![]() |
din cate am inteles din emisiunea de ieri, unde a aparut si chirilov, se va deschide la Cluj cu Mungiu si se va incheia cu Caranfil...ma refeream ca l-a devansat temporal.. :D
|
da, l-a devansat doar temporal, si nu pentru ca a luat Palme d'Or-ul (isi mai aduce cineva aminte de FIPRESCI dupa Palma? :D)
|
Acum informatii foarte importante despre achizitionarea biletelor
La Cluj Biletele pentru cea de-a sasea editie a Festivalului International de Film Transilvania vor fi puse în vînzare începînd cu 28 mai 2007. 1. Pentru proiectii la cinematografele REPUBLICA, ARTA, VICTORIA, ECHINOX (proiectii în aer liber), SALONUL DE URGENTÃ Se pun în circulatie douã tipuri de bilete si sînt valabile DOAR ÎMPREUNÃ. Biletul festivalului este gratuit, se obtine în baza biletului de intrare si este inscriptionat cu numele filmului, data si ora proiectiei. Biletul de intrare se cumpara de la casieria cinematografului si are urmãtorul pret: Bilet pentru ceremonia de deschidere – 12 lei Bilet pentru ceremonia de închidere – 25 lei Bilet de intrare obisnuit – 7 lei (valabil pentru un film) Bilet pentru elevi si studenti – 5 lei (valabil pentru un film) (acest bilet se cumpãrã în baza prezentãrii carnetului/legitimatiei de elev sau student) Abonamentele au pret variabil în functie de numãrul de bilete cumpãrate: – abonament pentru 8 filme – 44 lei (include 8 bilete cu preþ redus pentru oricare dintre proiectiile festivalului). – abonament pentru 5 filme (pentru elevi si studenti) – 22.5 lei (include 5 bilete cu pret redus la oricare dintre proiecțiile festivalului). Este personalizat, nu este transmisibil si nu poate fi folosit decît de cãtre posesorul sãu (se solicitã o fotografie la cumpãrare si un carnet/legitimatie de elev/student vizat la zi). – cardul TIFF – 150 lei (include 30 bilete cu pret redus la oricare dintre proiectiile festivalului si asigurã accesul la filmele si petrecerile festivalului). Cardul TIFF este personalizat si nu poate fi folosit decît de posesorul sãu (se solicitã o fotografie la cumpãrare). Sînt puse în vînzare un numãr limitat de 60 de carduri TIFF. Vînzarea în AVANS (28.05-31.05) a tuturor tipurilor de bilete, abonamente si a cardurilor TIFF se va face doar la CINEMA REPUBLICA. Vânzarea abonamentelor si a cardurilor TIFF ÎN TIMPUL FESTIVALULUI, se va face doar la CINEMA REPUBLICA. Vînzarea biletelor ÎN TIMPUL FESTIVALULUI, precum si obtinerea biletelor festivalului, se va face de la casa de bilete a cinematografului unde ruleazã filmul. CINEMATOGRAFE: REPUBLICA, Pta. Mihai Viteazul, nr. 11, ARTA, Str. Universitãtii, nr. 3, VICTORIA, Bdul Eroilor, nr. 51, ECHINOX (curtea interioarã a Universitãtii Babes-Bolyai), str. Universitãtii 7-9, SALONUL DE URGENTÃ, Pta. Unirii nr. 24 (sediul RADEF România Film, lîngã ‘Crema’) 2. Pentru proiectiile festivalului din SIBIU Se pune in circulatie un Festival Day Pass care asigurã în fiecare zi transport cu microbuz dus-întors Cluj-Sibiu si posibilitatea de a viziona 4 filme din programul festivalului in Sibiu Valoarea Pass-ului este de 45 lei si 35 lei pentru elevi si studenti. Vînzarea se va face la cinema Republica, cît si direct la microbuz. Plecãri zilnice din fata Muzeului de Artã (TIFF Meeting Point) la ora 9.00. Plecarea din Sibiu este programatã pentru ora 20.30 din fata Pavilionului CCE La SIBIU: Biletele pentru cea de-a sasea editie a Festivalului International de Film Transilvania vor fi puse în vînzare începind cu 04 iunie 2007. 1. Pentru proiectii la cinematografele ARTA, PAVILION Se pun în circulatie douã tipuri de bilete si sînt valabile DOAR ÎMPREUNÃ. Biletul festivalului este gratuit, se obtine în baza biletului de intrare si este inscriptionat cu numele filmului, data si ora proiectiei. Biletul de intrare se cumpãrã de la casieria cinematografului si are urmãtorul pret: Bilet de intrare obisnuit – 7 lei (valabil pentru un film) Bilet pentru elevi si studenti – 5 lei (valabil pentru un film) (acest bilet se cumpãrã în baza prezentãrii carnetului/legitimatiei de elev sau student) 2. La proiectiile în aer liber din Piata Micã intrarea este liberã Abonamentele au pret variabil în functie de numãrul de bilete cumpãrate: – abonament pentru 6 filme – 33 lei (include 6 bilete cu preþ redus pentru oricare dintre proiectiile festivalului). – abonament pentru 3 filme (pentru elevi si studenti) – 13.5 lei (include 3 bilete cu pret redus la oricare dintre proiectiile festivalului). Este personalizat, nu este transmisibil si nu poate fi folosit decît de cãtre posesorul sau (se solicitã o fotografie la cumpãrare si un carnet de student vizat la zi). Vînzarea abonamentelor ÎN TIMPUL FESTIVALULUI se va face doar în punctul specializat care se va deschide în Piata Micã (Meeting Point). Vînzarea biletelor ÎN TIMPUL FESTIVALULUI, precum si obtinerea biletelor festivalului, se va face de la casa de bilete a cinematografului unde ruleazã filmul (ARTA sau PAVILION). CINEMATOGRAFE: ARTA, Str. Aurel Vlaicu, nr. 1 PIATA MICA, “Meeting Point” (intrarea liberã) PAVILION «La Cazarmã» |
1. nu mai sunt bilete la deschidere :((
2. atentionre meteorologica - ploua'n draci . (gionloc ai grija sa nu-ti uiti umbrela in sala ) |
1. deja?
2. shit! |
Originally Posted by Mala Portugal:
umbrela, sigur!! anu asta mi-am luat una tip baston.. e destul de mare... teoria ar fi ca uitarea tre sa fie invers proportionala cu marimea umbrelei! pentru deschidere - bilete nu mai erau nici ieri dimineata.. asa ca eu cred ca de fapt nu au fost niciodata puse in vinzare, ci au fost retinute pe pile dinainte :lol:... doar 50 de bucati, oricum, intr-un cinema de aprox 950 de locuri. in rest invitatii! |
oh well, am patit asa si la un festival al filmului britanic. am fost prima la casa de bilete da' n-am gasit decat niste locuri in margini (acelea de dupa stalpi) :sleep:
|
mai conteaza acum? ideea e ca il vom vedea eventual, la a doua proiectie..sa speram ca nu vor disparea biletele si atunci..eu ce sper e ca in Cluj voi gasi DVD-ul cu California care iese pe intai... :)
|
oare abonamente din alea de 8 filme mai gasim? sau macar din alealalte, ori carduri tiff? sper ca pot intra pe baza de abonament daca ma duc in aceeasi zi, inainte de film.adica sper sa nu ma cheme peste 2 ore sa-mi ridic abonamentul.. stie cineva detalii?
|
Originally Posted by Liou:
|
MALA PORTUGAL- nu cumva cumparasesi zilele trecute o duzina (e nu chiar) de bilete si ti-ai lasat datele de contact fiindca cei de acolo nu avusera chitante sau chestii de genu ?
Totul mi-a venit cand ti-am vazut poza la user, daca tu esti persoana din poza CIUS |
da da da, m-ai recunoscut :shock: eu sunt! fata cu duzina :w00t:
|
ciudat nu ? :))) dar am eu un simt de obs ciudat :)) eu ma certasem cu tipele fiindca nu avusera bilete la deschidere si altre chestii care mi-au dat ideea unei proaste organizari :))... si tu ai incercat sa fi cat mai formala si sa fii inteleasa dar a cam durat pana s-au intamplat toate astea :w00t:
|
:lol: :lol: :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:51. |