![]() |
Pentru mine Next a semanat cu o schema logica care te duce pe diferite ramuri ciclice tind sa-si mareasca dimensiunile asemeni celulelor maligne, dar care in final vor disparea fiindca rezultatul nu e bun. E gresit. Asa ca o luam de la inceput. Facem altcumva. Dar nu e timp si o lasam pe ora viitoare. Singurele scene care au colorat avantajele puterii au fost cele in care acesta creea moduri de abordare. In rest effects of defects , demne de Matrix or playing God (i know what your thinkin'). Ca sa nu zic ca faza cu bomba furata mi se pare cea mai penala intriga. Se puteau gasi alte circumstante in care acel om sa viseze sfarsitul si sa-l schimbe.
|
Singurul SF-action-thriller de anul asta ce ar merita continuat (chiar remake-at!). Scenariul e de nota 10 k synopsis, dar acea intorsatura la 360 de grade din final se pare ca a deranjat pe multi (o ia de la-nceput), eu n-as fi atat de transant, pana la urma cu asta se mananca filmul (ca si cum ai vedea in scenele din Matrix-la propriu- ale Matrixului un minus), vezi scena de agatzare a Jessicai Biel (unde e mult mai sexy si mai convingatoare decat in Iluzionistul). Efecte speciale impresionante, si parca doream sa vad odata intr-un film cum o bomba nucleara rade totul, pana si personajele principale (ca de la Terminator 2 incoace nu s-a mai pomenit), cu asta au tintit-o binisor - in spectacol.
I-as reprosa sfarsitul prematur, in ce mod? mai mergeau scenaristic inca 10 pagini/ 10 minute de film, nu pentru a afla cum opreste Cage bomba nucleara, doar pentru atmosfera incinsa la propriu, spectacolul. NC joaca penibil, dar rolul nu-i ofera prea multe, Juliane Moore nu dezamageste dar nici nu straluceste (ca totdeauna), pacat de expresivitatea ei ce ar putea fi exploatata mai bine. Si este relaxant, Grand Canyon, o panorama buna de fotografii. Despre slow-motionul ce ar "plagia" Matrix, dimpotriva! aici mi se pare mai bine intemeiat, in Matrix Keanu se da la o parte din fata gloantelor mai mult a teribilism virtual, aici omul isi salveaza viata determinandu-i pe lunetisti sa mai piarda un glont, automat, un viitor de 2 minute mai usor de manevrat. Este foarte buna ideea ce ne-o sugereaza indirect prin finalul "decapitat" cum: si noi cunoastem viitorul - bomba va fi gasita intr-un happy end anticipabil. |
am senzatia ca am vazut un cu totul alt film...
Fiti seriosi... ok pare fezabila ideea de a vedea viitorul cu doua minute inainte; dar viitorul tipei(Jessica Biel) il poate vedea pe termen nelimitat... come on... be serious... imi frange inima, deja e iz de telenovela aici. teroristii de unde stiu ca fbi-ul il urmareste pe frank cadilac??? efectele speciale sunt de doi bani... interpretarile sunt de-a dreptul jalnice, mai ales Nicolas Cage... My God, cred ca e cel mai mizerabil rol jucat de unul din marii actori de la Holywood... dar stai ca imi vin in minte alte "capodopere" in care a jucat relativ recente: Gost rider si Wicker man... Unde e Nicolas Cage din Leaving Las Vegas sau Matchstick man... e incredibil cum de si-a batut joc de imaginea lui acceptand rolurile astea de 2 bani... Nu merita sa va duceti... o sa plangeti dupa bani si timpul pierdut |
Originally Posted by i_matei:
de fapt sunt roluri de cateva milioane :) . iar atata vreme cat filmele in care joaca au profit, nu-si strica nicio imagine |
Mai bun decat Ghost Rider ca tot le-am vazut pe amandoua in decurs de cateva zile.
Mare lucru nu-i de capul lui, dar pentru o ora si jumatate merge. Ii dau nota de trecere, 5/10. |
mie mi-a placut. adica la toate actiunile obosite ecranizate in ultima vreme, asta chiar a meritt vizionat. nick a inceput sa ma oboseasca cu expresia lui de om care sufera 24/7. chiar si cand e fericit omul pare ca da sa planga. iar jessica biel putea foarte bine sa lipseasca din film sau altcineva putea sa ii ia locul fara nici cel mai mic efort.
Dick a scris, nu gluma. ecranizarile - una si una. Mai putin cea cu Ben Afflek. |
Film usor, de vara.
|
Imagnati-va ce ati putea face daca ati sti ce urmeaza sa se intimple cu doua minute inainte. Putea sa iasa ceva ff bun. Din pacate o lipsa de fantezie acuta. Am pierdut 1h30 din viata mea...
|
Film complet degeabist...care te lasa cu multe intrebari fara raspuns. Intrebari care sunt de la bun inceput fara noima...fiindca asa e tot filmul. Bineinteles, nu se respecta niciodata perioada de 2 minute care este pomenita, asa ca de a mai fost mentionata/folosita? Cred ca 20 de secunde era suficient si avea aceeasi semnificatie...cel putin pentru firul epic si asa foarte slab si inutil.
Nicholas Cage a jucat prost, si o face parca din ce in ce mai prost de'a lungu timpului. Avand in vedere ca a si produs filmul asta m-am asteptat la o oarecare seriozitate din partea lui. N-a venit. Film slab, de 5. |
ca sa va spun sincer eu nu am vazut acest film :? ruleaza la noi in iasi acum dar nu-mi dau silinta sa ma duc... am vazut cronica din ziar cu subiectu si am mai vazut si un trailer si mi-a ajuns.... :shock: voi ce parere aveti...?
|
Originally Posted by lady_mystyque:
|
Originally Posted by Pitbull:
si vad ca nu apare nici unu care sa-i fi placut filmu .. de fapt nu prea ce argumente sa aiba deci dak nu exista nimeni care sa ma faca sa ma uit presupun ca am facut o alegere buna..... :) nici ghost rider n-am vazut si nu ma intereseaza am vazut filmuletze pe youtube care mi-au taiat tot avantu deci domnu' Cage se duce incet dar sigur la fund...(si asta nu numai pt ca nu ma uit eu la filemele cu el din ultima vreme .. mare pierdere pt el ce sa-ti zic :lol: ) dar vad ca sunt pareri unanime pe forum.. prefer sa-mi ramana in minte rolul lui Cage din face/off va salut! ;) |
domn'le mie nu mi-a placut deloc filmul asta..nici n-am avut rabdare sa-l vad pana la final si nici nu regret..
|
mda
l-am vazut chiar azi. ma asteptam la mai mult , dar nu regret ca l-am vazut. Ideea e chiar draguta :)
|
hmm
oricum mult mai bun decat ghost rider . nicolas cage s-a prostit de tot
|
Re: hmm
Originally Posted by bulanel:
|
Cum poti sa-i reprosezi lui Nicolas Cage ca face filme de duzina atunci cand Al Pacino se coboara la nivelul unor filme precum "88 de minute" sau "Ocean's 13". Filmul este o industrie si actorii fac orice sa castige cat mai multi bani, restul depinde de moralitatea fiecaruia.
|
mega de cacao,lipsit de imaginatie si de stil,totusi strangely entertaining fiindca am rezistat pana la final desi nu-l inghit pe cage
|
All times are GMT +2. The time now is 16:55. |