![]() |
"The Omen" (primul) e un horror foarte bun - implicit, very scary, dar nu la modul visceral ieftin, ci rafinat si de continut.
Drept e cä a respectat traditia: II-III-IV au coborât lejer dar sigur în penibil. Oricum, e mult mai scary decât "The Exorcist" care-i scary foarte putin - e socant si repulsiv mai mult pe alte coordonate (de fapt, stricto sensu, e doar un cvasi-horror; este un film realist despre posesiunile demonice, cu singura licentä cä aglomereazä într-un unic caz majoritatea tipurilor de manifestäri - ceea ce e foarte improbabil). Seriile Frankenstein (cea cu Boris Karloff) si Dracula (cu Christopher Lee), nu pot lipsi. NU POT. Sunt coloanele clasice ale genului. E ca si cum ai spune: "Care a fost cel mai mare domnitor al principatelor române?" / Mircea cel Bätrân, Alexandru cel Bun, Vlad Tepes, Iancu de Hunedoara, Matei Corvin, Petru Rares, Ion Vodä cel Cumplit, Matei Basarab, Vasile Lupu, Constantin Brâncoveanu. / Si Mihai Viteazul si Stefan cel Mare unde-s? / A, päi nu se pun, cä Mihai a fost domnitor al TUTUROR celor trei principate, iar Stefan a fost si SFANT! |
De acord .. in primul rand ar trebui marit numarul de optiuni de la 10 la mai mult .. si documentat bine inainte sa incepi un poll de genu` asta.
|
am inlocuit filmele vara nici un vot cu cele propuse.
|
Alien, NotLD, Exorcist. Si 28 Days/Weeks a fost tare.
In rest, daca Saw ajunge sa "controleze" o categorie cu atatea filme de reala calitate, fie ele si horror... :? |
In opinia mea cea mai buna serie de filme horror a fost The Exorcist ! Apoi ar fi Nightmare .... (mi-s sila) :) si pe un loc 3 s-ar pozitiona Alien !
|
Originally Posted by morphego:
|
Ehh, e dupa reteta horror, cel putin .. rezultatul nu e intotdeauna fericit, din pacate... :D
"Saw" are cele mai multe voturi? What's going on here? :? |
Saw cea mai tare serie
|
Originally Posted by nary:
De ce spui asta??? :shock: |
saw mi se pare cea mai celebra dar si cea mai proasta serie de filme horror..iar cea mai buna serie d filme hannibal lecter
|
pana si seria Hellraiser, cu toate pacatele variantelor mai noi, e mai buna decat pacaliciul de Saw
|
:D Ba or fi ele cele mai celebre,dar nu cele mai bune!
|
Am votat cu Dracula pentru ca filmele cu vampiri sunt la fel de misto ca si cele cu zombii?sau extraterestrii. Right;)
Mie-mi place saw.nu zic ca e extraordinara dar nici cea mai proasta serie. Mi s- facut dor de Hannibal Lecter asa ca aseara am revazut Red Dragon si acum vad Hannibal :D |
as zice saw
|
Cum ai putut sa uiti de Hallowen? :(
|
Mie Alien (toate 4) imi plac de mic copil. Chiar inainte de Pasti le-am revazut. :x \m/ \m/
|
Am votat Saw...dar si The final destination erau potrivite aici:P care imi plac enorm de mult!
|
Putine voturi...inseamna k printre cei care viziteaza forumul noi suntem mai inclinati spre morbid, groaza, teroare, frica, dezgust sau oroare. Sa speram ca suntem si ramanem cu aceste sentimente doar in fata ecranului.....
|
Saw
|
Ati uitat Halloween, Hellraiser si Wishmaster(asta e mai slab).
Sa nu aude de Saw, in afara de primele 3, restu is plictisitoare. |
All times are GMT +2. The time now is 14:38. |