Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   "Love In the Time of Cholera" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92402)

ZENO 25 Mar 2008 01:22

Leo, nu inteleg de ce te tavalesti pe jos in aceasta criza de mizantropie isterica. Citeodata am impresia ca nu s-a lipit nimic de tine din miile de filme pe care le-ai vazut. Poate vrei sa infiintezi si un gulag sau un Auswitz pentru cinefilii care nu gindesc/simt ca marele a.l.s.? Macar din politete ai putea sa incerci sa nu fii cerebralist?

Alex Leo Serban 25 Mar 2008 06:37

1 dc, e interzis sa fii 'cerebralist'? says who?!
2 pai, mai bine 'cerebralist' decit decerebrat balos kre pune botu la filme d-astea d prost gust pt bizoni in calduri... :sick:
3 ti s-a parut vreodata k as fi fost 'politicos'?! poate doar dk eram beat si revenea la suprafatza c a incerkt sa-mi insufle familia! :lol:
4 mm, ideea cu gulagu & auschwitz-u (asha s scrie corect!) nu e rea - imi suride :P

ZENO 25 Mar 2008 10:28

Leo-nazist si sta.l.s.nist. Vad ca deja ai si un pitbull care se gudura pe linga tine.

Alex Leo Serban 25 Mar 2008 11:04

:P :happy: 8)

Alex Leo Serban 25 Mar 2008 12:49

iata si parerea mea dspr filmu in discutie:

http://agenda.liternet.ro/articol/66...f-Cholera.html

Pitbull 25 Mar 2008 13:27

Nu, puiule, alea nu-s bobo de ciucalatä, sunt caca de iepure, si nu e bune de papa, e câh.

Alex Leo Serban 25 Mar 2008 13:56

huh?? :?
pt cine era pretioasa precizare?...

Pitbull 25 Mar 2008 15:45

Regardeazä pajul presadant, zona enferioarä, si-ai sä te prandezi singur.
Trollul cu damf de Morga Domnului Läzärescu, care poiecteazä asupra altora conceptul gudurärii.

ZENO 25 Mar 2008 19:13

@ Pitbull

Nu e grav/ daca lui ii plac, poate gasesti o lingura mai mare.

@ leo

am inteles parerea ta despre film, nu asta era problema/ nu am inteles atitudinea ta fata de ceea ce simt si gindesc ceilalti/ cerebralismul nu e interzis, dar atunci cind este si fundamentalist e dezgustator/ oamenii gindesc diferit si daca stii asta doar teoretic dar nu simti, vezi in ce faza ai avut blocaj; iti fac cadou cu placere un biberon sau o olita/ pina atunci ai putea sa pastrezi atitudinile astea de critic/castrist de film la dilema & co unde radicalitatea nuantei da in rinocerita nuantei. Deci practic efectiv m-as bucura sa incetezi cu intelo-benladenismele. Merci.

Alex Leo Serban 25 Mar 2008 21:07

eh, uite k n-o sa incetez - 'intelo-benladenismele' sint specialitatea mea! (si adopt si aceasta etiketa, imi place :P )

Pitbull 25 Mar 2008 21:31

Pulifriciul n-a priceput nimic.
Ducä-se.

redmen 25 Mar 2008 22:51

:lol:

Alex Leo Serban 26 Mar 2008 06:05

sa-nteleg k 'pulifriciul' a primit un shut in fund & am scapat d el? :happy:
multumesc, cinemagia! :lol:

Pitbull 26 Mar 2008 06:21

We are here to serve. :sleep:

Alex Leo Serban 26 Mar 2008 06:31

... not always, dear, not always! ;)

Pitbull 26 Mar 2008 12:14

"E atât de pläcut sä te mai si contrazici din când în când... E odihnitor!"
(Albert Camus, "Caligula")

Alex Leo Serban 26 Mar 2008 13:19

uau! 8)
kiar ai ales un citat f drag mie :happy:

Pitbull 26 Mar 2008 13:54

In anul IV, mä gândeam sä-mi fac filmul de diplomä cu citatul ästa ca motto (as fi vrut sa-l iau pe Cozorici în rolul Satanei - un Satan care fäcea bine, cä era "în vacantä" si se odihnea ;) ), da' nu s-a legat, nu iesea bine scenariul, si pânä la urmä am ales altceva.

illotempore2002 28 Mar 2008 12:05

Ma alatur celor carora nu le-a placut filmul asta....Dragostea in vremea holerei.....cu mentiunea ca am convingerea ca si un regizor genial sa fi vrut sa faca film dupa romanul asta, nu i-ar fi iesit pt ca sursa nu are potential (romanul)....povestea e prea simpla...ar fi putut sa exploateze macar contextul istoric-social (adica ma astept ca filmul sa aiba si un rol educativ), tulburarile, conflictele, vorba aia, imi mai imbogatzeam cultura generala in astea 2-3 ore (sau cat a durat filmul) daca jocul actoricesc in sine, povestea, si all the rest nu mi-au retzinut atentzia....

jeleu 29 Mar 2008 14:57

"daca dan pita ar regiza sclava isaura ar iesi “dragoste in vremea holerei”. un film ratat, fara nicio viziune regizorala, jucat incredibil de prost. pina si javier bardem scirtiie ca o creta pe tabla. e meritul cartii ca unele scene stau totusi in picioare.
un film nerecomandat cititorilor."

zice lorgean

All times are GMT +2. The time now is 00:59.