Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   cea mai celebra serie horror (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92411)

Pitbull 02 May 2008 20:52

"The Omen" (primul) e un horror foarte bun - implicit, very scary, dar nu la modul visceral ieftin, ci rafinat si de continut.
Drept e cä a respectat traditia: II-III-IV au coborât lejer dar sigur în penibil.
Oricum, e mult mai scary decât "The Exorcist" care-i scary foarte putin - e socant si repulsiv mai mult pe alte coordonate (de fapt, stricto sensu, e doar un cvasi-horror; este un film realist despre posesiunile demonice, cu singura licentä cä aglomereazä într-un unic caz majoritatea tipurilor de manifestäri - ceea ce e foarte improbabil).
Seriile Frankenstein (cea cu Boris Karloff) si Dracula (cu Christopher Lee), nu pot lipsi. NU POT. Sunt coloanele clasice ale genului. E ca si cum ai spune:
"Care a fost cel mai mare domnitor al principatelor române?" / Mircea cel Bätrân, Alexandru cel Bun, Vlad Tepes, Iancu de Hunedoara, Matei Corvin, Petru Rares, Ion Vodä cel Cumplit, Matei Basarab, Vasile Lupu, Constantin Brâncoveanu. / Si Mihai Viteazul si Stefan cel Mare unde-s? / A, päi nu se pun, cä Mihai a fost domnitor al TUTUROR celor trei principate, iar Stefan a fost si SFANT!

redmen 02 May 2008 20:56

De acord .. in primul rand ar trebui marit numarul de optiuni de la 10 la mai mult .. si documentat bine inainte sa incepi un poll de genu` asta.

Suspect de bizar 02 May 2008 21:17

am inlocuit filmele vara nici un vot cu cele propuse.

PoliFanAthic 19 May 2008 02:13

Alien, NotLD, Exorcist. Si 28 Days/Weeks a fost tare.

In rest, daca Saw ajunge sa "controleze" o categorie cu atatea filme de reala calitate, fie ele si horror... :?

Cristi Weed 19 May 2008 10:04

In opinia mea cea mai buna serie de filme horror a fost The Exorcist ! Apoi ar fi Nightmare .... (mi-s sila) :) si pe un loc 3 s-ar pozitiona Alien !

dhae 23 May 2008 07:39

Originally Posted by morphego:

Eu as mai fi inclus pe-acolo seria lui George A. Romero cu zombi, inceputa prin anii '60 daca nu ma insel, cu Night of the living dead ... pentru a fi ceva mai completa lista, ar mai intra si recentele (si slabutele) Resident Evil ... si poate, tot de la capitolul zombi, 28 days/weeks later ... poate si months in viitor ... eu unul n-as refuza :D

Votez si eu tot Alien ... cel putin primele trei filme ... foarte bine facute si de referinta in istorie ...

resident evil?nu mi se pare film horror..cel putin pe mine nu ma lasat cu zgribulici:D

morphego 27 Jun 2008 12:05

Ehh, e dupa reteta horror, cel putin .. rezultatul nu e intotdeauna fericit, din pacate... :D

"Saw" are cele mai multe voturi? What's going on here? :?

nary 02 Jul 2008 15:11

Saw cea mai tare serie

Suspect de bizar 02 Jul 2008 17:21

Originally Posted by nary:

Saw cea mai tare serie

De ce spui asta??? :shock:

yssis 18 Jul 2008 15:06

saw mi se pare cea mai celebra dar si cea mai proasta serie de filme horror..iar cea mai buna serie d filme hannibal lecter

Cinemania 25 Sep 2008 14:58

pana si seria Hellraiser, cu toate pacatele variantelor mai noi, e mai buna decat pacaliciul de Saw

vlad4s 31 Mar 2010 07:46

:D Ba or fi ele cele mai celebre,dar nu cele mai bune!

foxyroxy 31 Mar 2010 11:13

Am votat cu Dracula pentru ca filmele cu vampiri sunt la fel de misto ca si cele cu zombii?sau extraterestrii. Right;)
Mie-mi place saw.nu zic ca e extraordinara dar nici cea mai proasta serie.
Mi s- facut dor de Hannibal Lecter asa ca aseara am revazut Red Dragon si acum vad Hannibal :D

horatiu_trand 05 Apr 2010 15:38

as zice saw

BLACK-SPIDER 06 Apr 2010 17:10

Cum ai putut sa uiti de Hallowen? :(

otonis 08 Apr 2010 02:26

Mie Alien (toate 4) imi plac de mic copil. Chiar inainte de Pasti le-am revazut. :x \m/ \m/

danny18 08 Apr 2010 09:59

Am votat Saw...dar si The final destination erau potrivite aici:P care imi plac enorm de mult!

psihologu 14 Apr 2010 16:50

Putine voturi...inseamna k printre cei care viziteaza forumul noi suntem mai inclinati spre morbid, groaza, teroare, frica, dezgust sau oroare. Sa speram ca suntem si ramanem cu aceste sentimente doar in fata ecranului.....

RomaniaMare 18 Apr 2010 22:50

Saw

NightChild 19 Apr 2010 15:53

Ati uitat Halloween, Hellraiser si Wishmaster(asta e mai slab).

Sa nu aude de Saw, in afara de primele 3, restu is plictisitoare.

All times are GMT +2. The time now is 14:38.