![]() |
Originally Posted by Pauline Kael:
ih |
Ce e?
|
WALL-E
Cel mai tare anul asta este WALL-E.Am vazut si Kung Fu Panda dar nu mi se pare cine stie ce.Va recomand Wall-E.E sooper. :D :D :D :D
|
Originally Posted by criss robi:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=16441 Totusi, îti recomand sä nu mai scrii "sooper", ci "super", din mai multe motive: - faci economie de bätäi pe keyboard (si, implicit, de timp si energie); - e mai corect (si-n românä, si-n englezä, si-n kalimantaneza veche); - vei avea parte de mai putine bobârnace, suturi si misto-uri. |
Space Chimps este o noua animatie buna. :D
|
Animatia anului
Pai io aleg madagascar desi n-am vazut bolt pentru ca e bun si in varianta dublata(deobicei filmele dublate ma fac sa :sick:)si are glume mai bune decat orice animatie de anu asta :lol:.App wall-e e prea depressing desi e bun :(
|
Animatia Anului
Merg Horton Hears A Who,,mi-a placut au stiut sa imbine curajul cu iubirea si personajele au fost frumoase.Nu critic Wall-e dar e un pic cam devreme pentru el anul 2008. :oops:
|
Eu nu laud Madagascar dar e absolut destul de târziu pentru el ziua de miercuri.
|
Cu siguranta cea mai mai buna animatie din 2008 a fost Wall-E si din cate am inteles a castigat si un oscar ...:D :D :)
|
Eu am votat cu Madagascar.
E noapte in Magadascar Si toata lumea face nani, Au adormit hipopotanii Sub raza lunii de clestar. :p |
Originally Posted by corinka:
Parca am mai auzit melodia asta undeva...e din film sau...? |
Originally Posted by C.Ioana:
Marfar & Tanti Lina: "Las-o, ma, ca merge asa". Acesta era intro-ul lui Tanti Lina. :D Nicio legatura cu filmul, in afara de numele pocit. |
1. Wall-E
2. Kung Fu Panda 3. Bolt 4. Madagascar - Escape 2 Africa 5.Horton Hears a Who :) |
Persepolis
si Waltz with Bashir. But Persepolis is Alfa and Omega :) |
Cu siguranta Wall-E !
|
cel mai tare wall-e
|
Pentru mine Wall-E a fost cel mai tare. Nu a avut rival. Subiect foarte interesant, scene extraordinare si multe mesaje discret strecurate. Fenomenala poveste.
|
Wall- E .. as putea zice , a fost chiar nice desenul .
|
WALL-E, ca personaj, e o adaptare animata a lui Number 5 din Short Circuit (1986).
|
toate desenele din pool sunt faine !
|
All times are GMT +2. The time now is 08:36. |