Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   I'm your new boss, pupici! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89431)

qwerty 17 Oct 2006 11:34

Re: We have a winner!

Originally Posted by StefanDo:

Avind in vedere reactiile pozitive pe care le-am primit, IMM va fi de azi moderator pe topicul Vreau sa stiu... :)

Bravo!
In sfarsit un lucru bun.Sper ca nu doar pana maine.Mult succes IMM.

Pitbull 17 Oct 2006 15:40

Cu deznädejdea-n pipotä, väzusem ieri cum samavolnic fusese spulberatä cariera fetei, dupä doar câteva ore de extaz. Imaginam deja o operä gen Verdi, "O zi, rege", în minte compuneam aria lui I.M.M., cu leit-motivul "OK, pupici, merci!", etacetera, etcaetera. Dar graba de-a pleca mi-a piedicat räspunsul, iar când acasä revenii - o, jale! - cablul era picat, si pânä azi în zorii dup-amiezii nu l-au dres.
Acum, însä, constat cä I.M.M. s-a face fost repus în drepturi, si mult mä-mbucur, cäci:
Copiii mei, de artä iubitori, ideea-a salei moderatorificäri din tara olandezä proveneazä, acolo eu având dulce consoartä viitoare care, aflând pe meseneu despre schimbarea de regim cinemagistic, s-a pronuntat: ce bine-ar fi s-o puneti pe Monroe administrator, si mâine leatu-ntreg sä se destepte spre a vedea acest anunt:
"I'm your new boss, pupici!"
Au nu stia iubita-mi olandezä ce vra pupici sä zicä, dar intui cä e o vorbä cool.
Si astfel încolti în mintea-mi varianta mai cu talpa pre pämânt a faptei, cu I.M.M. mäcar moderator - drept pentru care la agapa din '80, am întreprins demersul necesar.
Au nu vedeti cä e O OPERA DE ARTA? Un ce urmuzian, sau ionescian, de nu chiar beckettian, räzbate, nuante de Tristan Tzara cu tonuri de Satie! O Meryl Streep în Zoe Trahanache, Claudia Cardinale în Chirita, sau, de ce nu, Jack Nicholson în travesti Aneta Duduleanu! Asa se cade a vedea numirea - scenä de geniu-n noul gen artistic, pe nume FORUMART!
Cäci cum a spus si Mister Shakespeare, odatä-n piesa "Cum vä place"...
Un forum e o scenä
Si fiecare user un actor.

Gigi Gorgonzola 17 Oct 2006 17:20

Good luck IMM 8)
Merci pupici
:D

Pitbull 17 Oct 2006 18:21

Dixit Gigi Gorgonzola, who is the above mentioned Dutch lady, registered here especially to congratulate our new Galateea. :happy: :love:

Gigi Gorgonzola 17 Oct 2006 22:08

How can I know? I'm the most innocent gurl in the whole universe. What??? I'm Miss Innocence herself!! :P
Now Pit, stop frightening all these people here in the forum, ok?
I'm exit again. Sorry for not speaking Romanian.
Have fun, you cinemagists :)

irene marlyne monroe 20 Oct 2006 23:35

Originally Posted by qwerty:

Daca nu a avut pile atunci sigur a dat spaga.IMM e plina de talent,a avut ceva de asteptat dar iata ca in sfarsit a obtinut consacrearea.Mult succes IMM.

merci a fos o discutie la o intrunire si deci iata-ma-s tot aici dar cu ceva adaugat :D sper sa va bucurati alaturi de mine,mercipupici

irene marlyne monroe 20 Oct 2006 23:41

Re: nici, nici

Originally Posted by Cazeemeer:

A insistat foarte mult sa devina moderator (si Irene, daca are vreun talent, este tocmai acela de a fi foarte insistenta). Prin urmare, am zis sa incercam.

Tuco e si mai insistent. Hai sa-l facem redactor-sef, daca tot lucram dupa sistemul asta cu insistenta. Incercam si vedem ce iese, ca doar oricum nu-i pasa nimanui in mod serios de forumul asta.

aaaaaaaaaa as vrea sieu redactor,e o idee poate ,daca nu ma vreti moderator,puneti-ma hai redactor sau sa poz
ez pt cinmahia coperta

Bineinteles, reactiile de pe forum o sa fie impotriva acestei decizii...

...asa ca e clar ca daca decizia va fi si nepopulara, si e si lipsita de orice baza logica, e cea mai buna decizie posibila.

irene marlyne monroe 20 Oct 2006 23:54

Originally Posted by Airlight:

e total la misteaux, dar de ce sa nu ne bucuram de un experiment gratis.. :)

AI DREPTATE!

Pitbull 21 Oct 2006 01:02

Originally Posted by irene marlyne monroe:

A insistat foarte mult sa devina moderator (si Irene, daca are vreun talent, este tocmai acela de a fi foarte insistenta). Prin urmare, am zis sa incercam.

Tuco e si mai insistent. Hai sa-l facem redactor-sef, daca tot lucram dupa sistemul asta cu insistenta. Incercam si vedem ce iese, ca doar oricum nu-i pasa nimanui in mod serios de forumul asta.

aaaaaaaaaa as vrea sieu redactor,e o idee poate ,daca nu ma vreti moderator,puneti-ma hai redactor sau sa poz
ez pt cinmahia coperta

...asa ca e clar ca daca decizia va fi si nepopulara, si e si lipsita de orice baza logica, e cea mai buna decizie posibila.

I.M.M., you didn't reply to Miss Gigi Gorgonzola, the spiritual author of the original idea that eventually led to your triumphally victorious moderatorificationising.

films4all 23 Oct 2006 17:31

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by irene marlyne monroe:

ez pt cinmahia coperta

I.M.M., you didn't reply to Miss Gigi Gorgonzola, the spiritual author of the original idea that eventually led to your triumphally victorious moderatorificationising.

lasati oameni buni omul sa viseze ...rogu-va frumos!

Dominic 12 Dec 2006 21:49

:o IMM moderator?Didn't see that coming ;) Multa bafta si intelegere(u`ll need that very much!)
Non taken GiGi!!!

Dominic 12 Dec 2006 21:52

ScZ ScZ!Damn it!Am net de la Zapp si merge impins...nu s`a vazut la browserul meu a 2 a pagina si nah...Act like i wasn't here pls! :oops: :oops: :((

All times are GMT +2. The time now is 08:13.