Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   S.F.ilm: dincolo de realitate (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   Aliens vs. Predator 2: Requiem (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=91784)

StefanDo 08 Jan 2008 14:33

sincer sa fiu, tineam sa uit de un topic in care aspectul fizic al regizorilor (cauzat, cel mai probabil, de niste fotografii proaste) sunt garantia lipsei de calitati a unui filme, dar whatever...

revenind la film, cel mai stupid mi se pare faptul ca AVP 2 este plasat in timp undeva intre cele doua Predator si seria Alien, dar nimeni din Alien n-are habar de existenta extraterestrilor. Oare generalul ala care se tot uita fix in monitor si se intreaba "ce sunteti voi, bestiilor" n-a lasat dracului vreun raport ca sa n-o mai interogheze guvernul pe Ripley in Aliens? :)

Neuptolem 09 Jan 2008 19:08

Originally Posted by StefanDo:

sincer sa fiu, tineam sa uit de un topic in care aspectul fizic al regizorilor (cauzat, cel mai probabil, de niste fotografii proaste) sunt garantia lipsei de calitati a unui filme

StefanDo, dupa 800 de mesaje ale mele pe acest forum chiar crezi ca as considera / calcula valoarea unui film tinand cont de expresia fizionomica a scenaristului si regizorilor?
M-a amuzat comicul exprimat de cei 3 IN ACELE FOTOGRAFII. Daca e s-o luam asa, Strauss-brothers sunt niste smekeri a-'ntaia ce ar nauci oricxe pitzipoanca de la noi d epe meleaguri iar Shane Salerno e probabil mai sexy ca toti barbatii logati pe acest forum (inclusiv StefanDo si Neuptolem) mai sa trezeasca invidia in Brad Pitt...
Eu nu m-am referit la fizicul lor luat asa cum se-ntelege la o prima definitie, fotografiile celor 3 sunt total lipsite de profesionalism, nu stiu ce si-au dorit cu acele poze, a nu se intelege ca insinuez lipsa unei competente a site-ului, numai comparati-le cu paginile altor celebritati.
Ba mai mult, ce m-a amuzat si m-a determinat sa postez acel mesaj (mesaj ce a capatat valente asemanatoare cu activitatea de intindere a lui Badea pe doua scaune) este CV-ul GOL al celor 3 realizatori. Consider ca un sequel de calibrul asta nu merita scris si regizat de niste amatori de la Hollywood (dar s-a vazut in film, Pitbull a explicat foarte bine ce-i cu scenariul si regia).

razvan-gabriel 14 Jan 2008 20:54

Oare generalul ala care se tot uita fix in monitor si se intreaba "ce sunteti voi, bestiilor" n-a lasat dracului vreun raport ca sa n-o mai interogheze guvernul pe Ripley in Aliens? :)

Ei da!...doar s-a musamalizat tot "c-au murit americani nevinovati", s-a umplut si el de bani vanzand lansatorul ala mafiei sau Merovingianului si-a omis sa mai faca vreun raport :P
La capitolul regie in dorul lelii, adaug si eu episodul cautarii cheii in canal- uite-o jos in rahat! ba nu, e 2 metri mai sus pe-o treapta; si generalul ala ce statea singur cuc, se uita la ecranul ala cu extinderea "infectiei" (sunt nebuni americanii dupa graficele astea) si lua decizii monosilabice.

Altfel, subiectul "Alien" e epuizat de ceva vreme. Nici chiar Cameron sau Scott nu mai pot scoate ceva din acest caracter devenit plictisitor.
Potential mai exista in ceea ce-l priveste pe celalalt (poate si pt ca sunt cu 2 filme in spate), armele si caracteristicile speciei Predator putand fi exploatate de un regizor mare si un scenarist pe masura. Ma gandesc la ceva actiune intr-o alta galaxie (cu idei de planete, poate si vs alta specie asemeni lor); intr-o lume paralela (ceva gen Stargate) sau, de ce nu, pe propria planeta (interesante cele 30 sec din debutul filmului)

Carmine Galante 14 Jan 2008 22:29

Cum poti frate sa scrii atat de mult despre un film care stii dinainte sa-l vezi ca e prost???

Neuptolem 14 Jan 2008 23:23

Originally Posted by Carmine Galante:

Cum poti frate sa scrii atat de mult despre un film care stii dinainte sa-l vezi ca e prost???

Are potential.
Originally Posted by razvan-gabriel:

Nici chiar Cameron sau Scott nu mai pot scoate ceva din acest caracter devenit plictisitor.

Scartz!...

Pitbull 15 Jan 2008 05:48

Originally Posted by Carmine Galante:

Existä anumite filme, dintre cele tâmpite, care parcä te INVITA sä faci misto de ele (de obicei, cele care mai contin un minim germene de calitate - aici: excelentele episoade initiale ale celor douä francize). Altele, desigur, sunt 100% respingätoare, te alungä total - cele complet inutile si absolut nule ("Code Name: The Cleaner", "Epic Movie"...) La alea, nu stii cum sä termini mai repede cronicheta si sä fugi.

Neuptolem 15 Jan 2008 09:01

Pe-aproape.

Originally Posted by Pitbull:

Code Name: The Cleaner

Asta e film? N-am auzit de el.

Pitbull 15 Jan 2008 09:09

Originally Posted by Neuptolem:

Code Name: The Cleaner

Asta e film?

Nu.

N-am auzit de el.

http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=12508

razvan-gabriel 15 Jan 2008 21:06

Nici chiar Cameron sau Scott nu mai pot scoate ceva din acest caracter devenit plictisitor.

Scartz!...

Ai dreptate, te-am uitat pe tine...cum mai e cu cele 5 pagini? (azi a fost deadline-ul) :huh:

Neuptolem 15 Jan 2008 22:00

Scartz!...

Ai dreptate, te-am uitat pe tine...cum mai e cu cele 5 pagini? (azi a fost deadline-ul) :huh:

Crede-ma, n-am avut timp sa ma ocup decat de aprox 10% din toata operatiunea, nici macar la stadiul de creatie n-am ajuns, inca nu am totul pregatit, nu vreau sa spun la ce ma refer, cand va fi sa fie scrise, se va vedea (poate) in produsul final. M-am gandit sa nu umblu cu jumatati de masura si s-o fac cel putin cu o doza de profesionalism.

Am s-o fac pana la urma! Real-life-ul te-'neaca. :hmm:

StefanDo 16 Jan 2008 10:49

M-am gandit sa nu umblu cu jumatati de masura si s-o fac cel putin cu o doza de profesionalism.

:)

Pitbull 16 Jan 2008 12:20

M-am gandit sa nu umblu cu jumatati de masura si s-o fac cel putin cu o doza de profesionalism.

:) :)

Neuptolem 16 Jan 2008 13:06

:) :)

:huh: :D
M-am gandit sa nu umblu cu jumatati de masura si s-o fac cel putin cu profesionalism.
M-am gandit sa nu umblu cu amatorisme si s-o fac cel putin cu o doza de profesionalism.
M-am gandit sa nu umblu cu amatorisme pripito-infantile si s-o fac cel putin cu niscaiva profesionalism.
M-am gandit sa nu umblu cu amatorisme motivate doar de entuziasm si sa-i dau cel putin o nuanta serioasa care sa-i aduca o doza de profesionalism! :happy:

StefanDo 16 Jan 2008 13:10

mai bine te opreai la "m-am gandit" :P

Neuptolem 16 Jan 2008 13:18

a'

Pitbull 16 Jan 2008 13:30

a'

b'

Coshava 17 Jan 2008 21:34

a'

b'

Eroare - b'' ... ;)

morphego 21 Jan 2008 21:27

AVP 2... acelasi tip de horror cliseu, cu dialoguri insipide (Exemplu - redat foarte lejer :P: "Trebuie sa-i caut in continuare, sunt familia mea, ar face acelasi lucru pentru mine..." "Arati destul de obosita, de ce nu mergi sa te odihnesti?" "In regula...") :sleep: , personaje care se impart in doua categorii, fie idiotizati sau complet neajutorati, fie action-heroes, ambele jucate de actori mediocrii..singurul lucru ok din film sunt monstrii, dar deja nici ei nu mai reprezinta vreo noutate (dupa 4 Alien, 2 Predator, si inca un AVP)...deci...nimic de vazut aici...

redmen 04 Jun 2008 23:49

Sa fie acesta cel mai prost film facut vreodata ? Eu asa as zice.Un film inutil,o jignire din partea celor ce au facut filmul pentru ceea ce inseamna Alien sau Predator,o jignire pentru fanii Alien,printre care ma numar si eu.A trebuit sa stau cu ochii lipiti de televizor pentru a imi da seama de ce se intampla in film,pentru ca fost filmat asa de prost incat si ziua parea cea mai intunecata noapte.Credeam ca primul avp a fost nasol,dar nu credeam sa ajung sa vad asemenea bataie de joc.Singurul lucru bun din film au fost anumite efecte sonore din primele filme alien si predator.Sper ca cineva le`a tabacit cururile rau de tot la regizorii aia 2 dupa porcaria care au facut`o.

tibzone 06 Jun 2008 00:18

adevaru e ca AvP 2 a cam dato in bara.. cu toate ca ador filmele Alien , Predator. ,, partea asta ..e asa mai rece..
...oare se face si AvP 3 ?:P:P

All times are GMT +2. The time now is 20:08.