![]() |
pai toate filmele cu dracula poate si pt ca primu' (cel cu bela lugosi) a fost prea bun, the exorcist: the beginnig, the fog (da' chiar, chiar e horror?=))), the exorcism of emily rose (mai mult drama/telenovela decat horror), saw 2 si 3, house on haunted hill (penibil)
cele mai tari sunt : the omen ( originalu'), silent hill, the descent, the grudge 2 (var. japoneza), the exorcist , texas chainsaw massacre (originalu'), hellraiser |
al mai prost horror
Hanibal este cel mai prost pentru ca este previzibil si se intampla cam acelas lucru ca in tacerea mieilor. :)
|
Eu cred ca putine filme horror sunt mai slabe ca porcaria numita "Ring of Darkness" (din 2004). Imi e si rusine sa recunosc ca am vazut vreo 30 de minute din el....
Oribil film :sick: :sick: :sick: |
Sunt un mare fan al genului horror si asta fiindca este foarte greu sa faci un film de groaza fara a da in ridicol, kitsch si alte alea:) Cand vine vorba de cel mai prost horror cred ca lista ar putea fi nesfarsita in cazul meu Tamara, Veron, The Fog, Scream 1 2 si tot ce a urmat si va mai urma, Freddy vs. Jason, Jason X, DOOM, The Grudge...
Insa cu siguranta primul la care ma gandesc mereu, cand mi se pune aceasta intrebare este Darkness Falls si asta din cauza temei care poate fi considerata de unii originala: Zana Maseluta, insa abordarea este de o penibilitate iesita din comun si anume. Celebrul mit american conform caruia Zana Maseluta vine si iti ia ultimul dinte lasat sub perna si drept rasplata iti da un banut devine acum poveste de speriat adolescentele slabe de inger. Zana Maseluta iti da in continuare banutul insa nu tre sa te uiti la ea pentru ca altfel te omoara. De ce? Pentru ca in viata ei umana a fost arsa si desfigurata deoarece fusese banuita de rapirea unui copil. Astfel ca vanitatea femeii ramasa intacta chiar si dupa transformarea ei in spirit vindicativ constituie marea idee a regizorului african. |
Fii serios Valmont. Zana Maseluta paleste in fata marelui "Ring of Darkness"
|
Promit sa fac rost de el :D
|
cred ca cel mai prost film horror pt mine a fost house of 1000 corpses...pur si simplu te nauceshte intr`un asemenea hal incat nu mai intelegi nimic :w00t:
|
dupa mine, majoritatea cinematografiei horor americane e in pom. deci n-o sa ma leg de nenumaratele remakeuri si de filmele de prost gust, cu pretentii la box-office.
doua filme "de groaza" vazute vara asta, de la care asteptam mult mai mult sunt coisa ruim (ma rog, fie thriler psihologic, tot plistisitor e) si rinne (reincarnation). din ce-mi amintesc, as sublinia - phantoms (doamne, cat am ras la filmul asta) si blair witch project 2 (o continuare facuta in graba, si fara acoperire logica). astea din categoria "haliud" |
Cradle of fear... genial
|
Fratilor, vedeti ,,Mummy Maniac'' si apoi inchideti topicul pentru ca nu-si mai are rost... :sick: :shock:
|
Fiind un fan al genului pot spune ca am vazut zeci de imbecilitati acum nevenindu-mi in cap vreunul in mod special. Insa, un lucru este cert, filmele horror care ma scot din minti in prezent (si sunt din ce in ce mai multe, e o tendinta actuala) sunt cele cu fetite malefice/ razbunatoare/ posedate etc...bleah!
|
Ultimul...la care mai aveam putin si vomitam...sau varianta cu aruncatul monitorului...a fost...Rise:Blood Hunter cu Lucy Liu...cea mai mare tampenie cu vampiri...tentativa de film... :sick: :sick: :sick:
|
Acum 4 zile am vizionat un film foarte prost...ceva nesimnificativ."Casa Diavolului 2", dejeabea, te faci de ras cu astfel de filme, doamne fereste :lol: :lol: :lol: !!!
|
Cele mai proaste filme pe care le-am vazut in ultimul timp sunt The grudge 2 si The fog.
|
Mie cele mai proaste filme horror mi se par cele in care ni se reprezinta cativa adolescenti cu puteri supranaturale, care se lupta zi si noapte pentru salvarea/damnarea universului/Pamantului...cel mai bun exemplu de un astfel de film care da gres intr-o maniera totala: "The Covenant"
|
The Breed / Cainii ucigasi
De fapt dezamagirea a venit din partea lui Michelle Rodriguez, ce naiba, credeam ca stie sa-si aleaga scenariile mai bine?... Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur". |
Originally Posted by Neuptolem:
|
KORBEN
On topic:Seria Friday the 13th
Off topic:Om educat KORBEN... |
hostel a fost un jeg de film :lol: si saw la fel....singurele care se pot numi horror si bine regizate, cu actori ok sunt filmele japoneze...in rest, prastie tot...aaa, si comediile horror sunt niste tampenii hollywodiene....god, io nush cum naiba ii poate placea cuiva shaun of the dead, un excrement horror cu scene atat de aiurea si de tampite incat iiti vine sa spargi ecranul :lol:
o comedie horror nice pe care am vazut'o a fost Braindead (1992) app, cum pot adauga un film (daca se poate)?thx :) |
Originally Posted by Senseless:
cred ca ai luat filmul prea in serios de ai impresia asta despre el. |
All times are GMT +2. The time now is 13:19. |