![]() |
Da dar totusi .. ce inseamna "i`m the king of a person" ? :lol:
|
Originally Posted by Neuptolem:
erau niste desene animate, nu mai tin minte exact, cu fetitele powerpuff :lol: ceva de genul, numai ca mai tampitele :oops: |
Originally Posted by redmen:
nu pune intrebari la care nu vrei sa afli raspunsul. s-ar putea sa fii uimit de ce ar putea sa iti raspunda modelul nostru :hmm: |
Io ma gandeam la: In Puterea Florii, same like this: Strong Vagina, "petale de trandafir"...pe-acolo! :lol:
|
Originally Posted by Neuptolem:
cred ca ai mers cam departe, dar sa imi fie cu iertare... daca scrie asa ceva, trebuie sa fie pregatita sa suporte si consecintele (criticile) |
Re: O poveste care mi-a shimbat viata
Originally Posted by AlexandraSpymac:
No, hai cã m-am uitat ºi eu pe acel link, nici prea goale, dar nici prea îmbrãcate, genul ãla de site unde sub modeling, etc. se ascunde cybersex-ul. Faza mi-a adus aminte de mesajul Tilulilu pe care l-am primit asearã de la o domniºoarã foarte tinericã ºi frumuºicã: "sug de... rup", pentru o secundã am rãmas interzisã, ºi dupã ce-am blocat utilizatorul, nu m-am putut totuºi abþine sã nu dau click pe link ºi sã descopãr un... caniº care trãgea de zor dintr-o sticlã de bere. LOL! Asta ca sã nu zici cã n-are lumea umor! :D |
All times are GMT +2. The time now is 19:54. |