![]() |
Un film ce l-am vazut prin '82 la virsta de 5 ani,stiu numai titlul in romana:zombii si canibalii.
|
Astept cu mare interes "Zombieland".Pt comedie bineinteles si pt ca sigur va fi o concurenta puternica pt "Shaun Of The Dead".
A si dintre filmele cu zombie mi-a placut si "Undead" o pelicula australiana viscerala si cu multe accente comice si cu o doza consistenta de bizar.:D http://www.cinemagia.ro/filme/undead-mortii-vii-10305/# |
Quarantine .. si Resident Evill , wtf? mai stiam 1 da' am un lapsus o sa revin cu un edit:D
|
Dupa mn cel mai bun film clasic doar cu zombie e dawn of the dead(2004).Dar tot George ramane zeul filmelor cu zombie.Resident Evil si altele si cazuri mai speciale...:D
P.S Adik nu se numara!B-) |
Cel mai terifiant film cu si despre zombie , in opinia mea , a fost Night of the living dead. Aveam cred 8-9 ani cand l-am vazut si m-a marcat profund !
|
Dawn of the dead(2004)
|
favoriiiit? hmmmmm :P
|
Un film haios pe baza zombilicilor ar fi Zombie land.
|
Cel mai bun ?? Cred ca Return of the Living Dead (1985).
|
Dawn of the dead(2004) si Trilogia Dead a lui Romero mi sa parut foarte buna. Si inca un film regizat de Romero, nu prea cunoscut: The Crazies (1973).
|
28 days after
|
Shaun of the Dead super misto.
|
Hm.. cred ca as alege "DAy of the dead" si eu!.
Nu prea ma pasioneaza zombie.. |
Originally Posted by reivan:
Si ai vazut Day of the Dead ? |
cred ca night of the living dead mi s-a parut cel mai bun fim cu zombie
|
Singurele filme care merita sa fie numite filme cu zombie sunt Zombieland si Dellamorte Dellamore restul e can-can
|
Nu mai spune.
|
Originally Posted by cosmin742000:
ati aparut ca ciupercile dupa ploaie. Ca sa fiu on-topic: cred ca Zombi 2 al lui Fulci, Trilogy of the dead ( Romero ) si recent am vazut Braindead care se poate bate de la egal la egal cu cele mentionate anterior:) pentru "the best zombie movie......ever". |
The return of the living dead 1985 !
|
Si 28 Days Later e foarte bun.Imi place ideea ca zombii sa fie rapizi nu pampalai.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:30. |