![]() |
Originally Posted by StefanDo:
for the love of..no spoilers please.. :x vreau s am si eu parte de surpriza finala..like in the fortune cookies..u never know what u are going to get..so lets keep it that way :lol: |
Nu citesc Harry Potter dar dak asta e finalu... :( :( :( :( :( :( :(
|
Fa si tu poza aia mai mica, ne doare okii.
|
ceea ce tot indruga acel hacker este complet eronat !!!!!
cartea a aparut de mult timp si in Romania ( bineinteles in engleza). Dar tin sa va spun ca tot ce zice hacker-ul ala este gresit!!!!!!. Nu imi dau seama cum a reusit "sa afle chestiilea astea" pt ca imprastie idei gresite. :x Am citit cartea iar finalul este TOTAL diferit ( !!!! ) si in plus mie mi se pare o carte foarte buna :)
. Sunt foarte constienta ca nu toti sunt fani Harry Potter dar credeti-ma cand va spun ca acest film a depasit cu muuuuuult incasarile filmului spiderman 3 si PROBABIL si cele ale piratilor din caraibe !!! Daca tot tinea asa de mult acel hacker sa faca mai neplacuta seria Harry Potter putea sa aleaga alta varianta pt ca asta nu a dat deloc rezultate !!!!!!!! :x In concluzie eu zic sa nu credeti chiar tot ce scriu "anonimii" astia pe internet si eu , cel putin, cred ca Harry Potter este o carte si un film super tare :) |
si eu am citit cartea si sunt de acord cu ale-anda 8)
aceste "spoileruri* sunt false....cik Snape il omoara pe Hagrid, Voldy pe Hermione....aceste sunt cam ireale .. 100% ca NU acesta scrie in carte :huh: dak cineva vrea sa strica "vraja" cartii sas incerca cu altceva... :hmm: |
Originally Posted by Carmine Galante:
lasa draga k mai invioraste forumu |
"Invioraste" = îl bagä-n viori? îi cântä la vioarä? îi sparge vioara-n cap?
|
Originally Posted by Pitbull:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:02. |