Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Top 5 filme preferate! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92379)

Pitbull 11 Apr 2008 14:13

Adicä:
- Lauda de sine, numiroase a bine, cimiroase a räu (deci, asa nu!), spre deosebire de lauda de altii, caremiroase a bine (deci, asa da!)
- Unele filme are o poveste maimisto, iar altele are o poveste maiputinmisto (aka mainaspa, aka mainasoalä). Yel se uitä la acele filme care are o poveste maimisto.
- Unele filme e refäcute cu alte nume, altele e refäcute cu aceleasi nume, si toate astea existä de mai multe ori. Dar filmele care nu e refäcute nici cu alte nume, nici cu aceleasi nume, existä doar o datä de ori, deci este unice. La acelea se uitä yel.

StefanDo 11 Apr 2008 14:36

uneori e mai greu sa mimezi agramatismul decat sa scrii corect :D

cred ca am sa institui o noua regula: noii utilizatori (unii dintre ei, alesi pe spranceana) sa-si dovedeasca (fara suparare) buna-credinta inainte de a mai putea scrie pe forum

akeen va fi primul dintre ei

hellsteed 11 Apr 2008 14:40

referitor la quote lui Akeen... ce e doamne cu oamenii astia...si cu Romania.. daca nu le convine pot sa moara sau sa plece... nu-i lasa cineva ?

akeen 12 Apr 2008 21:52

bla bla bla.......... tre sa dau mura in gura de-acuma sa inteleaga toata lumea si lam scris la repezeala eram la scoala nam facut o crima si in legatura cu filmele asemanatore sunt destule cu un final acelasi nu cu acelasi personaje asa in general acuma mati inteles.Greu a mai fost. :?
P.S:Dar poate am sa ma corectez cu limbajul de chat la cel corect si ca un gentelman imi cer scuze ca nu ati inteles.Sunteti multumiti :(( .

akeen 12 Apr 2008 22:02

Mai hellsted nu stiu ce ai cu quoteul meu am motivele mele de a posta citatul meu acolo.Ca parca ai tu un quote de vai doamne ce sa zic akuma-am sati fac pe plac si o sal schimb.

SlayerX 16 Apr 2008 20:03

Sal

Sal, sunt nou pe aici... oricine are un inceput... Incep cu topul filmelor preferate :P
1. Interviu cu un vampir (un film cam vechi)
2. Prinde-ma daca poti ("Catch me if you can" cu Leonardi DiCaprio :oops:)
3. Scarry Movie 4 (si celelalte dar asta a fost cel mai frumos)
4. Cronicile Spiderwick (aparut de curand, l-am vazut fara traducere in romana)
5. si parodia cu spartani, Intalnire cu Spartanii se numeste parca

life47 20 Apr 2008 10:34

o intrebare

1. Somwhere in time
2.Love affair
3.The age of innocence
4.Beauty and the beast
5.Scent of woman

safenik 20 Apr 2008 15:12

1.Taxi Driver
2.Lawrence of Arabia
3.Gandhi
4.The Shawshank Redemption
5.Casablanca

illotempore2002 21 Apr 2008 16:38

1. Buffallo '66
2. Le Mepris
3. Insula lui Kim Ki Duk
4. Pather Panchali
5. Hiroshima mon amour

charlotte corday 25 Apr 2008 15:48

1. 'decalog' (kieslowski)
2. mizerabilii secolului XX (lelouch)
3. satyricon (fellini)
4. cantand in ploaie (gene kelly)
5. vrajitorul din oz (victor flemming)

redmen 25 Apr 2008 18:40

Originally Posted by charlotte corday:

3. statyricon (fellini)

scoate primu` t :P

charlotte corday 26 Apr 2008 15:40

ms, nu am fost atenta

All times are GMT +2. The time now is 04:48.