![]() |
Originally Posted by PoliFanAthic:
|
Originally Posted by Gloria:
Nu e ca si cum americanii ar conta in materie de bun gust. sau macar de gust :hmm: |
'diavolul se imbraca...' - ex-CUSE ME!?
gimme a break, ala n-ar intra nici macar in top 100!! :lol: |
1. Whisky
2. Volver 3. Cache 4. Match Point 5. A fost sau n-a fost? 6. Brokeback Mountain 7. Hirtia va fi albastra 8. Broken Flowers 9. L'Enfant 10. Munich P.S: N-am vazut cateva filme ce nu meritau ratate: Lundi Matin, United 93, De battre.., Five Obstructions. Sorry :( |
1. cache
2. a fost sau n-a fost? 3. the departed 4. united 93 5. l'enfant 6. capote 7. volver 8. brokeback mountain 9. inside man 10. broken flowers |
1.Cache
2.Match Point 3.Syriana 4.Broken Flowers 5.The Departed 6.Hartia va fi albastra 7.Munich 8.Children of Men 9.A fost sau n-a fost? 10.It's All Gone Pete Tong |
Afisati premierele
Originally Posted by Mistah J:
Nu e bun link-ul asta (revista Premiere). Va rog postati undeva toate premierele din 2006, chiar daca sunt foarte multe. |
ca dincolo:
1. The Five Obstructions 2. Match Point 3. Kebab Connection 4. A fost sau n-a fost? 5. Crash 6. Broken Flowers 7. L'Enfant 8. Me and You and Everyone We Know 9. De battre mon coeur s'est arrete 10. Tideland restul vãzutelor din premierele româneºti 2006: All the Invisible Children, Brokeback Mountain, Cache, Calvaire, Capote, Code 46, Cum mi-am petrecut sfirsitul lumii, Derailed, Good Night, and Good Luck., Hard Candy, Hirtia va fi albastra, Legaturi bolnavicioase, Manderlay, Memoirs of a Geisha, Munich, My Summer of Love, Nouvelle-France, Obaba, Peindre ou faire l'amour, Pride & Prejudice, Proof, Rois et reine, Ryna, Stranger than Fiction, Syriana, The Pillow Book, The Road to Guantanamo, The Squid and the Whale, Transamerica, Volver, Whisky |
Top Cinemagia 2006
1. Lundi Matin
2. Cache 3. Whisky 4. Manderlay 5. Good Night and Good Luck 6. Volver 7. L' Enfant 8. Le Couperet (Cu doua taisuri) 9. Obaba - Taramul Ascuns 10. Kebab Connection (Filiera Kebab) |
Kebab Connection nu era în lista de premiere la noi (http://www.cinemagia.ro/boxoffice_premiere.php), cã l-aº fi pus ºi eu (pe locul 3 probabil). a avut o unicã proiecþie în cadrul festivalului filmului european. dacã totuºi se acceptã ºi filmele de la festivaluri, topul mi se va modifica substanþial.
|
Kebab Connection ruleaza chiar zilele astea la cele 2 mall-uri. Deci face parte din premierele anului 2006. Lista de care ai amintit nu contine ultimele premiere din 2006.
|
ok. mersi. mi-am modificat topul
|
1. CACHE
2. Volver 3. Good night and good luck 4. Broken flowers 5. Crash 6. The pillow book 7. Brokeback mountain 8. A good year 9. De battre mon coeur s'est arrete 10. Match point |
1. The Constant Gardener
2. Syriana 3. Cache 4. Volver 5. Match Point 6. Children of Men 7. Tideland 8. Miami Vice 9. The Departed 10. Good Night, and Good Luck |
1. The Departed
2. Match Point 3. Volver 4. Babel 5. Cache 6. United 93 7. Broken Flowers 8. Children of Men 9. lundi matin 10. whisky dar, peste toate, un film rusesc, "Euphoria", pe care prea putini l-au vazut... |
Babel n-a rulat in cinematografe romanesti in 2006
|
korbene, un rezultat ceva?
|
Cu intarziere, bag si eu. Si La Multi Ani, etc... :) M-am inspirat din ce-am citit de la altii, n-am stat sa verific lista....
1. Match Point 2. Brokeback Mountain 3. Brothers Grimm 4. My summer of love 5. Crash 6. Walk the line 7. The devil wears Prada 8. Thank you for smoking 9. Munich 10. Lucky Number Slevin Volver nu l-am vazut. |
@leonard
mai asteptam putzin cum nu sa obosit nimeni sa vada daca filmele alea au existat la noi in cinema-uri, bag un top 20 care are si faze non existente in cinemaurile mioritice dar macar sunt toate din 2006 1. the new world mistic si superb 2. fast food nation u are what u eat 3. munich desi il detest pe spielberg 4. v for vendetta it's all fu#king political 5. cache vinovatia naste monstri, extrem de corect si frumos 6. pan's labyrinth spanish language movie of the year, sa nu aud de vulvar-ul lu almodovar 7. avidaavida dollars, anyone? 8. marie antoinette pentru sunetul ala de zbatere de ciucuri de cristal din final si pentru multe altele 9. the descent 8 bitchez, one cave. just add mosters to get uber horror 10. cinema, asprina et urubus/ hartia va fi albastra pentru ca mau emotionat (in egala masura) si pentru ca eu ma emotionez cu una cu doua 11. borat Borat: [to American Audience] We support your war of terror. 12. crank snob si bou sa fii fii sa nu ai cu ce te bucura de asa ceva. 13. little miss sunshine ex-ce-llent!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14. lady in the water i need you to believe in something 15. transamerica naiceee...l-am vazut in timp ce citeam invisible monsters 16 black dahlia not nice, but thrilling 17. underworld 2 kate beckinsale. latex negru. vampiri. varcolaci. 18. a fost sau n-a fost? a fost, a fost... 19. texas chainsaw massacre: the beginning GORE 20. azucena cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista. ultimele de fapt, ca sunt doua. si minunate. si pepenoase |
Dacã e sã consideri strict filmele care au avut premiera mondialã în 2006, cel puþin The New World, Munich, Transamerica ºi Cache nu au ce cãuta cã sunt din 2005.
topul meu al filmelor datate 2006 pe imdb pe care le-am vãzut: 1. After the Wedding de departe cel mai bun al anului. poate se inspirã vreun distribuitor ºi-l aduce. 2. Freie Wille 3. Invisible Waves 4. Elementarteilchen 5. Sorry, Haters 6. A fost sau n-a fost? 7. Container 8. Red Road 9. Sheitan 10. Scoop |
All times are GMT +2. The time now is 19:58. |