![]() |
Mi-am mai adus aminte de doua:
Les 400 cents coups /parca n-a fost amintit de nimeni Les deux englaises et le continent :love: am vazut azi pe programul tv un film -pe cinemax- care se cheama, ghiciti, 4400 :w00t: un SF, da cine l-a vazut, pe cine intereseaza?.. acum sper sa n-am surpriza sa aflu ca este unul dintre cele mai apreciate SF facute vreodata. |
Pai daca vroiai sa vina careva sa zica lucrul asta, ca e cel mai tare SF facut vreodata, trebuia sa spui asa: Am vazut 4400, cel mai prost, neinspirat, aberant si plicticos SF facut vreodata....
Vezi? Nu ai fost inspirat! |
:huh: ai vrut sa faci un spirit sau ai vorbit serios?
|
:lol:
Un spirit! |
bine c-am fost inspirat sa te intreb :lol:
|
4 weddings and a Funeral
|
Originally Posted by illotempore:
Ca sä se stie. :sleep: "300" parcä n-ati pus... Si nici "Cine-a tras în noi? 322!" |
20.000 de leghe sub mari. :lol:
|
"800 de leghe pe Amazon" 8)
|
Ocolul Pamantului in 80 de zile.
Cinci saptamani in balon. Doi ani de vacanta. Cele 500 de milioane ale Begumei. 8) |
"The legend of 1900" - un film absolut memorabil
|
Marilena de la P7 :love:
sau "Maria Helena", cum tot zicea Armand Assante in interviul pe care i l-am luat... :lol: |
Cum de-am uitat celebrul:
"Trei morti sar gardu' si-l patrulea le tine de sase"? :huh: (Productie cimitirul Bellu - foarte mentionat în 1974, în clasa a VIII-a la Scoala 198 - phii, ce orgie numerologicä acilea!) |
Pas in doi :love:
100 de lei (oare cand il putem vedea si noi?) Un cartus de kent si un pachet de cafea (nu cred ca sunt articole nehotarate ;) ) Salo o le 120 giornate di Sodoma Il fiore delle mille e una notte |
haha, si Etajul 13, ca tot sunt patita :P
|
25th Hour ...
11:14 2001: A Space Odyssey 2010 21 Grams 28 Days Later... 28 Weeks Later The 40 Year Old Virgin Code 46 United 93 Kill Bill: Vol. 1 Kill Bill: Vol. 2 Lilja 4-ever One Eight Seven S1m0ne - se pune? Shichinin no samurai The Sixth Sense The Third Man Si ca o adaugare personala...urasc felul (nu neaparat filmele) in care sunt numerotate de la 1 la nu stiu cat...imi arata lipsa de imaginatie a scenaristilor. Dar cand acel numar are o oarecare logica (in cazul oceanelor si altele) merge... |
007
|
Al patrulea gard de la debarcader :)
cu bogdan uritescu, din cate imi aduc aminte... |
Mai precis, debutul lui total si absolut, direct în rol principal, datorat 100% lu' Je - care eram meditatorele lui particoler de rejie (cä asta vruse el initial), da' si asistent (tot de rejie) la film.
Chiar zilele astea gândeam la povestea aia, si premeditam s-o consemnez, în oarece topic "Bogdan Uritescu". Mai jucarä: Bogdan Manea (fiul procurorului Manea Drägulin), Rodica Horobet, o fatä pe care-am uitat cum o chema, Irina Petrescu, Valeriu Paraschiv, Cezara Dafinescu, Bianca Brad (tot debut total)... On topic: "Cei trei muschetari" (toate cele jdemiisimilioane de versiuni) "Dupä douäzeci de ani" (s-a fäcut? Cu titlul ästa, cä altfel, tin minte serialul äla TV tradus la noi cu "Noile aventuri ale muschetarilor"). "Ce patruzeci si cinci" (da' ästa?) "Vicontele de Bragelone" (n-are numerologie, da-i tot Dumas) "Regina Margot" (idem) "Margot" (idem, doar cä nu-i Dumas, e Cärmäzan) "Orient Express" (idem, de Sergiu Nicolaescu) "15" (idem, PLUS cä-i si numerologic!). |
Trilogia Matrix... :D
Matrix = matrice din algebra lineara... |
All times are GMT +2. The time now is 04:27. |