![]() |
"mai" exprima un aplomb dar are o cauza in copilaria ta. Care crezi ca ar fi cauza asta?
|
copilaria mea e f fericita, mersi frumos. "mai " inseamna ca Pitbull n-ar fi (in cazul ca ar fi, ceea ce nu e cazul- sic!) singurul
(Doamne, am inceput sa vorbesc bufniliceste... :shock: ) |
Lua-te-ar Bubu... Fnilä!
|
Originally Posted by Pitbull:
:) |
Voi stiati ca Soarele se roteste in jurul lui Pitbull?
Mah, Bubu si-a luat alt PC si si-a refacut conexiunea la net cu alta firma doar ca sa isi schimbe ip-ul si sa intre pe Cinemagia... Da' a vazut ca nu prea il suportati si acum sufera... O! Dumnezeule! Cat poate sa sufere omul asta! Si-a facut un nou forum cinematografic aici, apropo... :happy:
|
Da, tipic pentru românul bolnav de sine însusi - îl dai afarä din partid, el hop, îsi face partid nou! Vezi anii '90 la-nceput! Acum n-are decât sä batä câmpii într-o veselie gräsioasä (cä "gratioasä" nu prea are cum).
Filsm4all, sä stii cä te-am väzut. Ii suflai în cur, despre "M.D.L.". Päi dacä-i pe-asa, sä te-nvete BUBU sä faci filme, cä eu mi te-am luat de la inimä! Si-am sä vorbesc si cu Cinemania sä te dezmosteneascä, la piatä când ne mai vedem, cä suntem vecini. |
|
Trist.
|
Hoprea - cineva se obräzniceste!
Cineva vrea s-o-ncaseze - din nou! OK, nici o problemä. Se rezolvä.[/i] |
Voi stiati ca Soarele se roteste in jurul lui Pitbull?
...and who might that be, old bean? Elementary, my dear Pitbull... Elementary... :shock: |
Câte ancore de comunicare sunt într-un film de Federico Fellini?
:shock: |
Originally Posted by ovidiu bufnila:
|
Originally Posted by Supastar:
eu cred ca sunt 432, dar mi-e greu sa explic... |
Nu, nu! E mai multe!
Sau mai putine. Sau tot atâtea. |
well... it's the answer to life, the universe, and everything, asa ca trebuie sa fie si raspunsul la intrebarea lui bufnila
|
All times are GMT +2. The time now is 02:30. |