![]() |
'v for vendetta' - considering the preceding buzz = the most mindless, off-putting & non-entertaining shit of this year! :sick:
|
Originally Posted by Gloria:
|
Originally Posted by Dominic:
|
|
Originally Posted by drudu:
that's my gal! 8) |
the dragon mush is rotten, alas...o stea de la empire, oops...
|
kestia cu anul asta e ca nu prea mi-am mai miscat funduletul neformat la cinema pt orice film. dovada ca aceasta cura a functionat este si faptul ca mult mai multa lume pare sa ma placa. :lol:
superman returns v for vendetta the holiday (B.A.D. !) the da vinci code si ma mai gandesc... rateuri importante: 'margo', 'si totul era nimic', 'pacala se intoarce'. :( |
kestia cu anul asta e ca nu prea mi-am mai miscat funduletul neformat la cinema pt orice film. dovada ca aceasta cura a functionat este si faptul ca mult mai multa lume pare sa ma placa. :lol:
superman returns v for vendetta the holiday (B.A.D. !) the da vinci code si ma mai gandesc... rateuri importante: 'margo', 'si totul era nimic', 'pacala se intoarce'. :( |
Originally Posted by notorious:
|
Supstar...sa inteleg k tatal tau nu a fost bun cu tine?
Nu inteleg de unde ai dedus u asa ceva dar ma rog...pe cinemagia totul este posibil... |
nu intelegeam si nu inteleg in continuare de unde stii tu k pedofil prietenos e pleonasm??
si s nu-mi zici k nu stiu de gluma pt k ar fi o gluma tampita! |
hai sa fim seriosi frate...pedofilii in general sunt prietenosi si asta o stiu cu totii...nu ca as fi cunoscut eu vreounul!Dar u ai fost ironic adresand acea intrebare...nu mai conteaza!Idea era ca un pedofil e prietenos...iar eu am spus "pedofil prietenos" ceea ce e pleonasm...sunt sigur ca stii ce inseamna "pleonasm" si de aceea sunt sigur ca ai inteles ce am vrut sa zic dar ironia a vb!Bafta!
|
Dictionar :D
Conform DEX, pedofilul este cel care sufera de pedofilie, iar pedofilia este atractia sexuala fata de copii. Prin urmare ideea de pedofil nu implica prietenie, amicitie, genialitate, frica de spatii deschise sau dorinte compulsive de a spala la nesfarsit un tricou. Asa ca "pedofil prietenos" nu este un pleonasm (adica "eroare de exprimare constand in folosirea alaturata a unor cuvinte, constructii, propozitii etc. cu acelasi inteles", conform aceluiasi DEX). Pleonasm este, de exemplu, "pret scump" sau "chirie scumpa" sau "costa scump" ;). Acestea fiind zise, nu credeti ca putem reveni on topic? :)
|
Gee...nu stiam ca si pe net am nevoie de DEX!Oricum ideea de pedofil prietenos o stim cu totii..."Hai sa iti dau o bombonik","Hai sa iti arat nush ce"...se stie doar!Dar nu mai conteaza...Ideea era k m`a mirat Supastar k nu stie k un pedofil poate fi si prietenos sau cel putin asa a lasat impresia, ironizandu`ma(sau nu, dupa cum crede el)!Aceastea fiind spuse., si revenind la topic Keanu are un rol de pedofil in filmul asta!
|
"the sentinel"(nici nu mai tin minte cum s-a terminat)a,parca un shootout pe un heliport,mda :hmm:
|
Mission: Impossible III- penal filmul;si,ca sa inchei disensiunile provocate de sintagma"pedofil prietenos" afirm ca sigur este contradictio in adiecto (aka "contradictio in terminis") :D
|
Tre sã fie 10? M-am cam ferit de jeguri anul ãsta. totuºi sunt cîteva la care am luat þeapã:
1. Hard Candy 2. Ryna 3. Walk the Line 4. Obaba 5. Calvaire 6. Pride & Prejudice 7. Legaturi bolnavicioase 8. Code 46 |
The Departed. Ce rost are sa faci un remake la un film din 2000? Singura vina a originalului e ca n-a fost promovat corespunzator. Pacat de Asia, acolo e talent real.
|
basic instinct 2.joc foarte prost din partea lui Sharon Stone.prea plata ca actrita in filmul asta
|
Originally Posted by RZA:
The Departed - un film superb, nici pomeneala de jeg. poate ai vazut, totusi, alteva? |
All times are GMT +2. The time now is 12:14. |