superman III (1983)

Cam atat imi aduc aminte.Eram chear mic.

redmen 13 Aug 2008 12:05

CHIAR !

ricutza 13 Aug 2008 13:33

Originally Posted by mafalda:

In copilarie, aveam vre-o 6-7 ani, m-a dus tata la un film pe care n-o sa-l uit pana o sa mor: "Calaretul faca cap". Cand a aparut pe ecran trupul ala decapitat calare pe cal, iesind dintr-o noapte cetoasa si lugubra, eu am crezut ca o sa coboare de pe ecran in sala si o sa vina fix la mine. Si cand am inceput sa urlu, am ridicat in picioare tot publicul spectator din sala de cinematograf! M-a luat tata de-o aripa si m-a scos afara. Multa vreme dupa aventura mea cinematografica, de cate ori faceam pozne, tata ma ameninta ca daca nu sunt cuminte ma duce la cinema! :w00t:

imi aduc si eu aminte de filmul exact asa cum l-ai descris tu. Cu toate astea eu sunt convinsa ca l-am vazut intr-o duminica dimineata la televizor. n-a contat prea mult ca era duminica si dimineata, ca tot m-am speriat groaznic.

Pitbull 13 Aug 2008 13:57

Pentru mine a fost o mare dezamägire... Fusesem un fan al romanului, si mä asteptam la o transpunere fidelä...
Apropo, uite-l:
http://www.imdb.com/title/tt0202080/

mafalda 29 Aug 2008 12:00

Un film care m-a fascinat in copilarie a fost "The blue bird" in regia lui George Cukor dupa capodopera lui Maurice Maeterlinck. Dar sensurile profunde, filosofice avea sa le inteleg mult mai tarziu cand l-am re re re vazut. Si ce distributie: Elisabeth Taylor, Jane Fonda, Ava Gardner!
"PASAREA ALBASTRA" e un film pentru copii de la 5 la 70 de ani! :love:
Un alt film cu care am crescut a fost "VRAJITORUL DIN OZ" cu Judy Garland
Am auzit ca s-a facut un fim recent despre vrajitorul din Oz si papusile Muppetz. Imi poate spune cineva cum pot sa dau de el?

Pitbull 29 Aug 2008 15:48

Simplu:
http://www.imdb.com/title/tt0422778/

fresie 10 Jun 2010 01:33

BD-urile, Toate panzele sus, Declaratie de dragoste, Liceenii. Acestea sunt filmele copilariei mele. Acum depinde de fiecare in ce perioada a copilarit.

foxyroxy 11 Jun 2010 21:45

Nu se uita nimeni la Back to the future cu Michael J. Fox?
Tales from the Cript?

marius93 13 Jun 2010 15:52

Pistruiatul, Seria BD, The Mask, Dumb and dumber. Astea imi vin in minte momentan :P

Lelouche 15 Jun 2010 14:24

Pe mine m-a impresionat Strada Hanovra. Mic fiind eram "tarat" la doua chestii : la filarmonica si la cinematograf. Si ce m-a impresionat din cinematografie am scris mai devreme. Inca am unele flashback-uri cind il revad. Parerea mea.

Cu cel mai al dracu respect,

Medicate 15 Jun 2010 22:37

Originally Posted by foxyroxy:

Nu se uita nimeni la Back to the future cu Michael J. Fox?
Tales from the Cript?

Yep! Tales from the Cript rupe stilu' ! Si acum imi vin in minte cateva secvente din promo: modul in care erau coborate scarile ( pe fundal o melodie sinistra ) si finish-ul cu domnu' schelet povestitor cum tzasneste din sicriu si rade precum un tembel !

on : Terminator 2 , Universal soldier , Predator , Alien , Beetlejuice si multe alte filme...

rvn 16 Jun 2010 12:26

Originally Posted by Lelouche:

Pe mine m-a impresionat Strada Hanovra. Mic fiind eram "tarat" la doua chestii : la filarmonica si la cinematograf. Si ce m-a impresionat din cinematografie am scris mai devreme. Inca am unele flashback-uri cind il revad. Parerea mea.

Cu cel mai al dracu respect,

stii ce ma mira? Strada Hanovra nu era un film pentru copii.Mai degraba, pentru adolescente indragostite pana peste cap.....(Ford in tinerete arata bestial)
sunt curioasa. iti placea?

JohnnyAddams 16 Jun 2010 21:29

Serialul "The Shining" , Liar Liar, Dumb and Dumber etc.

All times are GMT +2. The time now is 16:01.