![]() |
|
Originally Posted by ulrich:
- n-am inteles de ce figureaza in top Babette's Feast si nu La grande bouffe, mult mai spectaculos si visceral - Manon des sources, drama rustica de Claude Berri, ce face parte dintr-un diptic e inferioara primei parti, Jean de Florette, din care as fi ales scena mortii lui Depardieu alias Jean de Florette dupa care plange Yves Montand in secventa ce figureaza in top. - Kes a lui Ken Loach mai avea o scena tusanta, cand pustanul face o dizertatie stangace despre soimul sau in fatza clasei. - nu putea lipsi scena absolut groteasca din Le Fantôme de la liberté a lui Bunuel cand la un dejun, toti comesenii isi descopera fundurile si le aseaza nu pe scaune, ci pe wc-uri, iar mersul la buda insemna mersul la masa - as fi ales o secventa din Balul pompierilor de Milos Forman, acea tentativa de alegere a unei Miss... - si Menzel are multe kestii memorabile, mai ales in Acei oameni minunati si aparatele lor de filmat sau in Trenuri strict supravegheate. - si din pacate lipseste secventa mea favorita din cinefilia personala, moartea procurorului din I... comme Icare de Henri Verneuil, un fel de dans in slow-motion, o alunecare gradata din viata in neant...(superba secventa!). |
...nr. la Loto de saptamana asta unde reportul e de 7 milioane de euroi:
42 43 44 18 46 47 pacat ca n-a iesit si 45...( i mean, dao in pizda masii de treaba) |
No really!
Alea sunt numerele? :o |
da, alea-s :w00t:
azi ma gandeam cum mi-as imparti cele 7 milioane de euro daca le-as fi castigat. voi face acelasi efort si duminica viitoare :hmm: |
Inca o mostra de baie nationala in kkt:
http://www.hotnews.ro/articol_82154-...bil-romani.htm |
Da de unde stia ca sunt romani, miroseau a asa ceva ? :shock:
|
A praz, a slanina sau a bors?
|
Asta-i chiar memorabila: articolul Mariei Andries din gsp despre..."432". Initial, am vrut sa sar peste el, spunandu-mi: ce dracu' s-a apucat fatuca asta sa scrie despre filme intr-un ziar de sport? Mai divaga ea uneori da' eu imi spuneam(in gand k nu am iesiri de genu' asta prea des) k e muiere si o priveam ingaduitor, ca pe un fel de Emma Bovary. Aterizase si ea prin paginile unui ziar de sport, nu era in stare sa scrie alte articole in afara de smiorcaielile moraliste in care mitralia cu gloante de cauciuc(nu insa oarbe) personajele de basm fotbalistic fara eroi si acum suspina dupa o lume mai buna.
Articolul de fata este impregnat si el cu o doza de feminism insa in acest caz nimic nu este deplasat(poate cu exceptia temei care nu face obiectul unui ziar de sport). Mereu mi s-a parut ca tipa asta degaja ingenuitate si k scrie oarecum impotriva firii, dar mi-am schimbat perspectiva. Poate k uneori este nevoie si de astfel de OZN-uri prin ziarele de sport. Ele reusesc intotdeauna sa atraga(distraga) atentia si nu e rau nici sa ridicam putin spranceana caci poate poate vom reusi sa deschidem ochii mai larg, sa privim si catre altceva. Merita citit macar pt. titlu. Scuze pt. dimensiunea mesajului, scuze useritelor dak tonul a fost la inceput vag misogin si be my guest http://www.blogsport.ro/andries/2007...zut-la-montaj/ |
http://www.youtube.com/watch?v=qH06YVjHNhE :lol:
asta si faza cu bataia aplicata unora in direct de catre andrei gheorghe ... care btw nici acu nu stiu era pe bune sau era farsa ? :? lamuriti-ma si pe mine... :? |
era farsa:)
|
Bataia cu invitatii era farsa.
Momentul aviatic al lui Boc e veritabil. |
Originally Posted by Cazeemeer:
|
|
|
E veche si fumata.
|
de Tudor Chirila
Baieti ... bagati la cap (si aici ma refer la minte, nu la "p***"). "Femeile au nevoie de protectie, tandrete si p***. Barbatii stiu asta dar sunt convinsi ca p*** le poate inlocui pe primele doua. Ei nu stiu ca p*** este in multe cazuri primul lucru de care femeia s-ar dispensa in cautarea fericirii. Barbatii uita mereu de tandrete si protectie. Uita pentru ca sunt suficienti, invingatori, virili si lipsiti de nuante.Pana si orgasmul e lipsit de nuante la barbati.Nici macar nu il putem mima.Astfel ca prima intrebare care vine in mintea barbatului inselat este: O fi mai bun la pat ca mine? Apoi invariabil: Are p*** mai mare? Nici prin cap nu-i trece barbatului suficient, invingator si viril ca adversarul care tocmai i-a luat urma prin asternuturile iubitei a avut mai mult timp, a pus intrebari nerostite demult, a mangaiat, a avut rabdare si a ascultat atent cu blandete in privire. Ce are cheliosul ala cu burta in plus fata de mine? Ala e barbat? Ce dracu are ala in plus? O p*** mai mare? Nu, frate, are mai multi BANI ! vine invariabil etrenul raspuns. Asa e, de multe ori,zicem si noi. Dar nu despre acele femei si barbati vorbim noi. Nimanui nu-i trece prin cap ca barbatul cu chelie si burta intelege sa pretuiasca femeia de langa el cu disperarea celui care poate pierde ultimul tren. Trecut prin multe, cu cicatrice in suflet si dezvantajat fizic, trecut de prima tinerete el stie ca unica sansa este sa mangaie, sa asculte, sa inteleaga, sa fie atent sa deschida usa inainte ca ea sa sune. Si mangaie, asculta, intelege. Desavarseste un ritual al gesturilor care conteaza este mereu prezent gata oricand sa intinda un brat nu foarte puternic dar mereu oportun. Mai presus de orice nu cere nimic in schimb, cel putin nu in mod evident pentru ca, sa nu uitam, si el e barbat, vanator experimentat.Cu lacrimi in ochi varsate pe ascuns cand masina ruleaza monoton si ea priveste absent peisajul de pe scaunul din dreapta, femeia va decide sa renunte la p*** care ii da fiori de multe ori pe saptamana - nu e de ajuns...El, tinar carierist si stresat, conduce si nu intelege ce dracu ar mai trebui sa faca pentru linistea cuplului.Ca doar depune toate eforturile.Trage masina pe dreapta si se usureaza in plin camp. Se urca inapoi fara sa-si aduca aminte ca ea l-a rugat sa-i aduca puloverul din portbagaj.Vor ajunge in curand la munte.Undeva la acelasi hotel se vor intalni cu un barbat jovial trecut de prima tinerete dar cu zambet irezistibil si povesti fantastice.Femeile au nevoie de protectie si tandrete.Femeile renunta cel mai usor la P*** .Barbatii renunta la tandrete si protectie.Acest razboi surd al neintelegerii va da nastere profitorilor .Cine sunt ei ? Pe termen scurt amantii. Pe termen lung cei intelepti si rabdatori.Pe drumul de intoarcere el este bucuros si usurat ca ea si-a revenit. E vorbareata si nu mai priveste absenta pe geam Si zambeste ca in prima zi. E prea neatent ca sa realizeze inceputul sfarsitului.Pe terasa hotelului barbatul jovial, trecut de prima tinerete savureaza un cognac...Pe buza paharului este zahar... " Primita pe mail. |
Premiile Ig Nobel, aflate la cea de-a 17-a ediþie, au fost înmânate câºtigãtorilor de laureaþi ai adevãratelor premii Nobel, precum Craig Mello (Medicinã, 2006), Dudley Herschbach (Chimie, 1986), Robert Laughlin (Fizicã, 1998), William Lipscomb (Chimie, 1976) ºi Sheldon Glashow (Fizicã, 1979).
Printre câºtigãtori s-au aflat urmãtorii: Chimie - Mayu Yamamoto, din cadrul Centrului Medical Internaþional din Japonia, care a descoperit o metodã de extragere a vaniliei sau a aromei de vanilie din balega de vacã. Lingvisticã - Juan Manuel Toro, Josep B. Trobalon ºi Nuria Sebastian-Galles, de la Universitatea din Barcelona - pentru un studiu în care au demonstrat cã, uneori, ºobolanii nu reuºesc sã facã distincþia între o persoanã care rosteºte cuvinte japoneze în sens invers ºi o persoanã care vorbeºte olandeza în acelaºi fel. Premiul pentru pace - Laboratorul Air Force Wright din Ohio, SUA, pentru dezvoltarea unei bombe chimice, aºa numita bombã homosexualã, care i-ar face pe soldaþii inamici sã se îndrãgosteascã între ei. Biologie - Dr. Johanna E.M.H. van Bronswijk, de la Universitatea de Tehnologie din Eindhoven, pentru un recensãmânt al tuturor gâzelor, insectelor, pãianjenilor, pseudoscorpionilor, crustaceelor, bacteriilor, algelor ºi ciupercilor care împãrtãºesc acelaºi pat cu noi, în timpul nopþii. Economie - Kuo Cheng Hsieh, din Taiwan, pentru patentarea unui dispozitiv care îi prinde pe jefuitorii de bãnci aruncând asupra lor un fel de nãvod, pe care l-a denumit “sistemul cu plasã pentru capturarea imediatã a tâlharilor”. |
Cineva a avut azi-noapte un flash:
9 decembrie, räzboi cu Iranul Päi sä vedem.. |
|
All times are GMT +2. The time now is 23:27. |