![]() |
Originally Posted by ricciotto:
cineva cu bun-simt n-ar fi dat buzna, dupa nu stiu cat timp, sa ceara socoteala unei firme private. |
Ca bine zici. Astia pot s-o tina asa mult si bine. Au antrenament. :lol: Doar nu degeaba au ajuns la peste o mie de mesaje prostate... scuze... postate.
|
cineva cu bun simt intr-o lume neromaneasca ar fi gasit postate toate informatiile alea. inca nu sunt. ce e asta, o firma fantoma? cand era un startup, stiam. acum, am cautat, nimic! era dreptul meu sa intreb.
gata, marx, tu nu mai existi pe forumul asta pentru mine, esti o dezamagire sinistra. ops, dar erai asa de multi ani. uitasem eu cand ti-am mai adresat cuvantul. i have my standards, sorry. |
Originally Posted by NoOne:
|
Originally Posted by marx:
Daca nu avem raspunsuri, cred ca putem specula. Mai mult ca sigur ca e femeie, lor le place tipul asta de atentie, sa fie bagate in seama, sa se intereseze lumea de ele etc. Chestii muieresti. Eu cred ca i-am dat prea multa atentie si i-am acordat prea mult timp. Oricum, neaga evidentele cu toate ca vorbele de mai spus ea le-a scris.
|
|
E incredibil ca doua personaje, riccioatta si noone aka gabi zancu sa fie atat de agresive dupa o perioada de letargie indelungata.
ricciotto care poza in mascul, ascunzand realitatea feminina ce-i intretine paranoia. ce om se fereste de el insusi? cel angoasat, cel plin de neincredere in el si-n altii, cel patruns de sindromul persecutiei. cazuri patologice..... |
Ha! S-a-nviorat CineMagia c-un nou scandal! :w00t:
De data asta nu simt nevoia sä mä mai bag, s-umpic cam obosit. Da' asa, ca chestie de principiu: Poate-ati uitat cä fiecare user are dreptul la anonimat. Indiferent ce si cum scrie, oricât anumite situatii ar crea iluzia unei "necesitäti" a identificärii, nici o lege scrisä sau nescrisä nu trece peste optiunea lui. Asa cä, din päcate, toate declaratiile voastre de la începutul topicului stau pe nisip. Apropo, stiti ceva? Da, SI EU ard de curiozitate sä stiu mai multe despre Ricciotto - din trei motive: pentru cä stie destul de mult cinema, pentru cä are foarte mult aplomb, si pentru cä, din câte deduc, e o persoanä de sex feminin cu nick masculin - asta asa, ca ciresicä pe tort... Dar curiozitätile care mä ard pe mine, oricât de motivate sau nemotivate ar fi, fac fix cât o ceapä degeratä pe lângä propria sa optiune de a-si declina identitatea sau nu. Pe de altä parte, si Ricciotto a gresit, adoptând o atitudine atât de intempestivä la revenire. Teoretic, are dreptate - o sectiune "Despre noi" e necesarä, desi nu la modul personal (Gloria, StefanDo si, în genere, oricine din administratia site-ului si redactia revistei are oricând dreptul sä rämânä mai mult sau mai putin anonim). Un "despre noi", ca atare, trebuie sä aibä abilitatea de a risipi dubiile vizitatorilor suficient de mult ca sä nu ne lase de izbeliste, în acelasi timp respectând eventualele optiuni de anonimat ale unor responsabili ai site-ului. Oricum, mä voi sfätui cu Gloria si Stefan si vom gäsi o solutie agreabilä pentru toatä lumea. Deci, Ricciotto nu poate fi obligat(ä) sä spunä despre sine nici un cuvânt mai mult decât vrea. Ca atare, nu ne rämâne decât sä alegem între: - luäm userul asa cum e, semi-abstract, si acceptäm comunicarea; - ignoräm userul. Nu e neapäratä nevoie ca fiecare sä-si declare preferinta aici. Se va vedea curând... ;) |
aham
deci, c avem aici? dupa parerea mea, o falsa probl: riciotto e absolut liber(a) sa-si 'decline' identitatea, dk vrea - dar nu vrea, si bine face! case closed. p d alta parte, avem vesnicul simptomatolog tov marx, kre sta la pinda, aici p forum, d park si-ar face rezidentiatu - cum prinde o 'boala', hop, ne-o comunik! or, cine spune ala e, cum s spunea in copilarie; obsesia asta pt bolile (imaginare) ale altora ascunde/pt mine, dezvaluie o reala suferinta a celui kre l vd pste tot... si avem, in fine (cel mai spectaculos), 'cazul' (de-acuma) lui carmine galante, ex-nume, din ac familie (in sens italian) cu sam giancana etc etc. un individ cu clare probl d comportament, d kre ar trebui sa s ocupe tov marx. pt k, este limpede, 'omul d firma' nume galante, kre da afara (eventual, cu un cap in gura?) angajatele, kre inceark sa epateze printr-un machism exagerat, combinat cu o ostentatie a 'status'-ului de tip becali, si kre - pt mine - este extrem d transparent: cu cit s 'ascunde' sub mai multe nickuri, cu atit s dezvaluie mai mult... e clar k omu asta are nevoie d un forum d discutii k d aer, el nu exista in afara lui, nesiguranta lui (k sa nu-i spun anxietatea) vine p un fond d respingere initiala (fantasmala sau nu) si s transforma in agresivitate. altfel spus: nume galante este un timid feminoid care s trateaza provocind. 'doctore', ai cuvintul! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Carmine Galante se manifesta potrivit temperamentului si educatiei sale, pe care tu le consideri precare, dar nu te-a obligat nimeni, dragule als, sa interferi cu un asemenea personaj, care, zici tu, te oripileaza. deci, vina iti apartine in totalitate.... iar despre ricciotto, sireaca de ea, dupa ce si-a jucat rolul de mascul - asta da patologie, sa-ti anulezi personalitatea- nu se poate vorbi decat in cuvinte duioase, pt a nu-i deranja isteriile cotropitoare. |
haha, cum adik 'riciotto si-a anulat personalitatea'??
adik nu stiai k, p un forum, in kre intri k anonim, poti imprumuta c personalitate vrei?? tu, de ex, d c ti-ai ales 'marx'? ah da, stiu: k omagiu la marx bros dar dk esti asha mare fan marx bros, cum draq nu stii diferenta dintre ciorba si supa (as in 'duck soup')? ;) |
ricciotto pretindea ca e mascul, si vorbea cu toti, atat pe forum cat si pe ym ca un barbat. nu folosea acel "a" din terminalul cuvintelor ce delimiteaza femininul de masculin. si prin atitudine incearca acelasi lucru. acum ti-e clar?!
Quote:
ps: dai o supa de dovleac? |
|
|
'solo in new york' (d fapt solothurn, k la ny rareori am fost singur): d c puiule, vroiai sa vii si tu? :oops:
|
Cât priveste pe Ricioatta,
Treaba pare cä e gata. Deci, vom remania topicu', Ca pe vremea lu' Nea Nicu, Când studiam cu Carabätz: Fratilor - certatzi-vätz! |
... si odata cu el, postarile cretine p care l provoak idiotilor iremediabili :lol:
deci: eu nu ma 'cert' cu nimeni; in orice caz, nu cu infamul nume: cum spuneam si p alt site (i.e. cinefan), pt asta e nevoie d un nivel cultural comparabil. so: get a life! |
|
da, da, d-aia intri p gayromeo cu nicku m4mro? :oops:
PS oricum, eu ma refeream la orashu new york... loc in kre n-ai pus ink picioru :lol: |
La 25 de ani am tot timpul. Tu la 50 te gandesti la pensie, asigurari de sanatate, proteze, alifii chinezesti etc ....
|
All times are GMT +2. The time now is 02:54. |