![]() |
Päi cele pe care le spunem amândoi se completeazä reciproc. Oricum, nu cred cä avea rost sä insist si mai mult asupra detaliilor istorice; de la un moment dat, am avut senzatia cä deja dezvolt fragmentul peste mäsura adecvatä cronicii acestui film - am fäcut-o doar ca sä conturez doar aspectul specificitätii istorice, pe care scenariul îl eludeazä, dar regia îl recupereazä partial.
Intr-adevär, o moderare mai drasticä s-ar impune, da' aici nu e circumscriptia mea... Maro Dragä, încearcä sä nu mai lungesti chiar atât de mult controversele. Chiar tu ai recunoscut cä esti gräbitä si adeseori scrii färä sä citesti decât partial mesajele cärora le räspunzi, ceea ce face sä pui probleme deja rezolvate (ca pe pagina anterioarä, la aia cu proportionalitatea / 100% bun sau räu). Putinä investitie de timp în lectura atentä la vreme, si în concentrare, ar fi extrem de rentabilä: te-ar ajuta sä-ti expui punctul de vedere compact, eficient si la obiect, economisind apreciabil din ulteriorul rägaz pentru somnic. Trust me! |
se vede ca nu prea v-a placut filmul asta din moment ce discutiile au deviat in diverse...
Oare cum a ajuns filmul asta sa fie nominalizat la Oscar, iar Zodiac sau American Gangster, nici nu au fost bagate in seama? |
am vazut si eu filmul.
ar fi trebuit sa fie un mediu-metraj care sa se termine in momentul arestarii lui robbie. mi s-ar fi parut mai mult decat ok cu destule kestii de laudat si retinut. dar asa... nici macar nu pot spune k m duce la o stare de frustrare. trece atat de mult dincolo de ea incat aproape k uit prima parte. dupa arestarea lui robbie, TOTUL o ia razna. da' chiar TOTUL. mai ales regia si scenariul. hai, poate scena aia cu armata pe plaja, dar si aia se termina aiurea si parca nu-si are locul. pacat. |
Originally Posted by Supastar:
|
Originally Posted by cornel:
Pai Mr Washington are deja un Oscar la activ :) |
Originally Posted by Viotrinitatea:
|
Originally Posted by Dragomara:
:w00t: :lol: :? :lol: :w00t: C'MON, is she real!?!? |
Originally Posted by Neuptolem la Gala Oscarurilor:
|
ar putea cinva sa stearga galbinarea d mai sus?
e SO off-topic (iar eu n-am d gind sa raspund tuturor parashutatelor)! |
Originally Posted by ALS:
Originally Posted by Dragomara:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:37. |