Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Logodnicii din America" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=91494)

gionloc 14 Oct 2007 18:59

:)

sergiu puiu 15 Oct 2007 12:30

deplasata reactia fiului-mai ales ca ...

Da, complet deplasata reactia fiului. Atacul la adresa lui MC este complet tembel. Mai ales ca maestrul Nicolae Margineanu a fost un rasfatat al regimului apus.
Cum altfel sa inteleg faptul ca a plecat la bursa la FEMIS in FRANTA inainte de 89? Pentru cei ce nu cunosc FEMIS este poate cea mai buna scoala de film din Franta.

ALLLLLLOOOOOOOOOOOOO! Se aude?

Intr-o perioada in care era dificil de obtinut pasaportul chiar si pentru cineva care nu avea tatal fost detinut politic.
O sa-mi spuneti ca tatal regizorului fusese reabilitat.
Pai va pot da o lista intreaga de "REABILITATI" ai caror copii si chiar nepoti nu au fost lasati sa faca studii universitare.

Desi ar fi mai interesant sa vorbim despre cei REABILITATI care au impinzit apoi manualele scolare comuniste! Sau ai caror copii au avut cariere fulminante inainte de 89.Multora nu le-a mers rau nici dupa.
Cind vorbim despre onorariul unui regizor inainte de 89?Ca sa intelegem ce grreutati indurau la acea vreme.
:))

mafalda 09 Sep 2008 14:55

Un film slab! Pacat de Marcel Iures si de Horatiu Malaele. Nu aveau ce cauta in distributia filmului asta.
E un film facut de familia Margineanu pentru a pregati debutul mezinei familiei, Oana, in cinematografie!
Producator: Nicolae Margineanu (AGER Film)
Regia: Nicolae Margineanu
Muzica: Petru Margineanu
Sunet: Nicolae Margineanu jr. (Tutu)
Regizor secund: Ana Margineanu
Interpreti: Maria Ploaie
Oana Margineanu

nume 07 Oct 2008 19:54

Originally Posted by Pitbull:

Intr-adevär, dupä '89 Märgineanu s-a präbusit - n-am trecut si peste "Undeva în est", "Priveste înainte cu mânie" sau [b]"Faimosul paparazzo",

Primele doo sunt bune, paparazi ala e o bashina.

Originally Posted by klein:

Patul conjugal e genial.

Da, e.
Hai ba, ce plm, in afara de bughinel a lu' Munteanu nu mai e nimic nou sub soare pe taramuri romanesti, sau le-a luat la toti mintile Regina?
Bagati niste titluri noi d-ale noastre ca am chef de cinema dambovitean.

Pauline Kael 07 Oct 2008 20:25

Dupa parerea mea si dupa gustul meu( nu puteti face nimic in el) filmele romanesti din ultimii ani nu merita vazute.Nici unul.Boicot.Sa se invete minte regizorii sau ce sunt ,astia de la noi,cand striga "motor" sa nu mai viseze Oscarul,ci sa incerce sa creeze o arta,a saptea daca se poate,nu filulete scremute ,pline de vulgaritate si mustind de asa-zisul social-politic.Nu intereseaza pe nimeni.Spectatorii nu se duc la asa ceva.Poate doar cei care sunt obligati prin natura meseriei sa vizioneze,sa perie,sa barfeasca,sa caste..Ce incasari au filmele romanesti?Mai nimic.Sa faci regie in Romania,ca de altfel oricare forma de arta,e bataie de joc de sine in sine.

[quote]

Intr-adevär, dupä '89 Märgineanu s-a präbusit - quote]

In schimb dumneavoastra straluciti ca un superstar ,ca un inger,ca un fulger in lumea cinematografiei.

Proletar 07 Oct 2008 20:34

[quote="Pauline Kael"][quote="nume"]

Intr-adevär, dupä '89 Märgineanu s-a präbusit - quote]
In schimb dumneavoastra straluciti ca un superstar ,ca un inger,ca un fulger in lumea cinematografiei.Realizarili la hectar.

iar scandal?

Pauline Kael 07 Oct 2008 20:38

Ce scandal?Eu nu fac scandal.Altcineva care e si moderator a inceput.
Proletar,in lipsa totala de actiune de pe forum,putin scandal nu strica.Oricum Pitbull va continua sa posteze,el si cei cativa admiratori ai sai.Restul...e tacere,vorba lui Nae Hamlet.

All times are GMT +2. The time now is 09:39.