![]() |
Originally Posted by Gloria:
|
Originally Posted by gionloc:
deconstructivism , e un termen legat de arhitectura= "aspectul final vizual este caracterizat de impredictibilitate Âși haos"; ptr, ca imi plac transferurile din zone semantice in altele, l-am folosit in respectivul context. |
Originally Posted by Gloria:
|
Originally Posted by Carmine Galante:
in general, in sensul pe care-l cauti in neintelegerea ta, nici faptul ca nu am probleme nu e o problema! intr-adevar, nu ne-am intilnit violent istoria cinemagia (the melodramatic tales of cinemagia, poate reuseste Pitbull sa aseze niste versuri in context :D). daca simti nevoia de a ''nu avea ce-mi face'' in materie filmica - nu iti bloca simtirile fiindca pot interveni prea putin placut in alte zone! in ceea ce priveste relatia ta cu als, uneori o gasesc amuzanta. astazi insa nu a fost niciun moment asa cum o vedeam ''uneori''. de aceea am si scris rindurile de mai sus (al treilea post, cred, dupa aayana). cit priveste raspunsul dat Gloriei, era o simpla atentionare terminologica: fierbintile discutii Carmine-als nu sint deconstructiviste (in sens Derrida, nici macar sexual), mai repede distructiviste (dar asta nu inseamna ca eu le vad astfel intotdeauna). |
|
Si eu am primit pe privat niste mesaje aberante dar nu bag in seama rautatile oamenilor fara minte, nu poate decat sa-mi fie mila de ei ;) |
d multe ori ma cuprinde induiosharea zau asha vazind cit s kinuie carmine asta sa 'egziste'! el nu exista in afara acestui forum - si p ac forum nu exista decit prin raportare la mine (sau la altii; e suficient sa-l zgindari un pic k reactioneaza - fix k ciinele lui pavlov! :lol: )
citeodata ma gindesc k poate carmine nu e decit o proiectie de-a mea - un sac d box mental d kre am nevoie pt a-mi drena zgura - si k e suficient sa nu mai vreau sa existe k sa nu mai existe cit priveste 'relatia' mea cu el - aceasta sta bine mersi in arhiva mp-urilor mele de-acu 2 ani dja p kre l tin asha cum tin indragostitii scrisorile d dragoste si varsa o lacrima peste ele :w00t: singura diferenta e k eu nu vars lacrimi si k ele nu sint 'd dragoste': sint munitie ;) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
'nimic nu leaga mai mult decit ura' - spunea georges simenon
asta apropo d 'afinitati' ;) |
Si oare care este lucrul care dezleaga cel mai tare? :?
Cred ca stiu! Incapacitatea de a iubi cumva? |
All times are GMT +2. The time now is 11:32. |