![]() |
Re: We have a winner!
Originally Posted by StefanDo:
In sfarsit un lucru bun.Sper ca nu doar pana maine.Mult succes IMM. |
Cu deznädejdea-n pipotä, väzusem ieri cum samavolnic fusese spulberatä cariera fetei, dupä doar câteva ore de extaz. Imaginam deja o operä gen Verdi, "O zi, rege", în minte compuneam aria lui I.M.M., cu leit-motivul "OK, pupici, merci!", etacetera, etcaetera. Dar graba de-a pleca mi-a piedicat räspunsul, iar când acasä revenii - o, jale! - cablul era picat, si pânä azi în zorii dup-amiezii nu l-au dres.
Acum, însä, constat cä I.M.M. s-a face fost repus în drepturi, si mult mä-mbucur, cäci: Copiii mei, de artä iubitori, ideea-a salei moderatorificäri din tara olandezä proveneazä, acolo eu având dulce consoartä viitoare care, aflând pe meseneu despre schimbarea de regim cinemagistic, s-a pronuntat: ce bine-ar fi s-o puneti pe Monroe administrator, si mâine leatu-ntreg sä se destepte spre a vedea acest anunt: "I'm your new boss, pupici!" Au nu stia iubita-mi olandezä ce vra pupici sä zicä, dar intui cä e o vorbä cool. Si astfel încolti în mintea-mi varianta mai cu talpa pre pämânt a faptei, cu I.M.M. mäcar moderator - drept pentru care la agapa din '80, am întreprins demersul necesar. Au nu vedeti cä e O OPERA DE ARTA? Un ce urmuzian, sau ionescian, de nu chiar beckettian, räzbate, nuante de Tristan Tzara cu tonuri de Satie! O Meryl Streep în Zoe Trahanache, Claudia Cardinale în Chirita, sau, de ce nu, Jack Nicholson în travesti Aneta Duduleanu! Asa se cade a vedea numirea - scenä de geniu-n noul gen artistic, pe nume FORUMART! Cäci cum a spus si Mister Shakespeare, odatä-n piesa "Cum vä place"... Un forum e o scenä Si fiecare user un actor. |
Good luck IMM 8)
Merci pupici :D |
Dixit Gigi Gorgonzola, who is the above mentioned Dutch lady, registered here especially to congratulate our new Galateea. :happy: :love:
|
How can I know? I'm the most innocent gurl in the whole universe. What??? I'm Miss Innocence herself!! :P
Now Pit, stop frightening all these people here in the forum, ok? I'm exit again. Sorry for not speaking Romanian. Have fun, you cinemagists :) |
Originally Posted by qwerty:
|
Re: nici, nici
Originally Posted by Cazeemeer:
|
Originally Posted by Airlight:
AI DREPTATE! |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
I.M.M., you didn't reply to Miss Gigi Gorgonzola, the spiritual author of the original idea that eventually led to your triumphally victorious moderatorificationising. |
Originally Posted by Pitbull:
|
:o IMM moderator?Didn't see that coming ;) Multa bafta si intelegere(u`ll need that very much!)
Non taken GiGi!!! |
ScZ ScZ!Damn it!Am net de la Zapp si merge impins...nu s`a vazut la browserul meu a 2 a pagina si nah...Act like i wasn't here pls! :oops: :oops: :((
|
All times are GMT +2. The time now is 08:13. |