Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Pussycat Dolls sau Faithless? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90889)

hellsteed 09 Jun 2007 13:38

sunt pe NV

ulrich 09 Jun 2007 14:12

Originally Posted by Pitbull:

Goofy.

Cehov sau Gogol?

cehov.brahms sau wagner?

musetell 09 Jun 2007 17:23

noi tentatii: Noaptea devoratorilor de publicitate si Iglesias! :)

Pitbull 09 Jun 2007 18:50

Originally Posted by ulrich:

Originally Posted by Pitbull:

Goofy.

Cehov sau Gogol?

cehov.brahms sau wagner?

Wagner.
Andreescu sau Tuculescu?

Ioan Gyuri Pascu 09 Jun 2007 19:54

Domnule Columbeanu, trebuie sa vorbim ceva... Poate ma contactati pe privat pentru ca ultimele trei datzi cand v-am contactat am dat-o pe ignorare. Poate treceti prin sectorul 4 luna asta, cine stie...

Pitbull 09 Jun 2007 20:30

N-am chef de orgii ANAL-itice pedo-LIMBI-ste luna asta.
Nici în altä lunä. Nici în viata asta.
So, scram.

musetell 10 Jun 2007 16:56

pitbull, ce legatura are comentariul tau cu subiectul?..stiu ca sunt blonda dar intreb pentru ca nu reusesc sa inteleg.. :)

Pitbull 10 Jun 2007 17:54

It's a long story... I-am räspuns individului de deasupra - stie el perfect ce legäturä are. ;)

musetell 10 Jun 2007 18:10

:)..pot sa fiu sincera, nu? cand ti-am pus intrebarea eram sigura c-o sa ma aleg cu ceva muscaturi de pitbull..m-am inselat insa..nu stiu ce se intampla dar in ultimul timp ma cam inseala intuitia..ceea ce inainte nu mi se intampla..de anul asta am tot dat-o in bara cu intuitia mea..
oare am imbatranit..fac 27 de ani in octombrie..:)

Pitbull 10 Jun 2007 18:33

Multi înainte. Si nu te teme, pe tine Pitbull-ul n-o sä te muste niciodatä. Si stii de ce? Chiar dacä de multe ori dai cu bâta-n baltä, chiar dacä naivitatea ta uneori e exasperantä, chiar dacä entuziasmele tale sar adesea calul... totusi, mirosi frumos! A flori si a curat - a... a... a MUSETEL! Nu a toxine, ca alte chestii. Si-atunci, ce rost ar mai avea muscatul? Pe lângä c-ar fi nedrept, nici mäcar eroic n-ar fi - no challenge, got it? Altceva e sä musti un zombi putrefiat, plin de cangrene, duhnind de-ti mutä nasu', hiper-septic, si pe urmä sä simti cum sistemul imunitar kicks in, cum se luptä cu infectia si o învinge! Nu e deloc pläcut, ce-i drept, dar are un perverse thrill si-i sänätos - vorba aia: ce nu te omoarä, te face mai puternic!
Da' mâtza ce face? :)

musetell 10 Jun 2007 18:51

mata e bine..am grija de ea..sunt o mamica responsabila.. :) chiar ma gandeam sa scriu cate ceva despre ea in Animal's Cafe..ce sa-ti spun? mi-e draga..nu mi-am dorit niciodata sa am a "pet" dar s-a-ntamplat s-o am..o prietena, tot Lili si ea, mi-a zis "fata, o vrei?"..a fost o decizie de moment.."da, fata, o vreau!"..si asta a fost!..nu regret..de acum e responsabilitatea mea..sambata asta avem vaccin :) ..joia asta era Nopatea devoratorilor de publicitate si tare as fi vrut sa merg..dar azi am realizat ca n-am cu cine s-o las..daca intarzii prin oras si ajung seara dupa ora 9 acasa deja o gasesc plansa si trista..asa ca n-o sa mai plec nicaieri joi seara pentru ca nu mai as avea timp de la serviciu sa mai trec si p-acasa si sa mai fiu si la ora 20.00 la Polivalenta..asa ca asta e..numai merg la "devoratori" :)
cu Julio, totusi, pe 25 iulie, sper sa am mai mult noroc..pentru ca tare as vrea sa-i spun "hello" si sa-io dau un trandafir pentru bucuria de fiecare data de a dansa pe "baila morena".. :)

..multumesc frumos pentru complimente.."miroase a curat"..mersi mult.. :)
..si stiu ca sunt naiva..dar lucrez la asta..cateodata chiar e bine sa fii si naiv..depinde cu cine ai de-a face..ce sa-ti spun?..am fost naiva si cu oameni chiar naspa..dar nu stiu cum sa-ti spun, pana acum nu m-a costat prea mult naivitatea mea..am avut noroc, la urma urmei exista o compensatie in viata..
:) :) :)

Neuptolem 10 Jun 2007 20:04

Musetell, don't worry, esti asemenea unui aparat de aer conditionat pe acest forum - stilul tau este binevenit (dupa innecacioasele war-uri ce mi-a dat sa vad, din epoca de demult a acestuia...). Ai putea sa incerci sa faci cronica la Irresistible, pentru ca nu esti singura persoana nelipsita de nuanta naivitatii si cu parul blond de aici. ;)
Pitbull, apropo de muscaturi, Caini Ucigasi - cu Michelle Rodriguez, cred ca-i cel mai prost horror de l-am vazut in viata mea si as fi curios cat de dura ar fi o analiza de 5 randuri a forumistului canin :) ...vis-a-vis de Amores Perros - ce m-a miscat sesizabil, lasandu-mi daca nu o dorinta de a-l cataloga ca cea mai buna drama ne-comerciala pe care am vazut-o. Am sa-l revad de cateva ori pt ca este mai bun decat: 21 grams si Babel. ;)
Aprop', eu as merge la Noaptea Devoratorilor, dar nu-s de acolo din orashul vostru. :P

Proletar 10 Jun 2007 21:57

Eu inca astept sa vina U2 in Romania....:)

musetell 11 Jun 2007 05:35

:)..o sa scriu cate ceva despre Irresistible insa lately stau cam prost cu timpul..

musetell 12 Jun 2007 21:47

rectificare: Noaptea devoratorilor de publicitate este pe 15 iunie, adica vineri seara..da' nici vineri n-o sa pot merge :(

musetell 12 Jun 2007 21:54

:) neuptolem, mersi mult pentru compliment (aer conditionat nu m-a facut nimeni pana acum..) :) :) :)
cat despre amorres perros , l-am vazut si eu si mi s-a parut extrem de dur..dar mi-a placut ca si filosofie..nici unul din personajele alea n-au jucat cinstit si nici unul n-a sfarsit bine..

Pitbull 16 Jun 2007 21:21

Originally Posted by musetell:

pitbull,, imi dezlegi si mie misterul imensului citat pe care l-ai dat? :love:
mie nu mi s-a parut nimic palpitant si d-asta intreb?
:) :) :)

Ba e ceva FOARTE palpitant.
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine.
Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana!
Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii.
Te du, dar, la:
Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32
si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii.
(Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!)
Ave, I.M.M.!

All times are GMT +2. The time now is 11:32.