![]() |
Adicä:
- Lauda de sine, numiroase a bine, cimiroase a räu (deci, asa nu!), spre deosebire de lauda de altii, caremiroase a bine (deci, asa da!) - Unele filme are o poveste maimisto, iar altele are o poveste maiputinmisto (aka mainaspa, aka mainasoalä). Yel se uitä la acele filme care are o poveste maimisto. - Unele filme e refäcute cu alte nume, altele e refäcute cu aceleasi nume, si toate astea existä de mai multe ori. Dar filmele care nu e refäcute nici cu alte nume, nici cu aceleasi nume, existä doar o datä de ori, deci este unice. La acelea se uitä yel. |
uneori e mai greu sa mimezi agramatismul decat sa scrii corect :D
cred ca am sa institui o noua regula: noii utilizatori (unii dintre ei, alesi pe spranceana) sa-si dovedeasca (fara suparare) buna-credinta inainte de a mai putea scrie pe forum akeen va fi primul dintre ei |
referitor la quote lui Akeen... ce e doamne cu oamenii astia...si cu Romania.. daca nu le convine pot sa moara sau sa plece... nu-i lasa cineva ?
|
bla bla bla.......... tre sa dau mura in gura de-acuma sa inteleaga toata lumea si lam scris la repezeala eram la scoala nam facut o crima si in legatura cu filmele asemanatore sunt destule cu un final acelasi nu cu acelasi personaje asa in general acuma mati inteles.Greu a mai fost. :?
P.S:Dar poate am sa ma corectez cu limbajul de chat la cel corect si ca un gentelman imi cer scuze ca nu ati inteles.Sunteti multumiti :(( . |
Mai hellsted nu stiu ce ai cu quoteul meu am motivele mele de a posta citatul meu acolo.Ca parca ai tu un quote de vai doamne ce sa zic akuma-am sati fac pe plac si o sal schimb.
|
Sal
Sal, sunt nou pe aici... oricine are un inceput... Incep cu topul filmelor preferate :P
1. Interviu cu un vampir (un film cam vechi) 2. Prinde-ma daca poti ("Catch me if you can" cu Leonardi DiCaprio :oops:) 3. Scarry Movie 4 (si celelalte dar asta a fost cel mai frumos) 4. Cronicile Spiderwick (aparut de curand, l-am vazut fara traducere in romana) 5. si parodia cu spartani, Intalnire cu Spartanii se numeste parca |
o intrebare
1. Somwhere in time
2.Love affair 3.The age of innocence 4.Beauty and the beast 5.Scent of woman |
1.Taxi Driver
2.Lawrence of Arabia 3.Gandhi 4.The Shawshank Redemption 5.Casablanca |
1. Buffallo '66
2. Le Mepris 3. Insula lui Kim Ki Duk 4. Pather Panchali 5. Hiroshima mon amour |
1. 'decalog' (kieslowski)
2. mizerabilii secolului XX (lelouch) 3. satyricon (fellini) 4. cantand in ploaie (gene kelly) 5. vrajitorul din oz (victor flemming) |
Originally Posted by charlotte corday:
scoate primu` t :P |
ms, nu am fost atenta
|
All times are GMT +2. The time now is 04:48. |